Emrexunruly Den Veda Hesaplarm Bloklanmıstır...
- Cnquerorxunruy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Emrexunruly Den Veda Hesaplarm Bloklanmıstır...
Fazla Soze gerek Yok Yaklasık 2.5 Senedır Oynadıgım Oyunu BIrakıyorum Bole Oyuna Ne denırkı Emde Seplem ın yan caırnı kesıok Laf attık ezık DIye Ultraslangs Yazıor Sızı Bloklucam Oyun DOnuor Alt cekıyorum hEsabınız Bloklanmıstır Yazısı Alıyorum Nyse Uzatmaya gerek yok Kendınıze Iyı Bakın Allaha Emanet Olun Kımın Kalbını Kırdıysam ozur Dılerım Hoscakaln...
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα
özєηтιℓιк тαяzıηız σℓмυş, нαуαтıηız; кσρуαℓα - уαρışтıя !
Cnquerorxunruly *Emrexunruly* Cnquerorxemre
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Emrexunruly Den Veda Hesaplarm Bloklanmıstır...
Öncelikle Geçmiş Olsun Fakat ,
Er Meydanında Gerçekten Yakışmıycak Laflar Söylediniz Şeppplem Hakkında Ünalın Böyle Bir Yetkisi Yoktur Tabiki Ama O Sözler Şikayet Edildiyse Mutlaka Cezai İşlem Uygulanmıştır ...
Er Meydanında Gerçekten Yakışmıycak Laflar Söylediniz Şeppplem Hakkında Ünalın Böyle Bir Yetkisi Yoktur Tabiki Ama O Sözler Şikayet Edildiyse Mutlaka Cezai İşlem Uygulanmıştır ...

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
yaptığınızı hoş bulmuyorum ben ama uyarıda gelebilirdi karşıdan buda olmadıysa bişey diyemiyorum
real de başarılar emre hakkını helal et benim helal olsun kardeşim
real de başarılar emre hakkını helal et benim helal olsun kardeşim
- Elano
- İri Fare Avcısı
valla emre ne diyimki şepleme bnde laf attım 1 gün ban aldım aklım başıma geldi gm lre laf yok
yan charının adı neydi _?
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Emre o emde bende vardım ama siz şebnemin üstüne çok gittiniz size o kadar uyardı uslubunuzla oynayın die ? burda haksızmıyım ? Hee orda banlaması haklı haksızmı onu bişi diyemem.Ultraaslgss orda öle lafı demedi veyahut ben görmedim yazdığını.Hem yazsa bile ünalın öle bi yetkisi yok bildiğim kadarı sadece (destek takımında) destek takımının öle bi yetkisi yok sanırım.Ne diyim Geçmiş olsun..Doğruyu sölemek gerekirse üzüldüm çarlarının ban yediğine
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- uLTrAsLaNnGs
- İri Fare Avcısı
- Lonca: DuMaNnN
Arkadaslar bu konuya son noktayı koyiyim...
Cezai işlem uygulanması gereken kişiye ceza uygulanır. Ordaki butun konusulanlar benım kayıtlarımda var.
Kimseye senı banlıcam sana sunu yapcam demem, bir ceza gerektircek unsur varsa bunu Destek takımın bize verdiği yetkiye göre kulanırım. Kimseye burdan iftira atmaya kalkmayın ve yanlıs bilgilendirmeyin.
Ki...oyunu birakıyosan real hayatında sana basarılar biliyorum ancak yanlıs düşündüğünüde belirtmek isterim...
İyi Oyunlar.
Cezai işlem uygulanması gereken kişiye ceza uygulanır. Ordaki butun konusulanlar benım kayıtlarımda var.
Kimseye senı banlıcam sana sunu yapcam demem, bir ceza gerektircek unsur varsa bunu Destek takımın bize verdiği yetkiye göre kulanırım. Kimseye burdan iftira atmaya kalkmayın ve yanlıs bilgilendirmeyin.
Ki...oyunu birakıyosan real hayatında sana basarılar biliyorum ancak yanlıs düşündüğünüde belirtmek isterim...
İyi Oyunlar.
- Doktorxxkurt
- İri Fare Avcısı
emre öncelikle geçmiş olsun kardeşim yha XSS böyle şeyin olması imkansız yha :S
WSheksSpaRe
FORTYFİVE
xSaBeLLeRx
Harbi delikanlı mazlumu gözetir, zorbadan korkmaz.
FORTYFİVE
xSaBeLLeRx
Harbi delikanlı mazlumu gözetir, zorbadan korkmaz.
- Cnquerorxunruy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Saolun arkadaslar Dun gece Ban ım 1 Gundu sabah kalktım Ban 3 gun Sımdı bakıyorum 3yıl blok olmus ne oluyor anlamıs Degılım Bu Oyunda Torpıl oldugu bellı 1 Gunluk ban nasıl 3 yıl oluyor anlamıyorum neyse fazla soze gerek yok allaha emanet olun kendınıze ıyı bakın Hoscakalın...
- Cnquerorxunruy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
•Şu anda Beyazkosk sunucusunda 22.08.2013 12:11:37 tarihine kadar yasaklı durumdasınız. Cezanız bitmeden karakter transferi gerçekleştirilemez.
Su yaazıya bakın yazıklar olsun Boyle oyuna
Su yaazıya bakın yazıklar olsun Boyle oyuna
Merhaba,
Birkaç aydır tarafıma aşağıda belirteceğim tutumların ve benzerlerinin devam etmemesini sağlamak ilk ve son kez açıklama yapıyorum;
Bu zamana kadar, yaklaşık bir kaç aydır gerek oyun içi, gerek farklı platformlar (facebook, fan sayfaları v.b) üzerinden, ve en önemlisi kanıt olmadan sebepsiz! yerli ve yersiz, defalarca ve defalarca, ulu orta alenen, ailem ve şahsıma yönelik, ağıza alınmayacak küfürler ve yasal bildirim gerektirecek kadar ciddi tutumlar, tehditler ve iftiralara devam edilmiş olup, oyuncular bu yönde kışkırtılıp ve bu zamana kadar yine defalarca ve defalarca uyarılmaya rağmen bu tutumları gösteren pek çok oyuncuya tarafımdan moderasyon uygulanmamıştır. Ki buna rağmen, defalarca sadece ve sadece uyarılıp, iyimser, affedici ve tüm bunlara rağmen kazanılmaya çalışılan oyunculara moderasyon verilmemesine rağmen bir müddet sonra bu tutumlar azalması gerekirken maalesef tam tersi artmıştır.
Her ne kadar forum üzerinden açıklama yapmasak da, bu seferliğe mahsus aşağıda belirttiğim yazınıza şunu belirtmeden de geçemeyeceğim;
Şikayetlerini ileten oyunculara da gerekli bildirim mail yolu aracılığı ile iletilmiş, aynı zamanda mail aracılığı ile de bilgilendirilmişsinizdir. İkvdestek üzerinden itiraz edebilme hakkınız olup http://www.istanbuloyun.com/support.aspx forum üzerinden moderasyon itirazı, durumu farklı boyutlara taşıma, oyuncuları kışkırtma, huzur bozma , gerçek ve asılsız beyanlarda bulunma v.b oyun içerisinden davranışlar ve forum içerisi konular kabul görülmeyecektir.
Bir an önce siz ve yukarı da bahsettiğim şahsıma ve yönetime yönelik bu davranışları gösteren oyuncuların, durumu ciddiye alması gerektiğine varması ve benzeri davranışlara devam edildiği müddetçe, tarafımıza ulaşan şikayetlerden de hem oyun içi hesapların moderasyona uğramaya devam ediceğini, ayrıca yasal yollardan başvuru hakkı da kullanmaktan çekinilmeyeceğini belirterek, tekrarının olmayağını umuyorum. .
Ayrıca bu yazıma istinaden, devam niteliğinde olan konular silinecektir!.
Bilgilerinize..
[GM]Şeepplem
Birkaç aydır tarafıma aşağıda belirteceğim tutumların ve benzerlerinin devam etmemesini sağlamak ilk ve son kez açıklama yapıyorum;
Bu zamana kadar, yaklaşık bir kaç aydır gerek oyun içi, gerek farklı platformlar (facebook, fan sayfaları v.b) üzerinden, ve en önemlisi kanıt olmadan sebepsiz! yerli ve yersiz, defalarca ve defalarca, ulu orta alenen, ailem ve şahsıma yönelik, ağıza alınmayacak küfürler ve yasal bildirim gerektirecek kadar ciddi tutumlar, tehditler ve iftiralara devam edilmiş olup, oyuncular bu yönde kışkırtılıp ve bu zamana kadar yine defalarca ve defalarca uyarılmaya rağmen bu tutumları gösteren pek çok oyuncuya tarafımdan moderasyon uygulanmamıştır. Ki buna rağmen, defalarca sadece ve sadece uyarılıp, iyimser, affedici ve tüm bunlara rağmen kazanılmaya çalışılan oyunculara moderasyon verilmemesine rağmen bir müddet sonra bu tutumlar azalması gerekirken maalesef tam tersi artmıştır.
Her ne kadar forum üzerinden açıklama yapmasak da, bu seferliğe mahsus aşağıda belirttiğim yazınıza şunu belirtmeden de geçemeyeceğim;
Tarafınıza uygulanan keyfi veya kişisel bir moderasyon olmayıp, sizinle bir kelime bile konuşmam olmadan, moderasyon gerektiren oyun içerisi sebepsiz küfürlerinize bile rağmen ceza verilmeyip sadece uyarılmış bulunmaktaydınız, ancak bu uyarıları ve daha önce de yukarıda belirttiğim tutumları sürdürerek dikkate almayıp dün akşam klan, bölge, söyle ve kanallarına yukarıda bahsetmiş olduğum küfür ve tehdit gibi tutumları taşımış bulunmakta bu vesile ile tarafımıza ulaşan pek çok şikayet ile de moderasyona uğramışsınızdır.Cnquerorxunruy yazdı: Saolun arkadaslar Dun gece Ban ım 1 Gundu sabah kalktım Ban 3 gun Sımdı bakıyorum 3yıl blok olmus ne oluyor anlamıs Degılım Bu Oyunda Torpıl oldugu bellı 1 Gunluk ban nasıl 3 yıl oluyor anlamıyorum neyse fazla soze gerek yok allaha emanet olun kendınıze ıyı bakın Hoscakalın...
Şikayetlerini ileten oyunculara da gerekli bildirim mail yolu aracılığı ile iletilmiş, aynı zamanda mail aracılığı ile de bilgilendirilmişsinizdir. İkvdestek üzerinden itiraz edebilme hakkınız olup http://www.istanbuloyun.com/support.aspx forum üzerinden moderasyon itirazı, durumu farklı boyutlara taşıma, oyuncuları kışkırtma, huzur bozma , gerçek ve asılsız beyanlarda bulunma v.b oyun içerisinden davranışlar ve forum içerisi konular kabul görülmeyecektir.
Bir an önce siz ve yukarı da bahsettiğim şahsıma ve yönetime yönelik bu davranışları gösteren oyuncuların, durumu ciddiye alması gerektiğine varması ve benzeri davranışlara devam edildiği müddetçe, tarafımıza ulaşan şikayetlerden de hem oyun içi hesapların moderasyona uğramaya devam ediceğini, ayrıca yasal yollardan başvuru hakkı da kullanmaktan çekinilmeyeceğini belirterek, tekrarının olmayağını umuyorum. .
Ayrıca bu yazıma istinaden, devam niteliğinde olan konular silinecektir!.
Bilgilerinize..
[GM]Şeepplem
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti