Öncelikle Herkese Merhaba,
Bildiğimiz üzere COMPEX(Yeni Adıyla GameX) fuarına Istanbul Kıyamet Vakti oyunu geniş katılım gösteriyor gerek yönetici gerek kullanıcılarıyla.Ben de şahsen gitmeyi planlıyorum.
Sorum şudur;
Yöneticiler sürekli fuarda olacaklar mı?(Bence bu biraz zor bir ihtimal o kadar kişi).
Hangi yöneticinin hangi gün fuarda hangi saatlerde olacağı belli midir?Belliyse lütfen buraya yazar mısınız?Ona göre katılım saatini ayarlayacağım.
Bir de Mevlüt Dinç'in katılım zamanını yazabilirseniz sevinirim.
İyi Günler.
Aédan Athélius
Yöneticilerin Fuarda Bulunma Zamanları
Yöneticilerin Fuarda Bulunma Zamanları
"Everything starts in the head"

-
CaptainATX
- Kadim 999
Re: Yöneticilerin Fuarda Bulunma Zamanları
Merhaba,
GM ekibinin katılım günleri henüz netleşmedi , fakat netleştiği kadarıyla [DEV]Nerull , [DEV]Lathander , [DEV]Orti ve ben [GM]CaptainATX Perşembe , Cuma , Cumartesi ve Pazar standda olacağız..
GM ekibinin katılım günleri henüz netleşmedi , fakat netleştiği kadarıyla [DEV]Nerull , [DEV]Lathander , [DEV]Orti ve ben [GM]CaptainATX Perşembe , Cuma , Cumartesi ve Pazar standda olacağız..
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Teşekkür Ederim.
Fuar alanında görüşmek üzere o zaman
Peki ya Mevlüt Dinç?
Fuar alanında görüşmek üzere o zaman
Peki ya Mevlüt Dinç?
"Everything starts in the head"

Herhangi bir aksaklık olmadığı sürece, ben de Perşembe, Cuma, Cümartesi ve Pazar günleri oradayım.
GameX'de görüşmek üzere...
GameX'de görüşmek üzere...
-
DoGanSarLi
- FareAdam Düşmanı

Mevlüt Dinç gelir mi bilmem ama gelirse en fazla bir gün gelir. Bu arada evet, görüşmek üzere 
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sobee fuarı sonuçta.İKV için gelmese de ICF için gelebilir.DoGanSarLi yazdı:Mevlüt Dinç gelir mi bilmem ama gelirse en fazla bir gün gelir. Bu arada evet, görüşmek üzere
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Sonuçta sende 1 kere olan fuarı Mevlüt Dinç kaçırmaz herhalde, değil mi.
Hadi bakalım.
Ahmet abim'e bak be . DEV lerle bir arada katılıyor fuar'a zamanın DEV'iCaptainATX yazdı:Merhaba,