Kanka Nerelerdesin sessin cıkmıyor.Tılsımdayım haberin varmı Barbarxqabriell BEni Bul Güç içinde
Üsteki Nick'le Oyunda Bi Anını Anlat?
- enfectionn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Re: Üsteki Nick'le Oyunda Bi Anını Anlat?
hahahh xD
Kanka Nerelerdesin sessin cıkmıyor.Tılsımdayım haberin varmı Barbarxqabriell BEni Bul Güç içinde

- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
enfectionn yazdı:hahahh xD
Zaa Geçen bende girdim oraya xDD EM yaptık xD KamiL abi Hem Lwl atladı Hem O yatırdı xD ADam tek başına Kesti la bizi xD Buradan Alkışlıyorum kamıL abiyi xDD
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben olsaydıım foto alırdım.Niye almadınız ki
DD
Alpaslan

Alpaslan

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
bi gün kafa esti yeni bir car açtım girdim meteora.ilk yazı yazan alp abi oldu:=) bende başladım konuşmaya ben sunucuda yeniyim falan.sonra bölgeden bana pm atanın adını bulacam dedim ve alp abinin adını ona söyledim. bence ilk şaşırdı sonra anladı bi oyun olduğunu.sordu adımın tamamını söyle bende cunga ya düşüm ve alparslan dedim.o da anladı sunucudan biri olduğumu falan işte :=)
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
Evet aramızda böyle bir iletişim geçti.
Fakat ilk başta şok yaşasamda , sonradan anladım.
Alpaslan

Fakat ilk başta şok yaşasamda , sonradan anladım.
Alpaslan

Alp le bir anım :
Bir gün Kurt mağrasında kasıyorum hemde bölgeden muhhabet ediyoruz o zamanlar gazze israilliler yeni saldırmıştı tabi daha önceden de saldırmıştı ama İnsanlık dıramı o zaman başlamıştı.. Ben Bölgeden Matrak olsun diye gazzeye yardım diye bir yazı yazdım alp atladı evet dedi bir hesap açalım gazzeye bir yardım toplayalım aslında benim ordaki amacım kendime para yardımıydı ama alp onu gerçekki gibi düşündü ve aynı gün 9 şeit verdik ve ben onu alpten öğrenmiştim alple böyle bir anım var..
KAĞROLSUN pkk KAĞROLSUN israil
Bir gün Kurt mağrasında kasıyorum hemde bölgeden muhhabet ediyoruz o zamanlar gazze israilliler yeni saldırmıştı tabi daha önceden de saldırmıştı ama İnsanlık dıramı o zaman başlamıştı.. Ben Bölgeden Matrak olsun diye gazzeye yardım diye bir yazı yazdım alp atladı evet dedi bir hesap açalım gazzeye bir yardım toplayalım aslında benim ordaki amacım kendime para yardımıydı ama alp onu gerçekki gibi düşündü ve aynı gün 9 şeit verdik ve ben onu alpten öğrenmiştim alple böyle bir anım var..
KAĞROLSUN pkk KAĞROLSUN israil
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
Ahh tetiğim ahh; demek unutmadın ha valla Helal..
Yalnız şöyle bişey var buda anının devamı olsun :
Sen konuyu açınca başladık muhabbete,sonra Samet(Kafamkıyak) girdi muhabbete.
Siz Gazze'ye yardım diyosunuz.Bende madem bi yardım yapılcak,bi hesap açılcak
ve paralar bi hesapta toplanıcak,Ülkede milyonlarca işsiz var.Onların istihdamı için bi yardım toplıyalım demiştim.
Ve bu muhabbet devam etti gitti.Sonra tarık abi girdi devreye.
Ya siz kendi kafanıza göre hareket edemezssiniz.Bu iş İkv ve anka adına yapılıcaksa yönetimin yapması lazım filan demişti.
Alpaslan

Yalnız şöyle bişey var buda anının devamı olsun :
Sen konuyu açınca başladık muhabbete,sonra Samet(Kafamkıyak) girdi muhabbete.
Siz Gazze'ye yardım diyosunuz.Bende madem bi yardım yapılcak,bi hesap açılcak
ve paralar bi hesapta toplanıcak,Ülkede milyonlarca işsiz var.Onların istihdamı için bi yardım toplıyalım demiştim.
Ve bu muhabbet devam etti gitti.Sonra tarık abi girdi devreye.
Ya siz kendi kafanıza göre hareket edemezssiniz.Bu iş İkv ve anka adına yapılıcaksa yönetimin yapması lazım filan demişti.
Alpaslan

Hey gidi günler hey.
Yok be uşağum eski anısını anlatıcak kadar eski kimse kalmamış Anka da baksana sayfa uzun zamandır bıraktığımız gibi....
Yok be uşağum eski anısını anlatıcak kadar eski kimse kalmamış Anka da baksana sayfa uzun zamandır bıraktığımız gibi....
- xKonsantrasyoNx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım