BÜTÜN GM LER BURAYA.!!!
BÜTÜN GM LER BURAYA.!!!
bu icerikle konu acmanın yasak oldugunu biliyorum ne yaparsanız yapın. daha banım acılalı 2 gun olmus ve o banı neden aldıgımı bıle bılmıyorum . oyunda kucucuk kfuurle ılgılı bıse yazmadım . yazdın dıyosanız kanıtlayın.bu bir degil iki degil üc degil !! sebebini bilmedeigim bi şekilde susturuluyorum .dalgamı gecıyosunuz . bi gün susturuyosunuz bı gun acıyosunuz banı . ya sonunda mahkemeye vercem yada baska turlu halledicez. bi kere itiraz maili attım özür dilediniz. bi kere daha oldu aynı olay ama cvp gelmedı . ve ben susturulmusken bir mail geldi susturulmus oldugum halde rahatsız edıcı bır hareket etmısım ve tekrar susturulmusum. ya oyun hatası ya sizin bilerek yaptığınız bişe. bi şekilke ayarlayın bu sornu halledın oyundan soğutuyosunuz adamı . bundan böyle ne zman aynı olay olursa o zman forumda konu acıcam. gecenın 1.30 u ve banlanıyorum sacmalıga bakya sebebini bile bilmiyorum küfür bile etmedim .. sız şikayetlere değilde , şikayet eden kişinin şikayet ettiği cümlenin ne olduguna bakın öyle halledin . önünüze gelen şikayeti banlayıp atmayın !

Oyun Bİtince , Şah da Piyon da Aynı Kutuya Konur !!!
Re: BÜTÜN GM LER BURAYA.!!!
Merhaba,kalpsiz yazdı:bu icerikle konu acmanın yasak oldugunu biliyorum ne yaparsanız yapın. daha banım acılalı 2 gun olmus ve o banı neden aldıgımı bıle bılmıyorum . oyunda kucucuk kfuurle ılgılı bıse yazmadım . yazdın dıyosanız kanıtlayın.bu bir degil iki degil üc degil !! sebebini bilmedeigim bi şekilde susturuluyorum .dalgamı gecıyosunuz . bi gün susturuyosunuz bı gun acıyosunuz banı . ya sonunda mahkemeye vercem yada baska turlu halledicez. bi kere itiraz maili attım özür dilediniz. bi kere daha oldu aynı olay ama cvp gelmedı . ve ben susturulmusken bir mail geldi susturulmus oldugum halde rahatsız edıcı bır hareket etmısım ve tekrar susturulmusum. ya oyun hatası ya sizin bilerek yaptığınız bişe. bi şekilke ayarlayın bu sornu halledın oyundan soğutuyosunuz adamı . bundan böyle ne zman aynı olay olursa o zman forumda konu acıcam. gecenın 1.30 u ve banlanıyorum sacmalıga bakya sebebini bile bilmiyorum küfür bile etmedim .. sız şikayetlere değilde , şikayet eden kişinin şikayet ettiği cümlenin ne olduguna bakın öyle halledin . önünüze gelen şikayeti banlayıp atmayın !
Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
İyi Forumlar.