ÖRS parası ver Ws atak dılencılık oluyorsaa Demekkı tılsımda cok kısı dılencıı ::=?samedsedir06 yazdı:Cesurzade yazdı:Madem kaşınıyorsun ,Bizde gerekeni yapalım ,görsünler ne hallerdeyken şimdi kendini nerelerde gördüğünü !.
Bak işte örs parası dilenirken yakaladım Seni
Hani beni hep kesiyormuşsun ya ona binaen biraz belge göstereyim istedim
Evet Gelelım Sana Şimdi orda Ben Sana Abi bana para mı ver dedim ?_ Ve 2 cı olacak Olarak Orda Foto alırken Neden Tum konusmaları almadan foto cektın onuda soyleyım sana.. Ben senden orda sakasına örs parası ver atak dedım ılla abı benım param yok baana paramı ver dedım =? Oyle bıısıy yok aslada olmazz
Gelelım wslere Neden ıse tum senın yendıgın wslerın fotolarını atmıssın senı ben haylı haylı cok kestım+++ bı ara kestım bende plus olmadıgı haldee senn bolgeden laga luga eddın foto alma gereksımı duymadım cunku senınle ugrasacak vaktım yok Orda kesmısım hersey kapanmıss ama sen hıc bısıy yok ıkenn foruma fılan konu acman sence sacmalık degılmı..=?
Dıkkatını cekıyorsa konusmalardaa Senı orda azalamısım demekkı bı pıslık yapmssın orda. Cunku bos bosuna asla kımsenın kahrını cekemem.
%---Kömürgözlüm Gerçeği---&
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: %---Kömürgözlüm Gerçeği---&
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Civra yazdı:Başka bir konuda kişilik değişiminden bahsetmiştik. Ne demiştik?
1- Arkadaş çevresi genişleyince
2- Parasal güce kovuşunca
3- Yargısal güce kavuşunca
Samed bu kişilik değişimine uğramış bir oyuncudur. Bu değişimi gördüğüm an ilişkimi kestim.
Zaten içindeki hırs kişisel bir konuya balıklama dalarak konu dışına çıkılıp kendisine dönmesini sağlamasındanda belli.
Okuduğu herhangi birşeyi anlayıp cevap yazabilme yeteneğinede sahip olduğunu sanmıyorum.
Anlayabilseydi zaten böyle saçma bir konuya cevap yazmazdı.
Cesurzade tanıyanlar açısından mutlaka iyi birisidir. Kendisine sataşılmadığı müddetçe sataştığınıda görmedim, ben hariç sevmeyiz birbirimizi. İçim ısınamadı bu arkadaşa nedenide şu yayınladığı fotolarda ıspatlandı.
Sorarım arkadaş sana.
Sen ne düşünerek, hangi amacı güderek "Örs parası" isterken Foto aldın. Amacın neydi?
Nasıl bir zihniyete sahipsinki senden örs parası isteyen birisinin fotosunu alıyorsun üstelik onu saklıyorsun?
Aslında bu konuya yazmayacaktım ama yahu dayanamıyorum haksızlığa. Birinin açığını yakalasakta vursak mantığı güderek bunun alt yapısını hazırlayanlardan nefret ediyorum.
Neyse siz devam edin böyle saçma bir konuda böyle saçma bir tartışmaya.
Civra Sana Gelincee Tum BU Yazdıklarına Cevap Vereyim..
1_Arkadaş cevrem Genişledı dogruu Haklısın orda Ama sana benım en ufak bı saygısızlıgım oldumu =? Sana ufak bı kufur fılan eddımmı.=?
Ben edmedim dıye bılıyorum Edmemde asla Cunku 39 Lwl lerde en buyuk Katkısı olan İnsan Sendın ve O gunden bu gune saygım var.
2Parasal güc demısssın Ben bu oyunu hemen hemen tılsım acılalı varım senınde bılgıın gıbı aradan hemen hemen 2.2bucuk sen fılan gectı Sencee Maddı +manevı gelısemezmıyım..=?
3_Yargısal güce gelıncede Sence Benım de fıkırlerım olmuyacakmı.?_ Herseye evet bu bu emır altında kalmaz dogru olurmu=? Cunku bızde ınsanız sınırlene bılırız ve Dogruyu yanlısı ayıracak kadar yuce allah Akıl vermıs.Onun ıcın herkesın aklı kendı aklıdır.
Gelelım Son yazdıklarına........
Bana Kişilik degişimi demişsin Ben sana ne yaptım kı..?_ Kufur Mu eddım.._? İtemmi istedim...=? Hırsızlık mı yaptım...?
BAna en ufak bı hatamı soyle haklısın dıyecegım ....
Senınle bı sıgınak veya mıgrata gırıyoruzz Ve hemen herseyı cok bılır gıbı soyluyorsun ben kendı dıleklerımı soyleyınce bagırıp cagırıyosun Haksızmıyım..=?
Ve benden buyuk olman ++ ustumde emegın cok olması ıle bırlıkte ses cıkarmıyorum..
Hırs demıssın +++konu benımle ılgılı degıl demısssın sen ne bılıyosun kı benımle ılgılı olmadıgını yanımdamıydın Oo aksamm Gece Olanları gordunmı=? Gormeden önyargı yapman cok sacma..
Okudugum herseyı anlamıyorsın dıyorsunnn Oke sen prof'sun ben Cahil.. senın kapasıtene gore bu dusunce...
Gelelım cesurdan örs parası ıstemesı konusunaa. Orda Bana ws teklıfı ettıı Bende tamam dedim ++ paralar savaşçı carda olmadıgından Sıfa carımda oldugundan Örs paramı ver atalım dedım.. Oda o fotoyu almıss kendını akıllı sanan arkadas Olan bu eger oo dılencılık ısee HAklsıın dılencıyım. Ama bılgı hergun oyunda 50 kısı ors parası ıstıorr demekkı onlarda dılencıı Yanılıyorsam soylee..=?
Ben İyi Kötüyü anlamıyacak kadar Ufakta degılım. Yasımı bılen bılıyorr. CESURZADE dişardan ii gözuksede Icı fesatt..onun ıcın herturluu KApışmayı onunla yaparım . BAna Insan olana Insan gıbı yaklasırım Ama fesatlık yapacak ısee Tutmam kendımı dumduzz gıderımm..
SOn cumlelerım bunlarr Egerkıı samed sen burda hata yapıyorsun dersen bul benı bana anlat hatalarımızı duzeltelım CIVRA beyy .=?
Sen buyuksun Bızden senın cok gormuslgun vardır...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Burda bulasıyorsun oyunda 2 laf soyleyınce Lonca baskanına sıkayet edıyorsın yaylan sımdıı ..angelife yazdı:çok rahatsız etti bu konu beni.. sedir(odun) arkadaş... yaşından dolayı anlayabiliyorum seni ergenlik döneminden kurtulmaya çalışıyorsun bariz ama saygı denen birşey var... cesurzade(veli abi) saygıya değer bir insandır ve sen çerçeveyi çok aşıyorsun..biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
odun kardeş üzüldüm senin için yaa:( acınacak halin varmış bide biz vurmuşuz neyse:/ ne halin varsa gör çocuk=) bu arada bizim loncada başkan yok bilgin olsun=) destekli salla... ve oyunda hiçbir zaman seninle muhattabım olmadı..bi kere ws istedin bende seni takmadığımı belirttim=) anlaşıldı mı küçük=)
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm
samedsedir06 yazdı:Burda bulasıyorsun oyunda 2 laf soyleyınce Lonca baskanına sıkayet edıyorsın yaylan sımdıı ..angelife yazdı:çok rahatsız etti bu konu beni.. sedir(odun) arkadaş... yaşından dolayı anlayabiliyorum seni ergenlik döneminden kurtulmaya çalışıyorsun bariz ama saygı denen birşey var... cesurzade(veli abi) saygıya değer bir insandır ve sen çerçeveyi çok aşıyorsun..biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim...
bilader sen arızalımısın,arızamısın .. biz sen gibi cocuk deiliz lonca başlkanına gidip cişimiz geldi susadık diyelim..bebe seni adam yerine koyup cevap veren bendim yanı o laf sölediğin kişinin erkek arkadaşı...lonca başkanı değil..bak blader beni tehdit ettin bişi demedim yalan söledin açıga cıkarmadım...ne halin varsa gör ama adabını bil karşındakinin kim oldugunu bilmeden sallama..yüksek uçma çakılırsan fena canın yanar...
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
sizinle ilgili olmayan konulara burun sokmak çok güzel bir duygu galiba seni tanımam doğru ama sen karşındaki adamı tanıyormusun peki burta atıp tutmak adamlık ise buyurun sizin mekanınız burası atıp tutma yeri kolay gelsin size .
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Senin boyun yetmez bana vurmaya gençangelife yazdı:odun kardeş üzüldüm senin için yaa:( acınacak halin varmış bide biz vurmuşuz neyse:/ ne halin varsa gör çocuk=) bu arada bizim loncada başkan yok bilgin olsun=) destekli salla... ve oyunda hiçbir zaman seninle muhattabım olmadı..bi kere ws istedin bende seni takmadığımı belirttim=) anlaşıldı mı küçük=)![]()
![]()
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
lan salak... konudan konuya atlayıp sallayan,bos bos sıkan bizmiyiz senmisin..herkez ne #@!? oldugunu biliyo hadi brader büyüde gel karşımıza..çocuksun daha...
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
YEgen Bu Konu benımle ılgılı ondan yorum yazıyorum ama senınle bı ılgısı yok oo yuzden 1 numaralı sazan sensın gıbı..=?sianfeamx yazdı:lan salak... konudan konuya atlayıp sallayan,bos bos sıkan bizmiyiz senmisin..herkez ne #@!? oldugunu biliyo hadi brader büyüde gel karşımıza..çocuksun daha...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
bir büyüğün olarak uyarmak istedik.. insanlk görevi=) oyundan millete sallayıp duruorsun bebe bebe die Allah aşkına yaşın kaç senin... saygılı ol... veli abi sevdiğimiz abimizdir... demekki yaptığın saygısızlık bizide ilgilendirir... neyse zaten kömürgözlüm olsun dier yandaşlarınız olsun artık davranışlarınızı normal karşılıyorum ve bu konuya artık yorum yazmayacağımı belirtiyorum... dediğim gibi seni uyarmak inanlık görevim... reelde karşısına çıktığında abi abla diip boynunu bükeceğin insanlara burdan sallamak çok kolay olsa gerek... ama yazıktır günahtır aileni düşün bence artık sen git biraz dersini çalış olurmu...çünkü malesef burdaki itemlerin ve sağda solda büyüttüğün egon sana bir gelecek sağlamıyor....hadi ablacım yolun açık olsun...
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm