beklenen video sonunda yayında

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
leonardodavinci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: beklenen video sonunda yayında

Mesaj gönderen leonardodavinci »

Eline sağlık güzel bir video olmuş ama hitler biraz ağır kaçmış biz israilin yaptığı insanlık dışı her şeye karşıyız ama onların yöntemiyle değil onların bildikleriyle değil adaletle olmalı bize yakışanda budur
Daha önce buldozerlerle ezdikleri Amerikalı hıristiyan barış insanı Rachel Corrie unutmayın
Resim
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

ikvoyuncusu2008 yazdı:Güzel bir çalışma olmuş.Baya bi katılım mevcut haberim olsa gelirdim.
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen G0kTurk »

Tamamen gereksiz ... Madem bu kadar karşı çıkıyorsun bu olaya sesini böyle nasıl duyuracaksın ? Oyunun içinde yürüyüş yapmış ... Ne geçti elinize yürüdünüz ? İnsanlar o boykot gösterilerine katılabilmek için Türkiye'nin dört bir yanından geliyor yüreklerini koyuyorlar ortaya , gücü yettiğince bağırıyor ,bacaklarında derman kalmamacasına yürüyorlar kilometrelerce ... Ya siz ? Yürüdüğünüz 10-20 dakika bunu da video yapıp "boykot" diye mi adlandırıyorsunuz ?
Pardon ama ters bişi olması lazım ... Sizin yaptığınız şeyin adı "boykot" ise diğer insan topluluğun yaptığı şeyin adı nedir acaba ?

Gereksiz işlerle uğraşıp adınızı küçültmeyin ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.

Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.

GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
sonxkovboy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sonxkovboy »

Eline Sağlık Abi Çok Güzel Olmuş

Herkez Aynıyken ßen FarkLıydım !..
$imdi Herkez Fark Pe$inde ,
ßen Aynıyım ...
ßu da ßenim Farkım ]
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

G0kTurk yazdı:Tamamen gereksiz ... Madem bu kadar karşı çıkıyorsun bu olaya sesini böyle nasıl duyuracaksın ? Oyunun içinde yürüyüş yapmış ... Ne geçti elinize yürüdünüz ? İnsanlar o boykot gösterilerine katılabilmek için Türkiye'nin dört bir yanından geliyor yüreklerini koyuyorlar ortaya , gücü yettiğince bağırıyor ,bacaklarında derman kalmamacasına yürüyorlar kilometrelerce ... Ya siz ? Yürüdüğünüz 10-20 dakika bunu da video yapıp "boykot" diye mi adlandırıyorsunuz ?
Pardon ama ters bişi olması lazım ... Sizin yaptığınız şeyin adı "boykot" ise diğer insan topluluğun yaptığı şeyin adı nedir acaba ?

2 soru soracağım
1 ben taksimde de bulundum esirler geldiğinde hava alanında onları karşılayanlar arasındada ve bununla yetinmedim oyundakilerde durumun farkındalığını hissetsinler diye böyle bi faaliuyette bulunduk oyunda bile tavrımızı ortaya koyduk biz bunları yaparken aslanım sen nerdeydin ?
2 bu gereksiz yorumu yapacak kadar gereksiz bi insanmısın ?
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

ikvoyuncusu2008 yazdı:Güzel bir çalışma olmuş.Baya bi katılım mevcut haberim olsa gelirdim.
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen G0kTurk »

sonxlazz yazdı:
G0kTurk yazdı:Tamamen gereksiz ... Madem bu kadar karşı çıkıyorsun bu olaya sesini böyle nasıl duyuracaksın ? Oyunun içinde yürüyüş yapmış ... Ne geçti elinize yürüdünüz ? İnsanlar o boykot gösterilerine katılabilmek için Türkiye'nin dört bir yanından geliyor yüreklerini koyuyorlar ortaya , gücü yettiğince bağırıyor ,bacaklarında derman kalmamacasına yürüyorlar kilometrelerce ... Ya siz ? Yürüdüğünüz 10-20 dakika bunu da video yapıp "boykot" diye mi adlandırıyorsunuz ?

2 soru soracağım
1 ben taksimde de bulundum esirler geldiğinde hava alanında onları karşılayanlar arasındada ve bununla yetinmedim oyundakilerde durumun farkındalığını hissetsinler diye böyle bi faaliuyette bulunduk oyunda bile tavrımızı ortaya koyduk biz bunları yaparken aslanım sen nerdeydin ?
2 bu gereksiz yorumu yapacak kadar gereksiz bi insanmısın ?
Konya'da zafer meydanında düzenlenen protesto gösterilerinde ... Yürüyüşte ...
Sesimi gerektiğince duyurdum sesim kısılana dek haykırdım içimdeki kini nefreti ... Fakat böyle bir olayı adı haber kanallarında bile geçmeyen bir oyunda protesto olarak adlandırıp yürüyüş yapacak kadar aciz bir insan değilim ... Tavrımı durumuna göre koyarım ... Senin gibi olay olsun adım geçsin diye değil ...

Anlayana ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.

Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.

GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Kullanıcı avatarı
leonardodavinci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen leonardodavinci »

Videoyu yapan arkadaşı tanımam ama arkadaş bir şey yapmış az veya çok bunda kavga edecek küçümsenecek hiç bir şey yok sende bir şey yapmak istiyorsan yap ve anlamadığım haber kanallarında oyunun adı çıksa daha çokmu keyif alacaksın oyundan , haber kannalarında çıkmasın bence Allah korusun ben istemem marifet değil.
oyunu küçümsemek doğru değil iyibir oyun benim oyunda gördüğüm tek eksik var oda harita çok ufak çok az maden var o da zamanla düzelecektir.
Resim
Kullanıcı avatarı
genchanedann
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen genchanedann »

Video yanlış yerlere Gitmeden ...

VATAN SAVUNMASI SANALDA YAPILMAZ.
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

çok yazıkki arkadaşımız benimle polemiğe girerek bi cacık yaptığını sanıyor arkadaşım vide seni rahatsız etti ise izlemezsin olur biter benim elimden gelen buydu eğer senin daha iyi bir fikrin var ise söyle onu yapalım severek ve isteyerek gönüllü olurum. fakat tavrından anladağım kadarı ile sen sırf polemik peşindesin amasöyleyim kardeş yalış kişi ile polemik yaşıyorsun
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön