~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
asilaz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Mesaj gönderen asilaz »

Ben hata yapmadım kı uyarıları dıkkate alayım sonxler aılemdi dıger ınsanlar arkadasımdır dogadada boyledır ınsan alılesıylede vakıt gecırır arkadaşlarıylada onun ıcın bu konuda sıze hak vermıyorum. (loncadan atılmam sebebım yabancı grupla mıgrat yapmak bılmıyenler ıcın) uygunsuz harekler dıyıp kımsenın aklını bulandırmayın.bu 1 2. sızın hıc bırınızle benım sorun yok olmadıda ama sız sız derdeken ozellıkle hasan sorun yapmak ıcın elınden gelenı yapıyorsunun cvp yazmıycam dıyorum ama tutamıyorum kendımı. hasan sana gelınce haddını asan kelımeler kullanıyorsun bana sonxlazz carlara gırmıyceksın demedıgı surece senın lafını kaale almam ben çok yukseklerden ucma ıstersen yazı yazarken burayıda ıgrenc yorumlarınla kırleten sensın arkadasım benim car ısımlerını degısmek bana kalmıs herkez kımın ne oldugunu bılıyor kardesım onun ıcın sorun yok ama kımse agzını acıp konusmuyor ben 2 yuzlu ınsanların arasından cıktıgım ıcın çok mutluyum :=)) bence benım hakkımda dah afazl akımse cenesını açmasın
İleri gitmen için bazen geri dönmen lazım...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Kullanıcı avatarı
Sonxquit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sonxquit »

Evet fazla yuksekten ucarsam senin gibi cakilirim yere demi Sema nede olsa yasadin :) Chara girmissin veya girmemissin beni orasi ilgilendirmez sen tek yuzlusun ya yakismiyosun Sonx ismini tasimaya... Sacma sapan kelimelerlede kendini hakli cikarmaya calisma. Loncadan atiLman sadece baska grupla migrata girmen deildi insanlari yaniltma baskan seni cagirdi ki sen hala girmemistin migrata girmek uzereydin baskan seninle konustu sonra sen migrata girdin ne olduysa gerisinde bilemem yani o anda atilmadin. ha baskan susturma yedigi icinde sana solicegi yazilari benim charimdan illettigim icin sucu bende aradin gelip bana laf ettin sayenizde verir uyari die. Bende bunu hic bi sekilde hakketmedigim icin Sana forumda sevindigimi belirttim. yani demek istedigim suki sucu baskalarinda arama kendinede bak biraz. Ve dier arkadaslar konuya atlamasin semayla ilgili bi konusma var burda konuscaksa kendi konusur. BENIM SOLICEKLERIM BUKADAR. KENDINIZIDE YIRTSANIZ BU KONU UZERINDEN CVP VERMICEM SIZE BASKA KONU ACARSANIZ HAY HAY.
Resim
* HAYATIM = KIZIM *
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

eğer sem aarkadaşımızın loncadan uzaklaştırılması yada benim bu kararı almamdan ötürü herhangi bir olumlu yada olumsuz yorum yapan abilerim yada kardeşlerimden kim olursa olsun direk loncadan ihraç edeeğim. ve lonca dışındaki çok sesli korolar bu lonca köküne kadar sonx loncası üyelerinindir ve ben bu loncanın kurucusu ve başkanıyım istediğimi alır istediğimi çıkarırırım bu sizi alakadar etmez. ayrıeten hasan kardeşimin dediği gibi bu bir lonca formudur bu tip tartışmalarınızı buradan değil farklı bi konuda yapın.
lakşn sonx loncasını karalayacak herhangi bir yazı yazarsanız her türlü sonucuna katlanırsınız.

son olarak sema sonx loncasında değildir fakat real yaşamda benim kardeşimdir onunla şahsi kesinlikle bir polemiğim olmadı olamazda. ben onun abisiyim o benim kardeşimdir bu böyle bilinsin.

iyi forumlar
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: LoNCa RıHTıM

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

Merhabalar.
Öncelikle şunu belirtmek isterim. bunun yorumunu yapmak bana düşmez buna eminim fakat
bu tip olayların forum üzerinden tartışılması son derece yalnıştır.
sonxler taktir ettigimiz bi loncadır asi kardeşimizde öyle
lütfen kimse bunu kişisel algılamasın.
asi kardeşimizi fazla omasada bisüredir tanıyorum. onda gördügüm şey lonca aşkıydı. sonx lerde taktir ettigim üyelerden biriydi
neden öyle oldu neden bu duruma geldi bilmiyorum. fakat loncaya yakışan bi kişilikti kendimce..
bizlerdede lonca carıyla farklı kişilerle grup bölgelerine giren oluyor belki bizlerdende tepki gösteren oluyordur ama olayın bu derece büyümesine bence hiç gerek yoktu.
konuyu fazla uzatmak istemiyorum yalnış anlamayın ben kimsenin savunmasını yapmıyorum ama bence bu konuyu bidaha gözden geçirip bun kendi aranızda çözmenizi öneririm.
hepiniz çok saygın v değerli insanlarsınız sorun belki çok basit bişeydir ki öyle gözüküyor
bunun için lütfen birbirinizi kırmayın derin.
umarım yine bi arada olursunuz. sorunlar konuşuldukça çözülür. biraz pozitif olalımlütfen.
tekrar bi arada olmanız dileğiylşe arkadaşlar iyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

sokaktakiadam yazdı:Merhabalar.
Öncelikle şunu belirtmek isterim. bunun yorumunu yapmak bana düşmez buna eminim fakat
bu tip olayların forum üzerinden tartışılması son derece yalnıştır.
sonxler taktir ettigimiz bi loncadır asi kardeşimizde öyle
lütfen kimse bunu kişisel algılamasın.
asi kardeşimizi fazla omasada bisüredir tanıyorum. onda gördügüm şey lonca aşkıydı. sonx lerde taktir ettigim üyelerden biriydi
neden öyle oldu neden bu duruma geldi bilmiyorum. fakat loncaya yakışan bi kişilikti kendimce..
bizlerdede lonca carıyla farklı kişilerle grup bölgelerine giren oluyor belki bizlerdende tepki gösteren oluyordur ama olayın bu derece büyümesine bence hiç gerek yoktu.
konuyu fazla uzatmak istemiyorum yalnış anlamayın ben kimsenin savunmasını yapmıyorum ama bence bu konuyu bidaha gözden geçirip bun kendi aranızda çözmenizi öneririm.
hepiniz çok saygın v değerli insanlarsınız sorun belki çok basit bişeydir ki öyle gözüküyor
bunun için lütfen birbirinizi kırmayın derin.
umarım yine bi arada olursunuz. sorunlar konuşuldukça çözülür. biraz pozitif olalımlütfen.
tekrar bi arada olmanız dileğiylşe arkadaşlar iyi forumlar..
çok doğru diyorsun abi fakat herşey olucağına varır 1 hafta içinde bi insan 2 defa loncaya alınıp çıkarılmaz ayıp denen bişi var ortada emek var
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Sonxteam
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sonxteam »

Konu üzerinden daha fazla tartışmaya girmenizi istemiyoruz, bu konu lonca ile ilgili güncel bilgiler için açılmıştır.
Resim

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

üretimlerinizi sonxata sonxatabey den sıra almadan tek başınıza üretim kararı almayın
yapacağımız tüm üretimler sıraya konarak yapılacaktır.
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

sonx loncasındaki büyüklerimden ve kardeşlerimden özür dileyerek cevap vermek istiyorum,

sema abla bnm oyunda tanışdığım fakat son derece güvendiğim,sevdiğim,saydığım biridir bununla birlikde ben onu öz ablam yerine koydum böyle bildim arada ufak tefek sorunlar bizimde aramızda çıkıyor bi o bana darılır bi ben ona ama önemli olan bu dargınlıkları kısa sürede atlatmak yoluna sokmak ayrıcada sen kimsin nesin necisin bi bilgim yok o bakımdan kaale alıp cevap vererek hem bu loncaya emek veren büyüklerime hemde kendi şahsıma gölge düşürüyorum başdada söylediğim gibi özür dilerim.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Sonxteam
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Güncel.. :arrow:
Resim

Kullanıcı avatarı
Sonxteam
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Güncel Listemiz..;

Lonca Başkanımız;

* Sonxlaz ~ Sonxlazz

Ve diğer lonca üyelerimiz;

* Sonxquit

* Sonxata

* Sonxkaoss

* Sonxdeli

* Sonxkelpetenali

* Sonxeren

* Sonxeseslim

* Sonxtorch

* Sonxçağdaş

* Sonxhypou

* Sonxpente

* Sonxkont

* Sonxsüvari

* Sonxmuhafız

* Sonxboy

* Sonxkovboy

* Sonxbüyüksavaşlar

* Sonxwale

* Sonxözgürrr

* Sonxkaos

* Sonxquitt

* Sonxkayaaa

* Sonxşaman

* Sonxbarbar

* Sonxrassa

* Sonxmuhafızzz

* Sonxmami

* Sonxdeliii

* Sonxyamanlar

* Sonxatabey

* Sonxvakit

* Sonxnefess

* Sonxqece

* Sonxtiriniti

* Sonxgazi

* Sonxmagic

* Sonxcold

* Sonxfatihgüvercin

* Sonxcure

* Sonxdelii

* Sonxkayaa

* Sonxdadal

* Sonxfatihgvrcn

* Sonxtokatlı

* Sonxonur

* Sonxnefes

* Sonxcagdaşşifa

* Sonxrüzgar

* Sonxseferberlik

* Sonxbuyuksavaşlaw

Lonca alımları için oyun içerisinde Sonxlaz ~ Sonxlazz veya Sonxata ~ Sonxatabey ile görüşebilirsiniz.
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön