1638 ve kritikte fena değil büyü kritik çarpanını arttırmak içinde 15 kons açarsan bence her attığın kritik gelir direnç kırılıyken 20bine yakın hasara ulaşırsın ateş direnci eksilerdeyseWizards yazdı:en güzeli tarhass set gibi gözüküyor hasar olarak ama pratikte ne kadar etkili olur bilemem.
İşte gerçek set :)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: İşte gerçek set :)

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Arkadaşlar ben ufak hesaplamalar yaptım ve sizlerle paylaşmak istiyorum
Eğer bir büyücü;
:arrow: Kıyamet Alevi Set + ejder + tarshass tarshass ceket ve nadide ateş y. gözlüğe sahipse ve diğerleri tarshass cevriye ise büyü hasarı ateşi 1638 olur.
:arrow: Eğer Ejder+alternator set + bilge azat ceket sahibiyse
:!: geri kalan itemlerini (ayak don eldiven gözlük) nadide bilge dizerse 1174=buz / 726=elektrik sahibi olur
:!: Geri kalanı nadide elektrik dizerse 1174=elektrik / 726=buz olur.
:arrow: Eğer Ejder + nucleus set + bilge fevzi ceketi varsa :arrow: Geri kalan itemlerini iki şekilde dizer
:geek: ilk seçenek:Fevzi cevo nadide pant + fevzi cevriye ayakkabı + fevzi cevriye eldiven ve nadide fiziksel y. giyerse Fiziksel=1117 / Buz=726 olur.
:geek: ikinci seçenek: Ayakkabı + don + eldiven bilge cevriye nadide olur ve gözlük nadide buz y. olursa 1174=buz / 726= fiziksel büyü sahibi olur.
Eğer hesapların ayrıntısını isteyen varsa özelden yollayabilirim ama herşey gayet açık.
not: Nucleus set = Nucleus Kolye + Yüzük + GB - Amplifikatör
Şahsen benim favorim Nucleusun ilk seçeneğidir
büyü kritiklerle uğraşmadım ama hepsi + medit 15 açarsanız 29/30 civarı bi büyü kritiğe ulaşırsınız
Burda büyücümustafa Alternatorla buzun üstüne yüklenmiş
Eğer bir büyücü;
:arrow: Kıyamet Alevi Set + ejder + tarshass tarshass ceket ve nadide ateş y. gözlüğe sahipse ve diğerleri tarshass cevriye ise büyü hasarı ateşi 1638 olur.
:!: geri kalan itemlerini (ayak don eldiven gözlük) nadide bilge dizerse 1174=buz / 726=elektrik sahibi olur
:arrow: Eğer Ejder + nucleus set + bilge fevzi ceketi varsa :arrow: Geri kalan itemlerini iki şekilde dizer
:geek: ilk seçenek:Fevzi cevo nadide pant + fevzi cevriye ayakkabı + fevzi cevriye eldiven ve nadide fiziksel y. giyerse Fiziksel=1117 / Buz=726 olur.
:geek: ikinci seçenek: Ayakkabı + don + eldiven bilge cevriye nadide olur ve gözlük nadide buz y. olursa 1174=buz / 726= fiziksel büyü sahibi olur.
Eğer hesapların ayrıntısını isteyen varsa özelden yollayabilirim ama herşey gayet açık.
büyü kritiklerle uğraşmadım ama hepsi + medit 15 açarsanız 29/30 civarı bi büyü kritiğe ulaşırsınız

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Canceazi yazdı:Arkadaşlar ben ufak hesaplamalar yaptım ve sizlerle paylaşmak istiyorum
Eğer bir büyücü;
ya 1174 buz olmaz buz 1162 olur en çok anlmıyon bilge cevo mor pantolon yok
Burda büyücümustafa Alternatorla buzun üstüne yüklenmiş
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
kons çemberi etkilemiyor.Canceazi yazdı:1638 ve kritikte fena değil büyü kritik çarpanını arttırmak içinde 15 kons açarsan bence her attığın kritik gelir direnç kırılıyken 20bine yakın hasara ulaşırsın ateş direnci eksilerdeyseWizards yazdı:en güzeli tarhass set gibi gözüküyor hasar olarak ama pratikte ne kadar etkili olur bilemem.Ölüm oyunu için ideal ama teke tek kalırsan tavsiye etmem
ayrıca büyücülerin ölüm oyununda direnç kırmayı nasıl kullanmayı düşünüyosun ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Konsantrasyon ateş çemberinde büyü hasarını etkilemez ama büyü kritik çarpanını arttırır. Büyü kritik çarpano büyücüde her büyüyü etkiler. Zaten açıklamasında Ateş Çemberi dışındaki büyülerin hasarını bilmem ne arttırır yazıyor.mitmet yazdı:kons çemberi etkilemiyor.Canceazi yazdı:1638 ve kritikte fena değil büyü kritik çarpanını arttırmak içinde 15 kons açarsan bence her attığın kritik gelir direnç kırılıyken 20bine yakın hasara ulaşırsın ateş direnci eksilerdeyseWizards yazdı:en güzeli tarhass set gibi gözüküyor hasar olarak ama pratikte ne kadar etkili olur bilemem.Ölüm oyunu için ideal ama teke tek kalırsan tavsiye etmem
ayrıca büyücülerin ölüm oyununda direnç kırmayı nasıl kullanmayı düşünüyosun ?ya bozar hemen ya da sen yanına gelenece indirir seni

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
kritik için 15 puanı konsa verceğime meditasyona veririm daha iyiCanceazi yazdı:Konsantrasyon ateş çemberinde büyü hasarını etkilemez ama büyü kritik çarpanını arttırır. Büyü kritik çarpano büyücüde her büyüyü etkiler. Zaten açıklamasında Ateş Çemberi dışındaki büyülerin hasarını bilmem ne arttırır yazıyor.mitmet yazdı:kons çemberi etkilemiyor.Canceazi yazdı:1638 ve kritikte fena değil büyü kritik çarpanını arttırmak içinde 15 kons açarsan bence her attığın kritik gelir direnç kırılıyken 20bine yakın hasara ulaşırsın ateş direnci eksilerdeyseWizards yazdı:en güzeli tarhass set gibi gözüküyor hasar olarak ama pratikte ne kadar etkili olur bilemem.Ölüm oyunu için ideal ama teke tek kalırsan tavsiye etmem
ayrıca büyücülerin ölüm oyununda direnç kırmayı nasıl kullanmayı düşünüyosun ?ya bozar hemen ya da sen yanına gelenece indirir seni

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
mitmet yazdı:onuda yapCanceazi yazdı:Konsantrasyon ateş çemberinde büyü hasarını etkilemez ama büyü kritik çarpanını arttırır. Büyü kritik çarpano büyücüde her büyüyü etkiler. Zaten açıklamasında Ateş Çemberi dışındaki büyülerin hasarını bilmem ne arttırır yazıyor.mitmet yazdı:kons çemberi etkilemiyor.Canceazi yazdı:1638 ve kritikte fena değil büyü kritik çarpanını arttırmak içinde 15 kons açarsan bence her attığın kritik gelir direnç kırılıyken 20bine yakın hasara ulaşırsın ateş direnci eksilerdeyseWizards yazdı:en güzeli tarhass set gibi gözüküyor hasar olarak ama pratikte ne kadar etkili olur bilemem.Ölüm oyunu için ideal ama teke tek kalırsan tavsiye etmem
ama kons meditasyondan çok daha fazla arttırır
kritik için 15 puanı konsa verceğime meditasyona veririm daha iyi

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ben zaten kritiği için değil, kudreti için meditasyona veririm demiştimCanceazi yazdı: onuda yapama kons meditasyondan çok daha fazla arttırır
![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
15 puan için bi dövmediğin kaldı mitocum yamitmet yazdı:ben zaten kritiği için değil, kudreti için meditasyona veririm demiştimCanceazi yazdı: onuda yapama kons meditasyondan çok daha fazla arttırır
![]()

- Ottopsylancet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Tamam beyler teşekkür ederim konuyu yukarı taşımayın artık lütfen.
Hepinizin seti ayrı ayrı cok güzel hepinizi tebrik ederim
Hepinizin seti ayrı ayrı cok güzel hepinizi tebrik ederim