İstanbul da olananın sevabı baska şehirde olananın günahı ne

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İstanbul da olananın sevabı baska şehirde olananın günahı ne

Mesaj gönderen kok29 »

Nedmiş gm arkadaşlar arkadaşlarini kutu al ordan e-pin al diye ee soruyom size yöneticler e-pin satişi hani yasakdi hani ban sebebiydi şimdi ne olduda serbest oldu söyleyin bizde bilek sizin çikarlarinizi için serbest biz çikarlarimz için ban sebebi alkişliyom sizi. oyun da hata olur o hatadan oyuncalar yararlanin ban sebebi ama kimse çikipda demezki bizim hatamiz di die tam tersine sizin hataniz al sana benden ban diyonuz buda güzel madende saf orani düşük die isyan ediyoz siz diyonuz ya gayret normal biz şunu diyoz siz yok diyonuz ama iş çikara girince siz yönetim hakli oyuncular mağdur yine bence yeni bir güncelleme getirseniz de oyunu artik İSTANBUL MADEN VAKTİ yada İSTANBUL ÇİKAR VAKTİ yapsaniza.
çoğu arkadaşlarimiz ist dişinda oturuyor onlarin suçu ney sadece fuara gelen ve ordan alan yararlanabiliyor bu düşünceyi anca böyle yönetim yapar elinizde kaç özel sürüm paketi kaldida onlari bizleri fuarda alirsaniz söyle bi değişim yapabilceksiniz die satmaya çalişiyonuz herşeyi paraya döktünüz oldu olacak madenleride para ile satinda daha da gelir elde getirir size istanbul maden paketide çikarirn yok satilir emin olun ki.
ilkyardim
Acemibüyü
Tembel
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Tembel »

FiaNNa yazdı:
xbyreds yazdı:
Sanatkarr yazdı:Ve ek olarak :)

Allahtan oyun neden istanbulu konu ediyor neden Ankaradan, İzmirden ... vs. sokaklar oyunda yok denmiyor. az daha zorlasak o noktadadan da yorum gelebilir. Oyunun Adı Bile İstanbul Kıyamet Vakti :)

geri kafalığın bu kadarı ulan o zaman oyunu sadece istanbuldakiler oynasın.
bas git şurdan akşam akşam sinirlendirdin beni !

Ben başka bir dille sıpa diyorum bu gerıkafaya :lol:

soruyorum size eyyyyyyy toplum içinde konuşma nedir saygı nedir bilmez insanlar acaba bir kaç yorum öncesini okudunuzmu.. eğer okuyupta bu SEVİYESİZ yorumları yaptıysanız size diyecek birşey bulamıyorum gerçekten bulamıyorum..

İkv yönetimi ne zaman bir yenilik sunsa böyle tartışmalar oluyor ki olayda haksızlık falan yok.. rengarenk reklamlarda da vurgulandığı gibi bu isim değişikliği fuara katılan arkadaşlara HEDİYE mahiyetinde veriliyor.. tıpkı zamanında verilen epe gibi... Şimdi bizim epemiz yok diye oyundaki saygınlıgımız veya güç seviyemiz mi düştü şimdiye kadar??? veya ismimiz hala aynı diye arkadaşlarımz tarafından dışlandık mı??? ayrıca bir de şu durum var.. o karakteri sen açmadınmı, o ismi sen seçmedin mi ki şimdi illa da değiştircem ismimi diye serzenişler oluyor??? Herşey açık ve net daha fazla tartışma çıkarmaya gerek yok bence fuara gelirsen hediyeni alırsın.....

bi de şu var tabi madem bu kadar haksızlık(!) yapılıyor oyunda bırak oynamayı neden devam ediyorsun ki?? başına silah dayayıp zorla oynatan mı var seni?? milyonlarca oyun var aynı formatta hem Türk hem yabancı seç birini oyna daha fazla haksızlıga(!) ugrama..

iyi akşamlar...
Kömür
Kullanıcı avatarı
xXMAYDONOSEXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXMAYDONOSEXx »

Tembel yazdı:
FiaNNa yazdı:
xbyreds yazdı:

Allahtan oyun neden istanbulu konu ediyor neden Ankaradan, İzmirden ... vs. sokaklar oyunda yok denmiyor. az daha zorlasak o noktadadan da yorum gelebilir. Oyunun Adı Bile İstanbul Kıyamet Vakti :)

soruyorum size eyyyyyyy toplum içinde konuşma nedir saygı nedir bilmez insanlar acaba bir kaç yorum öncesini okudunuzmu.. eğer okuyupta bu SEVİYESİZ yorumları yaptıysanız size diyecek birşey bulamıyorum gerçekten bulamıyorum..

İkv yönetimi ne zaman bir yenilik sunsa böyle tartışmalar oluyor ki olayda haksızlık falan yok.. rengarenk reklamlarda da vurgulandığı gibi bu isim değişikliği fuara katılan arkadaşlara HEDİYE mahiyetinde veriliyor.. tıpkı zamanında verilen epe gibi... Şimdi bizim epemiz yok diye oyundaki saygınlıgımız veya güç seviyemiz mi düştü şimdiye kadar??? veya ismimiz hala aynı diye arkadaşlarımz tarafından dışlandık mı??? ayrıca bir de şu durum var.. o karakteri sen açmadınmı, o ismi sen seçmedin mi ki şimdi illa da değiştircem ismimi diye serzenişler oluyor??? Herşey açık ve net daha fazla tartışma çıkarmaya gerek yok bence fuara gelirsen hediyeni alırsın.....

bi de şu var tabi madem bu kadar haksızlık(!) yapılıyor oyunda bırak oynamayı neden devam ediyorsun ki?? başına silah dayayıp zorla oynatan mı var seni?? milyonlarca oyun var aynı formatta hem Türk hem yabancı seç birini oyna daha fazla haksızlıga(!) ugrama..

iyi akşamlar...
Kafamıza silah dayayıpda oyna diye zorlayan yok ancak sen bu yazıyı silah zoruyla yazmıs gibisin Sobee nin sunucuları Ankara da eger bulusulacaksa herkesin ulasması için Ankara orta noktadır(Zaten baskent olmasının bir nedeni bu) haksızlıga boyun egmek bize yakısmaz
Gülümse yarın her şey daha kötü olacak...
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bide şöyle düşünün. Bu Fuar İstanbulda degılde baska bı sehirde olsaydı İstanbullular tepki gstericekti ve bu tepki daha büyük olucaktı en çok oyuncu İstanbulda.

Tembel
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Tembel »

xXMAYDONOSEXx yazdı:
Tembel yazdı:
FiaNNa yazdı:
xbyreds yazdı:

iyi akşamlar...
Kafamıza silah dayayıpda oyna diye zorlayan yok ancak sen bu yazıyı silah zoruyla yazmıs gibisin Sobee nin sunucuları Ankara da eger bulusulacaksa herkesin ulasması için Ankara orta noktadır(Zaten baskent olmasının bir nedeni bu) haksızlıga boyun egmek bize yakısmaz
bu yazdıklarımdan silah zoruyla yazdığımı nerden çıkardınız anlamadım????? VatanXLydeR e katılıyorum fuar nerede olursa olsun orada oturanlar dışında herkes tepki verecekti.. sizin bu mantığınızla bakarsak o zaman neden ankara 2011 kültür başkenti değil nasıl olsa başkent işte oluversin demek gerekir dimi!!!!!!!!!

adamlar fuara gelin diyor bakın fuara gelenlere hediye vercez diyorlar ama nedense millet olmaz haksızlık diye tutturuyor... adamın gönlünden kopmuş FUARA GELENE hediye verecekmiş bunun neresi haksızlık acaba.. eğer deselerdi ki karakter isimleri "a" harfiyle başlayanlara hediye vercez bak işte o zaman bu haksızlık olurdu ama özellikle de belirttikleri gibi FUARA ÖZEL hediye ne istanbullulara ayrıcalık olur nede diğer oyunculara haksızlık...

(ki ben de istanbulda değilim ve fuara katılıp katılmayacağım da belli değil...)
ii günler..
Kömür

“Genel Etkileşim” sayfasına dön