Selamlar Tılsım halkı;
Ben Meyhaneci'nin gerçek sahibiyim.Yaklaşık 1 yıl önce oyunu bıraktım ve çarımı 19 yşndaki kardeşim Yasin bnm adıma oynamaya başladı.Bu arada bnm dostlarımla beraber Dumanxlonacasını kurmuş.Şmdi kendisi askere gidecek ve bn Tılsıma sizlerin arasına geri döndüm.
Bundan snra Dumanxloncasını bn yapılandırıorum.Lonca kuralları ve kuruluş amacı Lonca adına açacağım yeni sayfada bildirilecektir.Artık Lonca daha eski,daha istikrarlı,daha güçlü,daha tecrübeli bir oyuncunun ellerinde.
Burada sizlerle tekrar buluşmaktan mutluyum.İnşallah her daim sizinle olacağım.
ne kadar ilginç meyhaneci denen şahıs eski forumda yazdığı itiraf namede Meyhaneci charınıda çaldığını yazmıştı her neyse görünen köy kılavuz istemez Dumanx loncası bu sunucuya hiç bir zaman hayır getirmedi onun için hayırlı olsun demeyeceğim ve her daim Kurt Loncası olarak karşısındaydık yine karşısndayız bu sunucuda hırsızlığa ve çirkefliğe müsaade etmeyeceğiz bu zihniyette ki kim olursa olsun bizi karşısında düşman bilsin ...
kurtreis yazdı:ne kadar ilginç meyhaneci denen şahıs eski forumda yazdığı itiraf namede Meyhaneci charınıda çaldığını yazmıştı her neyse görünen köy kılavuz istemez Dumanx loncası bu sunucuya hiç bir zaman hayır getirmedi onun için hayırlı olsun demeyeceğim ve her daim Kurt Loncası olarak karşısındaydık yine karşısndayız bu sunucuda hırsızlığa ve çirkefliğe müsaade etmeyeceğiz bu zihniyette ki kim olursa olsun bizi karşısında düşman bilsin ...
Desene bir hırsız daha döndü oyuna duman loncasıymış pardon yanlış yazdım hırsız loncası BİZE UZAK OLUN ..... HATA TILSIMI TERK EDİN SİZİN GİBİ KAREKTERSİZLERİN YERİ YOK BURDA.....
Asaletimi,Gücümü ve tüm sunucularda kurduğum loncaları devirebilecek bir güç çıkmadı bn hırsız değilim bizim doğruluğumuzla yaradana Yarab diyebilyorsak siz attğınız iftira ile Allah'a ne diyosunuz bilmiyorum.Kurt ve real bn sizi tanımıyorum sizde bni tanımıyosunuz bu oyunda sizden eski olduğuma eminim ve unutmayın ki bn diğer sunucularda Handanı canım sıkıldıkca kestim ve her sunucunun forumunada bunları yaydırdım siz bni ilerde tanırsınız ve tanıdığınız zmnda cvpınızı alırsınız karşınızdaki Adam gibi Adam ve adam olanlar adamlarla muhattap oluplar siz bnm muhattabım değilsiniz hadi selametle forumda delikanlılığı sevmem burası tartşma sayfası deil herkes oyunda geçip karşıma ötsün...
Ben bilirim seni Mehyaneci. Senin yapabildiğin tek şey düşük lwlli oyunculara olan artistlik. O artistliğide sen tek başına değilde Lonca diye nitelendirdiğin ÇETEN ile yapıyorsun. Ben seni 1 kere olsun tek başına delikanlılık yaparken görmedim.
Neyse umarım düzgün, adam gibi adam içinde bulunduran bir lonca olursunuz.
Sadece bir boşluk seziyorum içimde. Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
İftira mı ? senin ve ayak tayfanın nasıl insanlar olduğunu sadece biz deil bütün tılsım bilir ki bunu sende eski forumda itiraf ettin link atmamı istermisin ?
onlarca oyuncunun emeğini çalan karaktersiz sen deilmisin ?
Çaldığı charlarla bölgede herkese ana avrat küfreden sen deilmisin ?
üç beş çapulcu toplanıp 5 iwi chara bile 5-6 kişi saldırıp kesen siz deilmisiniz ?
1 iwi charlar açarak isimleride çokiyis......r - çokiyi s.....lir diye char açıp bankada önünüze gelene sarkıntılık yapan ırz düşmanları siz deilmisiniz . Güçten bahsediyorsun hep yaptığın gibi ama o güçünü nedense sadece senin hayal gücün görüyor başka gören duyan olmamış ne kadar ilginç söylediğin yalanlar bile bir birini tutmuyor eski forumdaki itirafında meyhaneci charınıda çaldığını yazmıştın şimdi ise bu charı kardeşim kullanıyordu o askere gitti ben kullanıcam diyorsun ya merak ettiğim sen herkesi kendin gibi aptal mı sanıyorsun benim diyeceğim şudur Dumanx loncası ve şu başlarındaki at hırsızı her koşulda biz Kurt Loncasının düşmandır biz bu sunucuda hırsızlığa ve böğle karaktersizlere müsamma göstermeyeceğiz bu adamlara destek olan ticaret yapan sahip çıkan bizimle slm kessin bizi düşman bilsin bu adamlara sahip çıkanda ancak bunlar gibi adamdır Tılsımda bunlara sahip çıkıcak birileri olduğunu sanmıyorum ama Tılsım sunucumuzu daha güzel bir yer haline getirmek istiyorsak eğer bu ve bunlar gibi insanları barındırmamalıyız
Duman Loncasında Yasin diye birisi olmadı bu da meyhaneci'nin kişileri dolandirmak için yeni bir numarasidir
oyuna yeni başlayanlara we bu adamlari tanimayanlar BUNLARA HİÇ BULAŞMAYİN BEN Bİ KETE GİRDİM BU LONCAYA KAÇ KERE AYRİLSAMDA BİRAKMADİLAR PEŞİMİ EN SONUNDA KANGREN OLMUŞ KOL MİSALİ NASIL KANGREN KOL KESİLİRSE CUXY İ BU İTLERE BİRAKDİM LÜTFEN BUNLARİN OYUNUNA GELMEYİN