Aramızda çok tecrübeli abilerimiz,ablalarımız vardır.Potansiyel olarak iyi bir sunucu,item dizme konusunda da çok zorlanmazsın diye düşünüyorum.Diğer sunuculardaki halinden daha başarılı olabileceğini düşünüyorum.Üretim yapmak istersen genelde madenler boş otur çek veya elinde maden varsa takas da edebilirsin.
Yeni Bir Sunucu Yeni Bir Macera [KonsantrasyoN]
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Re: Yeni Bir Sunucu Yeni Bir Macera [KonsantrasyoN]
Öncelikle aramıza Hoşgeldin.Ben (Burak) müsait olduğum her zaman yardımına koşarım en azından koşmaya çalışırım.Bayram vesilesiyle haftaiçi oyundaydım ama artık hafta sonları girebileceğim-yurtta kalıyorum-.Müsait olduğum zaman bir pm atman yeterli 
Aramızda çok tecrübeli abilerimiz,ablalarımız vardır.Potansiyel olarak iyi bir sunucu,item dizme konusunda da çok zorlanmazsın diye düşünüyorum.Diğer sunuculardaki halinden daha başarılı olabileceğini düşünüyorum.Üretim yapmak istersen genelde madenler boş otur çek veya elinde maden varsa takas da edebilirsin.
FATALFORCE
Selamün aleyküm , Hayırlı günler canlar.
Burak kardeşim , Anka ya gelen kardeşime yardım elini uzattığın için sağolasın kardeşim.
Aynı nezaketi , Furkan , Berat ' tanda bekliyorum.
Ogün kardeşim sizlere emanet.
Arada bir de olosa ben gelirim.
Ogün kardeşim , kendine çok iyi bak.
Ankada ki tüm kardeşlerim sizde aynı şekilde.
Burak kardeşim , Anka ya gelen kardeşime yardım elini uzattığın için sağolasın kardeşim.
Aynı nezaketi , Furkan , Berat ' tanda bekliyorum.
Ogün kardeşim sizlere emanet.
Arada bir de olosa ben gelirim.
Ogün kardeşim , kendine çok iyi bak.
Ankada ki tüm kardeşlerim sizde aynı şekilde.
Hoşgeldin. Gelmene sevindim çünkü büyücü taktikleri hakkında yazdıklarını okudum.Kapışırız biraz :lol:
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
:lol:
karakterim 12 lwl oldu bile bu aralar oyuna girecek vakit değil foruma girecek vakit bulamıyorum :?
karakterim 12 lwl oldu bile bu aralar oyuna girecek vakit değil foruma girecek vakit bulamıyorum :?

Acele etme zaten yavaş yavaş sindire sindireIxMykonSxI yazdı: :lol:
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
Ezık ?
Şaka diye söylüyor olabilirsin ki öyle ama biz o kadar yakın arkadaş değiliz hatta seninle okadar iyi tanımıyorum bile bana böyle bir tabir kullanman gerçekten üzücü
Bana dostlarım yakın arkadaşlarım bile yeni geçtiğim bir sunucuda hayırlı olsun der saçma sapan konuşmaz ..
Şaka diye söylüyor olabilirsin ki öyle ama biz o kadar yakın arkadaş değiliz hatta seninle okadar iyi tanımıyorum bile bana böyle bir tabir kullanman gerçekten üzücü
Bana dostlarım yakın arkadaşlarım bile yeni geçtiğim bir sunucuda hayırlı olsun der saçma sapan konuşmaz ..

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
hayırlı olsun aynı anda geçmişiz 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
lan aynı loncadaıyz okadarIxMykonSxI yazdı:Ezık ?
h.o demeyi unutmsum bu arada

Selamün aleyküm hayırlı akşamlar.
Berkay kardeşim sen buralara gelirmiydin
Ogün geçen gün bir kaç sefer girdim oyuna sana rastlayamadım nerelerdesin ?
Arada bir gelirim , oralarda ol , görüşelim
Berkay kardeşim sen buralara gelirmiydin
Ogün geçen gün bir kaç sefer girdim oyuna sana rastlayamadım nerelerdesin ?
Arada bir gelirim , oralarda ol , görüşelim