ALLAH AŞKINA YARDIM BEYLERRR
ALLAH AŞKINA YARDIM BEYLERRR
ARKADASLAR MYNETTEN MOBİL ÖDEME İLE PLUS ALDIM E-pin şifresi geldi bana fakat İKV sitesindeki e-pin bölümüne girdigimde üyelik ve şifremi yazdıgımda üyelik veya şifreniz yanlış diyo ama oyuna girerken problem yok lütfen çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaslar yardım PLS !!!!!
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: ALLAH AŞKINA YARDIM BEYLERRR
canım kardeşim MYNETTEN E-pin olarak asla plus alamassın E-pin sadece sobee içindir sobee hesabın yoksa e-pin gecersin olur E-pin sadece sobee içinde mynetten banka veya havale olarak plus alabilirsin istanbulkıyamet vaktinin remi sitesinde bu yüzden yanlış girdiniz diyor sobee deyilsin mynetsin

- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı

inanma sen bu arkadasaTacsiz yazdı:canım kardeşim MYNETTEN E-pin olarak asla plus alamassın E-pin sadece sobee içindir sobee hesabın yoksa e-pin gecersin olur E-pin sadece sobee içinde mynetten banka veya havale olarak plus alabilirsin istanbulkıyamet vaktinin remi sitesinde bu yüzden yanlış girdiniz diyor sobee deyilsin mynetsin
viewtopic.php?f=19&t=26179
Lathander 25 Haz 2010 12:48
Merhabalar,
Oyuncularımızdan gelen yoğun istek üzerine yapılan çalışmalar neticesinde Mobil ödeme ile alınan E pin'ler de artık Mynet üyeliklerinde kullanılabilecektir.
Bundan sonra Mobil ödeme kolaylığı ile almış olduğunuz İKV Plus Paketleri üyelik ayrımı olmaksızın kullanabileceksiniz.
İyi günler.
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
- LosTT
- FareAdam Düşmanı

Üyelik Adını Yazdıktan Sonra Sonunana @mynet.com getirceksinOnurr yazdı:ARKADASLAR MYNETTEN MOBİL ÖDEME İLE PLUS ALDIM E-pin şifresi geldi bana fakat İKV sitesindeki e-pin bölümüne girdigimde üyelik ve şifremi yazdıgımda üyelik veya şifreniz yanlış diyo ama oyuna girerken problem yok lütfen çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaslar yardım PLS !!!!!
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.