ALLAH AŞKINA YARDIM BEYLERRR

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Onurr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

ALLAH AŞKINA YARDIM BEYLERRR

Mesaj gönderen Onurr »

ARKADASLAR MYNETTEN MOBİL ÖDEME İLE PLUS ALDIM E-pin şifresi geldi bana fakat İKV sitesindeki e-pin bölümüne girdigimde üyelik ve şifremi yazdıgımda üyelik veya şifreniz yanlış diyo ama oyuna girerken problem yok lütfen çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaslar yardım PLS !!!!!
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Re: ALLAH AŞKINA YARDIM BEYLERRR

Mesaj gönderen Tacsiz »

canım kardeşim MYNETTEN E-pin olarak asla plus alamassın E-pin sadece sobee içindir sobee hesabın yoksa e-pin gecersin olur E-pin sadece sobee içinde mynetten banka veya havale olarak plus alabilirsin istanbulkıyamet vaktinin remi sitesinde bu yüzden yanlış girdiniz diyor sobee deyilsin mynetsin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiaNxsnwmurderer
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FiaNxsnwmurderer »

Tacsiz yazdı:canım kardeşim MYNETTEN E-pin olarak asla plus alamassın E-pin sadece sobee içindir sobee hesabın yoksa e-pin gecersin olur E-pin sadece sobee içinde mynetten banka veya havale olarak plus alabilirsin istanbulkıyamet vaktinin remi sitesinde bu yüzden yanlış girdiniz diyor sobee deyilsin mynetsin
inanma sen bu arkadasa :D bellıkı cogu seyden haberı yok
viewtopic.php?f=19&t=26179
Lathander 25 Haz 2010 12:48

Merhabalar,

Oyuncularımızdan gelen yoğun istek üzerine yapılan çalışmalar neticesinde Mobil ödeme ile alınan E pin'ler de artık Mynet üyeliklerinde kullanılabilecektir.

Bundan sonra Mobil ödeme kolaylığı ile almış olduğunuz İKV Plus Paketleri üyelik ayrımı olmaksızın kullanabileceksiniz.

İyi günler.
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ

--------------------------
OFFLİNE FİAN ------------------------

snowmurderer
---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

Onurr yazdı:ARKADASLAR MYNETTEN MOBİL ÖDEME İLE PLUS ALDIM E-pin şifresi geldi bana fakat İKV sitesindeki e-pin bölümüne girdigimde üyelik ve şifremi yazdıgımda üyelik veya şifreniz yanlış diyo ama oyuna girerken problem yok lütfen çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaslar yardım PLS !!!!!
Üyelik Adını Yazdıktan Sonra Sonunana @mynet.com getirceksin
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön