Grup Bölgeleri
-
SantaClaus
- İskele Babası

Grup Bölgeleri
BU grup Bölgelerınde neden 2 savascı 2 büyücü 2 şifacı şeklınde ayarlamadınız dün kendım sahsen şahıt oldum bir savascı arkadas beni neolur alın görevım var yalvarırım dıye oyuncu arkadasa yalvardı ve ordakiler herkes güldü kimileride 1 2 milyon karsılıgı grup bölgelerıne sokuyorlar ? lütfen şuna bir çözüm bulun eşitleyın sayısı cok zor birşey dil 2 şia 2 büyücü 2 savascı olmaza gıremessın gibisinden bir çözüm bulun benim herseyım var ama dün gördüm sey çok kötüydüya çoçuk resmen yalvardı sevgilerimle tuğçe
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Re: Grup Bölgeleri
Büyücülerin Seçilmesinin Sebebi daha hızlı kesim oldugundandır. fkt Migrata 2 Savasla girildiginde daha cabuk ilerlemekteyiz. bunu ben kendim tespit ettin. 2 savas 3 büyü 1 şifa ama şifa saglam olcak .SantaClaus yazdı:BU grup Bölgelerınde neden 2 savascı 2 büyücü 2 şifacı şeklınde ayarlamadınız dün kendım sahsen şahıt oldum bir savascı arkadas beni neolur alın görevım var yalvarırım dıye oyuncu arkadasa yalvardı ve ordakiler herkes güldü kimileride 1 2 milyon karsılıgı grup bölgelerıne sokuyorlar ? lütfen şuna bir çözüm bulun eşitleyın sayısı cok zor birşey dil 2 şia 2 büyücü 2 savascı olmaza gıremessın gibisinden bir çözüm bulun benim herseyım var ama dün gördüm sey çok kötüydüya çoçuk resmen yalvardı sevgilerimle tuğçe
Sıgınaklarda ise Min.1 ihtimalle savascılar etkilidir o yuzden dolayı alınmıyorlar.O arkadaslara tercihim ya saglam tank olsunlar yada Büyücü kullanmayı ögrensinler.(ögrenmeden büyücü olmasınlar:D)
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK