Philotheos Öldür
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Philotheos Öldür
imkazsın 29 ken kesmen TISLIM kesersin 5 iksrle belki ama o kan çalan tılsım tanıklarını nasıl geçiyodun onu söle bakım bana yaklaştıgın gbi zaten dalıyordular bn inanmıyorum gerçi.

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ya ilk zamanlar ıksırde okadar sure yoktu. kan calanlar etkısı suankı kadar fazla deyıldı. suan kesmek zor ama ozamanlar kesılıyordu.xYuRtSeVeNx yazdı:imkazsın 29 ken kesmen TISLIM kesersin 5 iksrle belki ama o kan çalan tılsım tanıklarını nasıl geçiyodun onu söle bakım bana yaklaştıgın gbi zaten dalıyordular bn inanmıyorum gerçi.
SNOWMURDERER
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Yurtseven beTada varmıydın sen koçum snowmurdererinde deiğii gibi tek kesiliodu hatta bazıları iksirsiz kesiodu çünkü phil 300 300 vuruorduxYuRtSeVeNx yazdı:imkazsın 29 ken kesmen TISLIM kesersin 5 iksrle belki ama o kan çalan tılsım tanıklarını nasıl geçiyodun onu söle bakım bana yaklaştıgın gbi zaten dalıyordular bn inanmıyorum gerçi.
NAAAAAAABERRRR??

- emree067
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
xYuRtSeVeNx yazdı:29 ken TILSIMI iksir lede kesemezsin fazla atma 39 ken zor kesiliyodu yaratık 29 ken nasıl kescen onu boş ver sn 29 ken o salondan aşagı inemezsin fazla yalan konuşma
AyNeN KatıLı0Rm . .
:.:.: öяgüℓüχкızмαz :.:.
/b]
:.:.: öяgüℓüχcнαтℓαq :.:.
/b]
:.:.: кızмαz :.:.
/b]
:.:.: кzмz :.:.
/b]
:.:.: кzмαz :.:.
/b]
öяgüℓü ℓσηcαѕι
:.:.: öяgüℓüχcнαтℓαq :.:.
:.:.: кızмαz :.:.
:.:.: кzмz :.:.
:.:.: кzмαz :.:.
öяgüℓü ℓσηcαѕι
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
lan KOÇ adam gibi yorum yap küfür ettrme beta vardım tabi çarlarım belli adamı hasta etme boş boş yorum ypma
beynsiz sn daha tepegöz kesemiyodun la tılsım nasıl kesion yalancı a bak toz ol lale.
beynsiz sn daha tepegöz kesemiyodun la tılsım nasıl kesion yalancı a bak toz ol lale.

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Konuya Cvp Yazan Bazı Bencil Edepsiz Sadece Kendini Düşünen İnsanlar Adam Yeni Başlamıştır Oyuna Ve Philtheos Görevini Bilmiyordur İlk Defa Yapacagı İçin Levelindende Kaynaklanan Gücsüzlükle Tüm 49 Lar Yazmış Dalga Geçeceginize Biraz Edebinizle Saygınızla Takılıp Adama Yardımcı Olun Sanki Siz Oyuna Başlayınca Milyoner Başladınızda 49 Başladınızda Artist Artist Konusuyorsunuz Şimdi.
Quarismaa
Quarismaa

Sınır 29 iken phili kestiniz öylemi ufak atın civcivler yesin büyük ihtimal ikv denen oyundan haberiniz dahi yoktu o zamanlar philiye 20 kişi dalardı öle kesilirdi tek başına yapan 2 yada 3 kişidir bunlarda ixirle kestiler phili amcayı.. ayrıca konu o değil hala o görevi yapamayan varsa buraya yazsın seve seve yardımcı olurum
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
-
- Acemi Savaşçı
http://www.youtube.com/watch?v=T74tL9LBgQE
askalon 2 iksirle çatır çutur kesiyodu
) merak eden burdan yaksın