İstanbul da olananın sevabı baska şehirde olananın günahı ne

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xXMAYDONOSEXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

İstanbul da olananın sevabı baska şehirde olananın günahı ne

Mesaj gönderen xXMAYDONOSEXx »

Bilindiği gibi Karakter ismi değiştirme özelliğinin bulundugu özel kutular İstanbulda satılır peki diğer şehirlerde olup aldırabilecek kimsesi olmayan kişiler ne yapacak İstanbul daki adamın sevabı ne ben Ankara dayım benim günahım ne

Karakter ismi değiştirebileceğimiz kutular baska sehirlerdede satılana kadar e pin almayarak protesto ediyorum unutmayalım ki bu oyunu sadece İstanbuldaki oyuncular oynamıyor eger bu kutu İstanbulda satılıyorsa IP sınırlaması ile sadece İstanbuldaki oyuncularınız oynasın
Gülümse yarın her şey daha kötü olacak...
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: İstanbul da olananın sevabı baska şehirde olananın günahı ne

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Elbetteki başka şehirde oturan arkadaşlarımız belli bir hayal kırıklığı içindedir.. Ama birde şu yönden bakmanızı öneririm ilk kez sobee nin sponsor olduğu bir fuarda kendi standlarının maksimum ziyaretçi oranını yakalaya bilmesi için bu tip promosyonlar lazımdır bunu göz ardı etmemelisiniz o yuzden bu konuda bence istanbulda oturan arkadaşlar üzerinden yardım alarak paket sahibi olmak ve fuarda standın iyi bir ortamı yakalıya bilmesini sağlamak daha iyi bir seçenektir gibi geliyor bana... Saygılarımla....................................................
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kullanıcı avatarı
xXMAYDONOSEXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İstanbulda aldırabileceğim kimse yok dedim okumamıssın ayrıca bu kadar büyük olmasını istiyorsa gitsin Hatay da yapsın orada oynayan daha cok
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Yine yeni bir saçmalık işte.
Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Resim
2009-2013
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

xXMAYDONOSEXx yazdı:İstanbulda aldırabileceğim kimse yok dedim okumamıssın ayrıca bu kadar büyük olmasını istiyorsa gitsin Hatay da yapsın orada oynayan daha cok
Oldu, İKV için tüm fuarı taşısınlar.Şirketlerin reklam kârpaylarını karşılayacaksan koy önlerinde milyonları getirsinler oraya , kutunu al.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

xDarkiMMortaLx yazdı:
xXMAYDONOSEXx yazdı:İstanbulda aldırabileceğim kimse yok dedim okumamıssın ayrıca bu kadar büyük olmasını istiyorsa gitsin Hatay da yapsın orada oynayan daha cok
Oldu, İKV için tüm fuarı taşısınlar.Şirketlerin reklam kârpaylarını karşılayacaksan koy önlerinde milyonları getirsinler oraya , kutunu al.Ayrıca dert etme mutlaka isim değiştirme sistemi gelecek.İKV yönetimi ne kadar hayır dese de yufka yürekleri buna elvermez :P
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
xXMAYDONOSEXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xDarkiMMortaLx yazdı:
xDarkiMMortaLx yazdı:
Oldu, İKV için tüm fuarı taşısınlar.Şirketlerin reklam kârpaylarını karşılayacaksan koy önlerinde milyonları getirsinler oraya , kutunu al.Ayrıca dert etme mutlaka isim değiştirme sistemi gelecek.İKV yönetimi ne kadar hayır dese de yufka yürekleri buna elvermez :P
Sehirlerde paket satıs notkaları koysunlar problem olmaz yok köyüme gelsin yok kar payı bunlar senin gibi olanları düsünceleri orada satılıyorsa ordakiler oynasın
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Bu tamamen bir fuar organizasyonu ve ayrıcalığı. Hertürlü fuarda böyle etkinlikler ve promosonlar olur. Sonuç itibari ile ticari bir organizasyon onlarda satandlarına daha fazla müşteri çekebilmek adına böyle bir promosyona gitmişler bunu çok görmemek lazım. Bende gidemeyecek olanlardanım ama bir şekilde almaya çalışacağım alamazsamda sonunda ölüm yok. Bu duruma Beta charı olanlarında itiraz etmeye hakkı yok bence, sonuçta oyunun eskilerinden biri isen zaten seni tanıyan tanır. İlla Beta chara sahip olman bir sükse olmamalı.
Vee meşhur emek hırsızları. Bu durum onlar için bulunmaz bir nimet olacak en azından önceden çalıntı charı görünce alışverişi kesebiliyorduk şimdi öyle bir şansımız kalmayacak. Yönetim zaten çalınan charları (aktarım yolu ile) tespit ve mailleri yollanamsına rağmen çözüm bulamazken bundan sonra hepten allak bulak olur.
Bir arkadaşın youmu çok güzeldi zamanında 3 dk savaştık diye bize epe verdiler kimse itiraz etmedi oyun dengesini direk etkileyecek bir durum (isim değişikliği) olmamasına rağmen buna neden bu kadar isyan edildi bence çok haklı. Asıl itirazınız oyun dengesini bozacak maddi yardımlara olmalı. (birde o hatıra epe neden el değiştirebiliyor onu anlamış değilim)

saygılarımla iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

.../alkış

Katılmamak elde değil Oyunun %30 ' u istanbulda oynayan kişiler olabilir ama Bu oyun sadece İstanbuldan oynuyan kişileri barındırmıyor . Gelecek olan yeniliklere tek taraflı bir sunumun olması çok kötü ... Ve tanımı yapılamayan bir statü oldugu kanaatindeyim . Bu IKV için bir dönüm noktası olacak gibi Protestolar büyüdükçe sorunlarında artması normal seviyede olacaktır .

Madem ki Fuar düzenleme gibi bir etkinlğniz var bunu Sadece İstanbul ile değerlendirmemek gerekir Yatırımlarınız Sadece istanbul olursa bu oyunun gelişmesine yardımcı olacak bi buluş olamaz.

Dünya ülkelerinin Toplantılarını Gerçekleştirdiği Bir Platform var Antalya'da acaba Neden burayada Bu etkinlik yapılamıyor ? Maddi manevi değerleri göz önünde bulundurursanız İstanbul ve çevresi dışında kimsenin Fuar etkinliğinize katılacagı görüşünde değilim...

Yukarıda Yazılanlar Sadece Görüşümdür .

Saygılarımla...

xDarkiMMortaLx yazdı:
xDarkiMMortaLx yazdı:
Herhangi Tartişma niteliği sunmak değil benim şuan ki yanıtım sadece idealarını yıkmak ...

Madem ki Milyon dolarlardan Bahsediyorsun .. İsim değiştirme sadece bir kutu ile gerçekleşecekse 19,90 (15TL) Liralık ' bir kutuyu bütün illere dağıtabilecek kapasiteye sahip bir kuruluş SOBEE .. En azından bi nebzede olsa oyunu oynuyanların içini ferahlatabilir değil mi ... Milyon Dolarlardan bahsetmen için bu oyunun sadece Türkiye değil Yurtdışında da olması lazım .. Küçük umutar büyük hayallerden bahsetmiyoruz ...

Gelecek Olan yenilikleri Tek bir Fuat etkinliği ile buluşturmak söz konusu olamaz.. O zaman Etkinliğine katılanların çok olmasını istiyorlarsa Kullanıcılara Sponsor olsunlar Yol parasını versinler karşilasinlar Bak fuar nasıl doluyor (; Çalişani var çalişmayanı var Bu oyunda 15 yaşında oynayanda var 55 yaşında oynayanda var .. Bütçesi olanda var olmayanda var ... Tek bir kesime hitap etmiyor ...

Senin Milyonlardan Bahsedebileceğin Tek kuruluş var Türkiyede Oda EXPO ANTALYA FUARI .... Milyonlaın döküldüğü bir fuar nereden kazanıyor mu diyorsun ? Çünkü Dünyanın gözü bu Fuarda Türkiye'de Yapılabilecek etkinlikleri en iyi karşilayabilecek bir fuar....

CAM PİRAMİT

Resim

Resim

EXPO CENTER

Resim

Resim

Resim

Saygılarım ile ...
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön