Ayık Ol Emınonu elegeçirildi !!! Kuklacu tarafımızca kuşatılmış durumda askerlerının yarısını Teşkilata gönderip bilgi toplamaları lazım gonulluler ısım yazdırsın bana . Kel askerleri topla seminer düzenlicem x)
FiaNNa yazdı:Ayık Ol Emınonu elegeçirildi !!! Kuklacu tarafımızca kuşatılmış durumda askerlerının yarısını Teşkilata gönderip bilgi toplamaları lazım gonulluler ısım yazdırsın bana . Kel askerleri topla seminer düzenlicem x)
Sevgilerimle
Fianna Krallığı
Kral Leewoht
nedın ben hıcbısey anlamadım satı burda msn gıremım face acamım kaldık ıkv foruma
Millet kendine çeki düzen versin yani Ordularımız heryerde Eminönü ele gecirdik kuklacı kuşatılmış durumda Kel görevlerini yerine getirmiyorsun !!!! Ordudan uzaklaştırılıcaksın .
FiaNNa yazdı:Millet kendine çeki düzen versin yani Ordularımız heryerde Eminönü ele gecirdik kuklacı kuşatılmış durumda Kel görevlerini yerine getirmiyorsun !!!! Ordudan uzaklaştırılıcaksın .
ben napcam pekı parlak kafamla karanlıkta ısıkmı tutacam size. nereyı bozguna ugratacaksak zamanını yerini söyle kuşatalım
FiaNNa yazdı:Millet kendine çeki düzen versin yani Ordularımız heryerde Eminönü ele gecirdik kuklacı kuşatılmış durumda Kel görevlerini yerine getirmiyorsun !!!! Ordudan uzaklaştırılıcaksın .
ben napcam pekı parlak kafamla karanlıkta ısıkmı tutacam size. nereyı bozguna ugratacaksak zamanını yerini söyle kuşatalım
aRz ederim sayın saldırı bakanım
SeraxsTyLe yazdı:Disco ya atın keli )
oleyyy atın atın davul zurnada ısterım ama
ankaranın diskoları meşhurdur:D gel gidelim amca:D
aRz ederim sayın saldırı bakanım
SeraxsTyLe yazdı:Disco ya atın keli )
oleyyy atın atın davul zurnada ısterım ama
ankaranın diskoları meşhurdur:D gel gidelim amca:D