BlueGate
- STaYLa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
BlueGate
BlueGate isimlı arkadasımız carı calınmıştıR . ve bunu calan ARZ lardan birirsii bn serkan dıo ama yalan ustune yalan en cok konustuqu Kısı KuTSaLGeNc. Ve kutsalgenc İLE cok takılıyoRlar ..
ALPERNURETTİN KUKLACI

[/frame]as
[frame]

[/frame]as
[frame]
- BriqAnd
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Re: BlueGate
Bu nasıl bir mantık ? Kutsalgenc in buna ihtiyacımı var ? Hemen foruma konu açıyor bilip bilmeden bu nasıl bir mantıktır anlamak güç doğrusu. Ben kendim kadar eminimki Kutsalgenc o çarı çalacak kadar düşmedi. Boş boş konular açıp millete iftira atma elinde delil yokken...

IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Arkadaşım Sen Bilip Bilmeden Konuşuyorsun.STaYLa yazdı: BlueGate isimlı arkadasımız carı calınmıştıR . ve bunu calan ARZ lardan birirsii bn serkan dıo ama yalan ustune yalan en cok konustuqu Kısı KuTSaLGeNc. Ve kutsalgenc İLE cok takılıyoRlar ..
Artık Biriyle Muhabbet Etmekte Suç Olmuşsa Bu Oyunda Hiç Oynamıyalım Oyunu Daha İyi.
Kanıtın Varsa Koy Foruma Hepimiz Görelim Ha Yok Kanıtım Diyorsan O Zaman Kapa O Çeneni Kimseye İftira Atma.
TANIMSIZ - UNJUST
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
STaYLa yazdı: BlueGate isimlı arkadasımız carı calınmıştıR . ve bunu calan ARZ lardan birirsii bn serkan dıo ama yalan ustune yalan en cok konustuqu Kısı KuTSaLGeNc. Ve kutsalgenc İLE cok takılıyoRlar ..
SEn Kımsın La BAna İftira Atıyon....
Kanıt KOY CArlarıma SIlmezsem ADAM değilim...
Koyamazsan da DEFOL git Benımle Uğraşma...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
KuTSaLGeNc Bu oyunda Tanıdığım En Dürüst Kişilerden Biridir.
Bu oyunda Yemin Ederim karakter Çalma bakımından İftira Atılacak Son Kişi KuTSaLGeNc'tir.
Bilip Bilmeden Konuşmayın.
Eden Bulur diyorum o kadar...
Bu oyunda Yemin Ederim karakter Çalma bakımından İftira Atılacak Son Kişi KuTSaLGeNc'tir.
Bilip Bilmeden Konuşmayın.
Eden Bulur diyorum o kadar...
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
kutsalgençle takılıyor demiş zaten çalmış dememiş diyemez de ama bu arkadaşın kuklacıdan gelip de böyle bir konu açmasının gereğini anlayamadım bluegate de önce silinmiş dediler şimdi çalınmış diyorlar sahibini tanıyan bilen yok mu bi sorsun adam belki sattı charı
bir varmış bir yokmuşum
STaYLa yazdı: BlueGate isimlı arkadasımız carı calınmıştıR . ve bunu calan ARZ lardan birirsii bn serkan dıo ama yalan ustune yalan en cok konustuqu Kısı KuTSaLGeNc. Ve kutsalgenc İLE cok takılıyoRlar ..
Eee alma garibin ahını çıkar aheste aheste
Karabela-Karabüyücü-Karaşifa-Blacktrouble
PROF yazdı:kutsalgençle takılıyor demiş zaten çalmış dememiş diyemez de ama bu arkadaşın kuklacıdan gelip de böyle bir konu açmasının gereğini anlayamadım bluegate de önce silinmiş dediler şimdi çalınmış diyorlar sahibini tanıyan bilen yok mu bi sorsun adam belki sattı charı
Bırak kardeş ne tanırım ne ederim ama malın tekiydi onu çok iyi biliyorum
Karabela-Karabüyücü-Karaşifa-Blacktrouble
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
Stlya misin ne BOhsun Bi Konu ACtin Gelde Konuna YOrum Yap VELEt...
SEn SImdi Yarinda Yeni Konu ACIp KuTSaLGeNc carinin da bana ait olmadigini soylersin...
SEn SImdi Yarinda Yeni Konu ACIp KuTSaLGeNc carinin da bana ait olmadigini soylersin...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Army Of Heavens
BlueGate'yi tanırım.Kendisi Charı Silindi.Kutu yüklemesi yaptığı için charını geri almıştır ve Şifresinide Mynet Müştir Hizmetlerinden bulmuştur.Charı calındığından cok üzgün ve Sinirli olduğu için Calan kişi LODOS klanından olduğu içinde Arz Klanına Geçmiştir.
CoBaiN wazzup