Darkxray Hadi baKaLım buyur ws fotoLarı
Re: Darkxray Hadi baKaLım buyur ws fotoLarı
Ha 3/2 Diye ŞımarıqxdadLu arkdasım bana sayaRmısn Dedi 32 xD Yazmıssım göRdüysn ?? Bunuda Yalanlamaya çaLışma .. ! Ordan kesıyorlar diye aşşaya giTtik ..
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
Lastmohıkan veledı sana gelınce oyunda vsye teklif ettim . Sonra dıorsun halbukı yanımdasın sende bıR bebesin .. ! Bana forumdan kötüyon ticarete qeLınce Tııık yook
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
Konunun Daha fazLa uzamaması İçin konuya kiLiT !!!
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
- kursatkaragoz
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Arkadaşlar ws dediğiniz nedir can sıkıntısından yaparım ben bu ws i eğer gerçek ws ciddi ws istiyorsanız söyleyin ona göre yetenek ona göre item yapalım Cuma öğleden sonra yada Salı sabahtan akşama kadar açığım ws e davet ediyorum savaşçı büyücü farketmez hepsi !!!
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ
http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
oLay ws lik degiL adam 4/2 kestigim ws de 3/2 yenerken foto aLmış 2/0 demiş dikkatinizi çekerim siz sayarken
3/2 diyemi sayıyorsunuz ya herşey açık sana grandda ottoda klandan cevabını verdi daha neyi tartışıyosun sana istedigin paraya vs tekLif ettim herkezin önünde o 3/0 sana yeter dedin sadece 1 kere yendin 3/0 dedin hadi 3/0 yendigini kanıtlıyıcakk foto koy herşey fotoda beLLi kim ^3/2 diye sayıyormuş .. saçma saçma baheneLer üretme 4/2 yi hazmedemedin hemen 3/0 yazdın yaLan mı ettigin hakaretLeride saymıyorum ..
3/2 diyemi sayıyorsunuz ya herşey açık sana grandda ottoda klandan cevabını verdi daha neyi tartışıyosun sana istedigin paraya vs tekLif ettim herkezin önünde o 3/0 sana yeter dedin sadece 1 kere yendin 3/0 dedin hadi 3/0 yendigini kanıtlıyıcakk foto koy herşey fotoda beLLi kim ^3/2 diye sayıyormuş .. saçma saçma baheneLer üretme 4/2 yi hazmedemedin hemen 3/0 yazdın yaLan mı ettigin hakaretLeride saymıyorum ..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
[[/color]
ayrıca Karakter silmesine dicem Kutu yüklemişindir qeri aLırsın
ortaya Bi idda Koycam Samanı qelince Pm atarım yeğenim
)
Sana aBi demekmi ? iTem iÇin qt Satmakmı ? HırsızLıkmı ? BunLarın hePsini Bana Foto ile Kanıt yaP Karakterimi Sna devretmezsem en adi şerfsizm Veld Sen beni Kendinle karıştırıyon qaLiba . her tüRlü Şeyi yaparım aMa 4 yıllık oyun Hayatımda Karakterim LaStMoHiCaaN Dı Birisi desin SEn benim Bunumu çaldım ve Kanıtlasın Karakterimi devrederimbbknow yazdı:Junon salagı bır kere kestın bıyerlerın tavanmı yaptı sen kım oLuoRsn ?? Orada burada Millete darkxrayı kestım diyoRmussun .. Senın yaptıgın srefszLk denir . Vs sonuda tebRik ettım seni 4-2 Yenmiştin . Ve ondan sonra yuna gırdıgımde heRkeze yaymıŞŞsın akLn sıRa kendını bRsey sanıoRSUN qöRN qöRdü dün vsyi merak etme İşte Benim junonu 3-0 yendım fotoLar .. Bu oyuna fazla takılma junon Oke ? bu oyuna zevk içn giRioRuz ..
[imghttp://i1011.hizliresim.com/2010/11/25/2192.jpg][/img]
Junonn 0 Darkxray 1
Junonn 0 Darkxray 2
Ws sonucLaRı oRtada .. Bunada yalan de göReyim bakaLım herkez şahit buna . Kendını bırsey sanma Junonn ..
Lastmohıkan sana gelınceD Dün bana '' Abi Sıgınaga aLıRmsınız'' Lafını kım dıyoRdu . ?? BunLaRı unutun Galıba senn
Herzaman vsye bekLeRim biR item için G*tunu sataRsın Sen
oRada buRada aRtistLenıORsun mıLLete . Ama bölgedne yazdıkları Lastmohıkan HıRsızdıR laFına Benden ınanıyorum su saaten sonra çÜnkü Sen haysiyetsizin önde Gidesinin . Bir item para puL için aiLeni sataRsın sen ... Saten bölgedende sana hırsız Yazdılar XxcRoxcodiLe adLı oyuncu Her kımse .. ! buyuR heRzaman vsye bekLerım Lastmohıkan
Senı gıdı gt yaLakası senı
zamanında abı dıyen weLed-i Zinalar adam oLmus bana kafa tutuyoR .. !!
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
Miğrata qirmek üzere Beni Vs ye çağırıyosun ? işim var Diyememi aMa Zamanı qelince aNlarsın beNi yeğen aqıLLı oLbbknow yazdı:Lastmohıkan veledı sana gelınce oyunda vsye teklif ettim . Sonra dıorsun halbukı yanımdasın sende bıR bebesin .. ! Bana forumdan kötüyon ticarete qeLınce Tııık yook![]()
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
Zaten fotodo anLaşıLıyo 4/2 kestigim fotonun 3/2 ken çekmiş 1/0 yazmış:D:D bide 3/2 diye sayıyordum diyo
öbür ws de bi kere kesti 3/0 yazdı
:D Grand ve Ottomans dan tepki görünce kapadı çenesini şimdi sus.. Seni o gün istedigin miktarına vsye çagırdım neden sana 3/0 yeter dyim yusuf çektin onu açıkLa..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kes sesini dark 5-3 yendm ya seni 5-2 ydi direnç kırmalı wsyi saydırdı bide dalmaıdm halde daldı..

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
veled işte geçen gün 5 kişi kesmiş bölgeden kestim dio velet
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty