Evet arkadaşlar Herkes soruyor nasıl giderim nasıl giderim ? size cevabını vereyim.İlk başta bakalım hangi otobüsler TAKSİM'e gidiyormuş.
89T Atakent-Taksim
89C Başakşehir-Taksim
61B Beyazıd - Taksim
36T Cebeci-Taksim
112 Bostancı - Taksim
32T Cevatpaşa-Taksim
83 Topkapı-Taksim
83MT Aksaray - Taksim
110 Kadıköy-Taksim
73 Yenibosna - taksim
97T Basın Sitesi - Taksim
145T Beylikdüzü- Taksim
Metro olarak ise . .! İsterseniz Aksaray metrosundan binebilirsiniz.
Bknz. (Atatürk Havalimanı - Aksaray) Aksaray'dan da 61B ya da 83MT hattına binersiniz.
Diğer bir şekilde Şişhane-Taksim Darüşşafaka hattına binebilirsiniz.
Alternatif olarak Eminönü-Zeytinburnu seferini yapan tramvaya binip Beyazıt'ta inip;
(61B) ya da Aksaray (83MT) binebilirsiniz.
OTOGARDAN Aksaray Metrosuna biniyorsunuz. Aksaray'da inip Vatan Caddesi'nin karşısına geçip duraktan geçen Taksim otobüslerine biniyorsunuz.
Atatürk Havaalanı'ndan Yine Metroya binip Aksaray'da iniyorsunuz. Aksaray'da Vatan Caddesi'nden karşıya geçip duraktan otobüse biniyorsunuz.
Arkadaşlar bunlar şu anda aklıma gelenler hala nasıl geleceğini soracak olan varsa bu başlıktan yazabilirsiniz.Her şekilde yardımcı olabilirim....
----- Emeğe Saygı -----
Taksim'e nasıl giderim ?? [TEK KONU]
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
Re: Taksim'e nasıl giderim ?? [TEK KONU]
fuar taksimdemi ?
harbiye de değilmi fuar onun ününden otobüsler geçiyor zaten
harbiye de değilmi fuar onun ününden otobüsler geçiyor zaten
arkadaşım ben ankaradan geleceğim esenler otogarından nereye binmem lazım ?
Esenler otogarının içinden metro geçer o metro ile aksaraya kadar gidebilirsin aksaraydanda taksimi kime sorsan gösterir :lol:
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Bagcılardan Gitmek İsteyenler Bagcılardan Zeytinburnuna Zeytinburnu Metrosundan Karaköye Ordann sonrası yuruyerek 5 dk Taksim
PiSLiCk
fuara gelicem yardım
arkaşlar fuara gelmek istiyorum ama pendikte oturuyorum nasıl gelebilir ulaşım konusunda pek anlamam hangi otobüsler kalkıyor pendik kartaldan
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

KINIYORUZ

KINIYORUZ
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar şimdi geldim otogardan taksime gelcek arkadaş için gerekli açıklamayı bir arkadaş yapmış saglsun
16 Pendik-Kadıköy otobüsüne bin.Ondan sonra Kadıköyde in Metrobüs'e bin.Yenibosna ya da Şirinevlerde in 73 Yenibosna-Taksim otobüsüne bin ve taksimde in 

İn-bin ne zormuş gitmek yaaHakanbuscaTakent yazdı: Arkadaşlar şimdi geldim otogardan taksime gelcek arkadaş için gerekli açıklamayı bir arkadaş yapmış saglsun16 Pendik-Kadıköy otobüsüne bin.Ondan sonra Kadıköyde in Metrobüs'e bin.Yenibosna ya da Şirinevlerde in 73 Yenibosna-Taksim otobüsüne bin ve taksimde in
2009-2013
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
Liberator yazdı:arkaşlar fuara gelmek istiyorum ama pendikte oturuyorum nasıl gelebilir ulaşım konusunda pek anlamam hangi otobüsler kalkıyor pendik kartaldan
16k ile göztepe sapağında iniyorsun oradanda 202 ye binip harbiyeye gidiyorsun bukadar
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia