%---Kömürgözlüm Gerçeği---&
Re: %---Kömürgözlüm Gerçeği---&
bu arada atamessi kimdir nedir..gecen gün atamessi carıyla bizden maden item vs istendi (bi arkadaşımızın ismi verilerek)ve oyundan çıktı..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Atamessi charının açan kişi bizim loncadaki atakan arkadaşımdır o char çok eskidir ve atakan oyunu bıraktığı zaman ki 1 yılı aşmıştır o charı Pardoxx a vermiştir daha sonra charın akıbeti ne oldu bilmiyoruz bir kaç kez geri almaya çalıştı kendisi fakat bir sonuca ulaşamadı kısacası bizimle bir alakası yoktur...sianfeamx yazdı:bu arada atamessi kimdir nedir..gecen gün atamessi carıyla bizden maden item vs istendi (bi arkadaşımızın ismi verilerek)ve oyundan çıktı..
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
cevabınız için çok teşekkür ederim..bizde loncamızdaki arkadaşları uyardık..çünkü bizim carlarımıza kimin girdini bile biliyor ve isim vererek konuşuyor fakat kendini loncamızdan bir arkadaş olarak tanıtıyor..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Dediğim gibi sadece charı açan bizim arkadaş sonradan char ne oldu kimlerin eline geçti hiç fikrimiz yok...sianfeamx yazdı:cevabınız için çok teşekkür ederim..bizde loncamızdaki arkadaşları uyardık..çünkü bizim carlarımıza kimin girdini bile biliyor ve isim vererek konuşuyor fakat kendini loncamızdan bir arkadaş olarak tanıtıyor..
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Madem kaşınıyorsun ,Bizde gerekeni yapalım ,görsünler ne hallerdeyken şimdi kendini nerelerde gördüğünü !.

Bak işte örs parası dilenirken yakaladım Seni

Hani beni hep kesiyormuşsun ya ona binaen biraz belge göstereyim istedim

- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Yahu samedmisin odunmusun nesin ne oldugu bilinmez karakter hem konuyla alakasi olmayan laflar yaziyosun suraya hem milleti begenmez kendini bise sanar gibi konusuyosun hem sen sözünde duran digerleri aglayan sizlayan diyosun yahu senin toton beya havalara kalkmis sanirim. Sen bazi seyleri hala kavrayamamissin. Önemli olan iki itemle milleti kesmek bununla övünmek degil önemli olan adam gibi konusmak dönek olmamak insanca karsisindaki kisilere saygili olmak. Sen bakiyorumyazilarina sirf veli söyle bu böyle fantom söyle kurtlar böyle diyosun yahu sen adam olsan 100 kere susturma yemezdin carindan- 2. kurtlarin arkasina saklaniyo diyosun feara ama sonra yalatalarini alip sancakdaki 3- kisiyi 20 kisi ile sikistirmasini biliyosun bumu delikanlilik yigitlik. sonra gelmissin burda hem herkezle ws atarin cart curt ötüyon. Bu arada sen buoyuna ara vermedimiydin uzun bi süre ne demeye geldin yineki yeminle gittin diye cok sevinmisdik. Ayrilan karakterli dürüst kisilerden sonra bide karaktersiz adi bi insanmi desem cisimi belli olmaya(odun) bi karakterde gidiyo diyo cok sevinmisdim ama oda malasef yine yalan oldu. Artik baska bahara su oyundan senin defolup gitmeni bekliyecegiz. Düsmanin gözü kör olsun bi vuramadi seniiii.........

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Gelelim Ersin seni bu konuna. Ugrasma abicim böyle adamlarla 100 ksi diye sallayan zavalli bunlar. 100 kisi toplaya bilse ne isi var eminönünde kadime giderdi solucana giderdi. Atmis sallamis sonrada biseler uydurmaya baslamis yok Allahin günümü bitmedi filan fistik. salla gitsin bu zavalliyi. Bi erkek dedigin sözünün eri olur ama bu ve bunun gibi kisiler Erkeklikle alakasi olmayan etek giyen kisiliklerdir benim gözümde. Hic kaydeye almayin bu Kömürgözlümüdür odungözlümür benim gözümde DÖNEKGÖZLÜ artik onun ismi. Satende koydugun fotolarda yazi bölümünden nasi söz verip sonradan döneklik yaptigi görülüyo. Hayirli geceler herkeze.......

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
bu arada fotolar çok komik=)) pohaha=) örs parası verde atak=)) yazık bea=)
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm
Başka bir konuda kişilik değişiminden bahsetmiştik. Ne demiştik?
1- Arkadaş çevresi genişleyince
2- Parasal güce kovuşunca
3- Yargısal güce kavuşunca
Samed bu kişilik değişimine uğramış bir oyuncudur. Bu değişimi gördüğüm an ilişkimi kestim.
Zaten içindeki hırs kişisel bir konuya balıklama dalarak konu dışına çıkılıp kendisine dönmesini sağlamasındanda belli.
Okuduğu herhangi birşeyi anlayıp cevap yazabilme yeteneğinede sahip olduğunu sanmıyorum.
Anlayabilseydi zaten böyle saçma bir konuya cevap yazmazdı.
Cesurzade tanıyanlar açısından mutlaka iyi birisidir. Kendisine sataşılmadığı müddetçe sataştığınıda görmedim, ben hariç sevmeyiz birbirimizi. İçim ısınamadı bu arkadaşa nedenide şu yayınladığı fotolarda ıspatlandı.
Sorarım arkadaş sana.
Sen ne düşünerek, hangi amacı güderek "Örs parası" isterken Foto aldın. Amacın neydi?
Nasıl bir zihniyete sahipsinki senden örs parası isteyen birisinin fotosunu alıyorsun üstelik onu saklıyorsun?
Aslında bu konuya yazmayacaktım ama yahu dayanamıyorum haksızlığa. Birinin açığını yakalasakta vursak mantığı güderek bunun alt yapısını hazırlayanlardan nefret ediyorum.
Neyse siz devam edin böyle saçma bir konuda böyle saçma bir tartışmaya.
1- Arkadaş çevresi genişleyince
2- Parasal güce kovuşunca
3- Yargısal güce kavuşunca
Samed bu kişilik değişimine uğramış bir oyuncudur. Bu değişimi gördüğüm an ilişkimi kestim.
Zaten içindeki hırs kişisel bir konuya balıklama dalarak konu dışına çıkılıp kendisine dönmesini sağlamasındanda belli.
Okuduğu herhangi birşeyi anlayıp cevap yazabilme yeteneğinede sahip olduğunu sanmıyorum.
Anlayabilseydi zaten böyle saçma bir konuya cevap yazmazdı.
Cesurzade tanıyanlar açısından mutlaka iyi birisidir. Kendisine sataşılmadığı müddetçe sataştığınıda görmedim, ben hariç sevmeyiz birbirimizi. İçim ısınamadı bu arkadaşa nedenide şu yayınladığı fotolarda ıspatlandı.
Sorarım arkadaş sana.
Sen ne düşünerek, hangi amacı güderek "Örs parası" isterken Foto aldın. Amacın neydi?
Nasıl bir zihniyete sahipsinki senden örs parası isteyen birisinin fotosunu alıyorsun üstelik onu saklıyorsun?
Aslında bu konuya yazmayacaktım ama yahu dayanamıyorum haksızlığa. Birinin açığını yakalasakta vursak mantığı güderek bunun alt yapısını hazırlayanlardan nefret ediyorum.
Neyse siz devam edin böyle saçma bir konuda böyle saçma bir tartışmaya.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Cesurzade yazdı:Madem kaşınıyorsun ,Bizde gerekeni yapalım ,görsünler ne hallerdeyken şimdi kendini nerelerde gördüğünü !.
Evet Gelelım Sana Şimdi orda Ben Sana Abi bana para mı ver dedim ?_ Ve 2 cı olacak Olarak Orda Foto alırken Neden Tum konusmaları almadan foto cektın onuda soyleyım sana.. Ben senden orda sakasına örs parası ver atak dedım ılla abı benım param yok baana paramı ver dedım =? Oyle bıısıy yok aslada olmazz
Gelelım wslere Neden ıse tum senın yendıgın wslerın fotolarını atmıssın senı ben haylı haylı cok kestım+++ bı ara kestım bende plus olmadıgı haldee senn bolgeden laga luga eddın foto alma gereksımı duymadım cunku senınle ugrasacak vaktım yok Orda kesmısım hersey kapanmıss ama sen hıc bısıy yok ıkenn foruma fılan konu acman sence sacmalık degılmı..=?
Dıkkatını cekıyorsa konusmalardaa Senı orda azalamısım demekkı bı pıslık yapmssın orda. Cunku bos bosuna asla kımsenın kahrını cekemem.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................