Son günlerde forum davranışlarınızı kontrol ederseniz ....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Hayal Kahvesi

Re: Son günlerde forum davranışlarınızı kontrol ederseniz ....

Mesaj gönderen Meerlinee »

Erdogan yazdı:
Meerlinee yazdı:Sayın Erdoğan Bey:
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu konunun bu kadar uzamasının sebebi biz oyuncuların tepkileri değildir çünkü tepkilerimiz gayet normal.Bu olayla uzaktan yakından bir ilgim olmamasına rağmen işin aslında bu olay tüm Tılsımı etkileyen üzücü ve kızgınlık yaratıcı bir olaydır.Bir yöneticiye verilen haklar konusunda bilgim yok ama özeli okuma hakkını verdiğinizi düşünelim.Bunu okuma hakkı varsa bile genele ifşa etmek hem etik olarak doğru değil hem de terbiyesizlik boyutunda bir olaydır.Türk Ceza Kanunu'nun 132. maddesine bakarsanız:

"Haberleşmenin gizliliğini ihlâli

MADDE 132. - (1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlâli haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

(2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Kendisiyle yapılan haberleşmelerin içeriğini diğer tarafın rızası olmaksızın alenen ifşa eden kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

(4) Kişiler arasındaki haberleşmelerin içeriğinin basın ve yayın yolu ile yayınlanması hâlinde, ceza yarı oranında artırılır."

Burda da gördüğünüz üzere eğer Ayan yahut Ayanxkevin adlı karakterin sahibi mahkemeye verilirse tek celsede hapse girebilir veya para cezası ödeyebilir.

Ayrıca, forumda yazanlar yüzünden oyun karakterini bloklamak ne kadar doğru? Oyun içerisinde Ayanxkevin adlı karakterin yazılanları ifşa etmesi 10 günlük bana tekabül ederken oyun içerisinde yaşananlardan ötürü kendini tutamayıp birilerine sinir anıyla konuşan arkadaşımın süresiz ban yemesi adalet midir?Anayasanın 25. maddesinde düşünce ve hürriyet özgürlüğü konusuna değinilmiştir buraya yazmama gerek yok sanırım.Sadece istenilen yönetici sıfatını kötüye kullanan insanların 10 günlük banla kurtulmaması.İnsanların öfkesi büyüdüğünde mahkemeye gidilirse zararlı çıkan yine Ayanxkevin olacaktır.Oyundan ceza almak, siciline ömür boyu işlenecek bir hüküme tercih edilebilir bir şey yanılmıorsam?

Bi açıklama yapmazsam rahat edemeyecektim rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
Sorularınızı ikvdestek Soru Cevap bölümünden iletirseniz memnun oluruz.

Teşekkür ederim.
Erdoğan Beye yazdığım mesajın cevabı artık siz düşünün.bu da özel ifşa etmek değildir umarım...
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
SIRRAGEEEE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEEEE »

Canm benim Artık Beklemekden başka bişieyimiz yok..
Biz yine söyleyeceklerimizi Söyleyelim...
Gerekli İCralara Başvuralım...
Artık gereken yapılır...
ŞUan yarını beklyorum YÜksek Mretebelerden gelecek cevabları.....
HErkese TEşekkür ederim...
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

Mutlaka öyle yapmışsındır :)
Benim demek istediğim konu kişisel değil, genel bir olayı tartışırken cımbızla çekip kişiselleştirmek haklı olduğun davada seni haksız duruma düşürecektir. Yok ben illa haksız olmak istiyorum diyorsan eyvallah.
Kimse kimseden çekinmiyor bu forumda :)
Ne diyorlar bir alt F4 kadar yakınız birbirimize.
Ben hep şuna dikkat etmiş geneli rahatsız etmemeye özen göstermişimdir. Çokta küfür ettim hatta bana küfürbaz diyebilirsin ama şunu kimse söyleyemez Civra Klandan veya Genelden veya Forumdan bizi rahatsız etti. Ne yaptıysam özelden yapmışımdır. Herşey iki kişi arasında geçmiştir. Şikayetçi olanlar gereğini yapmıştır bende cezamı çekmişimdir.
Bilmem anlatabildimmi.
harunYILMAZZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen harunYILMAZZ »

Benim Aklımın almadığı durum var burda yaa hala.
Arkadaş Durmuş hadi burdan hakaret etti diyelim cezaya maruz bırakıldı diyelimde.
IP den şıp buldular hangi karakterler onun diye blok ladılar.
Ah be arkadaşım Ayan ismi ile Test Takımına müracaat etti dediğiniz Adamın hesabını blokladık diyorsunuz.
Ayanxkevin karakteri bloklanıyor. Bu adamın kardeşi çıkıp hesabın güvenliği için karakterleri aktardık diyebiliyor.
Siz bu kadar hızlısınız da bu adamlar burda düzenbazlık yapmış Ceza alacaklarını anlamış ve karakterleri aktarmış bunu göremiyomusunuz.
Liste Silinemedi hala o ayrı muamma zaten.
Verilen ceza adamlara mükafat olmş o ayrı muamma. Kimse hoşnut olmamış sizde Tınn diyorsunuz galiba.
Kızma sinirlenme ileri gitme diyoruz herkes e ama arkadaş biz diyoruz ama en son biz coşacağız galiba burda.
Yani aklı selim biri bana bu çarpıt olayı açıklayabilecekmi?
Aklım almıyor bu nasıl bir düzenbazlık var burda. Kim kime dum duma.
Durmuş yazı yazmamış yazıyı yazan başkası Durmuş ceza yemiş.
Adamlar gidebilecekleri sınırın en sonuna ulaşmış. Elindeki yetkiyi kötüye kullanmış yetmemiş Kişi ile dalga geçmiş.
10 gün blokla yetinmiş + bu bizim gördüklerimiz sadece veya kanıtlananlar olmuş.
Geçmişe dair bir araştırma soruşturma yapılmışmı yapılmamışmı belli değil.
Kime gücümüz yeter kim bizle ters ver cezayı yolla olmuş bu iş.
Savunduğunuz sahip çıktığınız adamlar neler yaptı heeeyyyy aloo daha ne görmek istiyorsunuz arkadaş.
Bırakın insanlar düşüncelrini söylesin Siz yetki verdiklerinizi kollayın yahu onlar istediklerini yapar olmuş...
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini.

Karakter Adı : AmisosGaMe
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye :[/color] 49
Lonca :[/color] Amisos
Sunucu :[/color] Tılsım
Görevi : Gırnatacı
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Hayal Kahvesi

Mesaj gönderen Meerlinee »

SIRRAGEEEE yazdı:Canm benim Artık Beklemekden başka bişieyimiz yok..
Biz yine söyleyeceklerimizi Söyleyelim...
Gerekli İCralara Başvuralım...
Artık gereken yapılır...
ŞUan yarını beklyorum YÜksek Mretebelerden gelecek cevabları.....
HErkese TEşekkür ederim...
Sorun sen ben değil Durmuş bu bir İNSANLIK ayıbı!
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Harun kardeşim , yeni forum hesabın hayırlı olsun. :D
Bizler sabırlı bir şekilde bekleyelim.
Umuyorum Durmuş kardeşim çarına ve hesabına yeniden kavuşacaktır.
İnancım tamdır arkadaşlar...
SIRRAGEEEE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEEEE »

harunYILMAZZ yazdı:Benim Aklımın almadığı durum var burda yaa hala.
Arkadaş Durmuş hadi burdan hakaret etti diyelim cezaya maruz bırakıldı diyelimde.
IP den şıp buldular hangi karakterler onun diye blok ladılar.
Ah be arkadaşım Ayan ismi ile Test Takımına müracaat etti dediğiniz Adamın hesabını blokladık diyorsunuz.
Ayanxkevin karakteri bloklanıyor. Bu adamın kardeşi çıkıp hesabın güvenliği için karakterleri aktardık diyebiliyor.
Siz bu kadar hızlısınız da bu adamlar burda düzenbazlık yapmış Ceza alacaklarını anlamış ve karakterleri aktarmış bunu göremiyomusunuz.
Liste Silinemedi hala o ayrı muamma zaten.
Verilen ceza adamlara mükafat olmş o ayrı muamma. Kimse hoşnut olmamış sizde Tınn diyorsunuz galiba.
Kızma sinirlenme ileri gitme diyoruz herkes e ama arkadaş biz diyoruz ama en son biz coşacağız galiba burda.
Yani aklı selim biri bana bu çarpıt olayı açıklayabilecekmi?
Aklım almıyor bu nasıl bir düzenbazlık var burda. Kim kime dum duma.
Durmuş yazı yazmamış yazıyı yazan başkası Durmuş ceza yemiş.
Adamlar gidebilecekleri sınırın en sonuna ulaşmış. Elindeki yetkiyi kötüye kullanmış yetmemiş Kişi ile dalga geçmiş.
10 gün blokla yetinmiş + bu bizim gördüklerimiz sadece veya kanıtlananlar olmuş.
Geçmişe dair bir araştırma soruşturma yapılmışmı yapılmamışmı belli değil.
Kime gücümüz yeter kim bizle ters ver cezayı yolla olmuş bu iş.
Savunduğunuz sahip çıktığınız adamlar neler yaptı heeeyyyy aloo daha ne görmek istiyorsunuz arkadaş.
Bırakın insanlar düşüncelrini söylesin Siz yetki verdiklerinizi kollayın yahu onlar istediklerini yapar olmuş...

Ah harunum Ahh...
Akıl Erdiremiyorum Artık cevap Bekliycez ..
harunYILMAZZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen harunYILMAZZ »

AlpAykan yazdı:Harun kardeşim , yeni forum hesabın hayırlı olsun. :D
Bizler sabırlı bir şekilde bekleyelim.
Umuyorum Durmuş kardeşim çarına ve hesabına yeniden kavuşacaktır.
İnancım tamdır arkadaşlar...
Sağol abi valla millet ana bacı kayar 3 gün susturma alır sen bunların resmini forumda görünmesini sağlar isen 1 gün cezada sen alırsın Ancak o ara oyuna bir GM gelirse dersenki böyle böyle bir durumvar o da ben bir şey yapamam der gider.
Düzen böyle ne yaparsın alıştık artık
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini.

Karakter Adı : AmisosGaMe
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye :[/color] 49
Lonca :[/color] Amisos
Sunucu :[/color] Tılsım
Görevi : Gırnatacı
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dafnehira »

yarina kadar beklemenin bir sey degistirecegini sanmiyorum.ben izlemede kalacagim.umarim yapilan yanlis bir an once cozume ulasir.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Kullanıcı avatarı
Müfreze
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Müfreze »

Merhaba,

Konu acaba yeteri kadar anlaşılır değilmi arkadaşlar? Ortada bir yanlış vardı ve bu yanlış cezalandırıldı. Tabiki İKV gibi devasa bir oyunda devasa bir yönetim sistemi var ve hataları yanlışları olacak. Bizlerde gerekeni yapmakla mükellefiz. Ama sonuca bağlanmış bir konunun hala burada bu kadar irdelenmesi doğru değil. Bundan sonra bu konuyu uzatmak sadece propaganda amaçlı olarak anlaşılacağından ona görede moderasyon uygulanacaktır. Hesabının yanlışlıkla kapatıldığını söyleyen arkadaşımızın konusunuda ilgili arkadaşımıza ileteceğim. Bir hata varsa düzeltilecektir.

Son olarak tekrar etmek istiyorum kimse lütfen bu konu -üzerinden- daha fazla tartışma ortamı yaratmaya çalışmasın.

İyi forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön