Son günlerde forum davranışlarınızı kontrol ederseniz ....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: Son günlerde forum davranışlarınızı kontrol ederseniz ....

Mesaj gönderen AlpAykan »

RuTkaY yazdı:
Vampyroteuthis yazdı:Resim

Görevlerinden alındıkları söylenmesine rağmen isimleri neden hala destek takımında yer alıyor :? :?:
Karakter adı olarak Ayan verilmiş. Fakat işi yapan Ayanxkewin. Bloklanan Ayanxkewin. Ayan ve Ayanxkewin farklı hesaplarda olduğu ileri sürülüyor. Acaba başvuruyu Ayan ile yapıpta daha sonra Ayanxkewin üzerine mi kaydettirdi yöneticilik yetkisini? K.bakmayın burda kafam durdu da biraz açıklar mısınız? :)

Emre kardeşime katılıyorum.
Ayanxkewin adlı çar bloklandı ve yenide hemen Ayan yazıldı.
Şimdi cezayı bu nickleri kullananmı almalıydı yani Göker Yüksel mi ?
Yoksa bir nickmi ?
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dafnehira »

sirageee nin neden oyunda bloklandigini aciklayamadiklari gibi bu ayan ve ayanxkevin konusunuda aciklayamazlar heralde.forumda konulari silip kilitlemekte usta olanlar o listedeki duzenlemeyi yapamiyorlar. ilginc
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
SIRRAGEEEE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEEEE »

Lathendar beyin başkasının yazdıgı yazıyı ben yazmışım gibi alıntı yapması...
VE sonrasında son zamanda forumdaki davranışlar yüzünden forum hesabınız blok yedi diyor damm forum hesabına diyecegim yok...
Sobee hesabımdaki karakterimde blok yemiş bu sebepden dolayı...
Anlamış degilim...
Destege mesaj attım cevap GElmedi...
NEden bukdar vurdum duymazsanız.
Sizden bir cevap istiyorum...
Bu özel Okuma davasında hata yapan insanlar Kısa süreli blok Alıyor ve ben Uyarı bile vermeden Direk Sobe hesabım Blok yiyor....
Bu nasıl bir sacmalık....
Gerekli yasal Maddeleri benden iyi bildiginize eminim...
Lütfen Düzgün bir cevap verirseniz sevinirim...
Şimdide Teşekkür ederim

BUrdan Sayın Yöneticilere Sesleniyorum....
Hakkımı İstiyorum Ben...
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ya benim yazimi senin yazinmis gibi gosterip sana blok uygulayan zihniyet goker yukselede baska bir isim bulurlar ayan yada herhangi bir isim.ben asil onu odullendirip gm yapmalarindan korkarim cunku bu saskinlardan hersey beklenir.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Hiç isenmeyen şeyler oluyor.
ve bunları hiçbirimizin aklı hafsalası almıyor.
Forumda olan bir şey sonucu cezayı forum hesabına kesebilirsin bu manidardır ve anlaması gayet kolaydır.

Ama şahsın oyun hesabına ve karakterine ceza verilmesi bloklanması hangi akla hizmet , bunun açıklanması gerekir.
hele ki Durmuş kardeşimin durumu apayrı bir şey ;
Başkasının yazdığı bir yazıyı Durmuş yazdı gibi göstermek ve bundan dolayı cezalar kesmek hangi akla hizmet.
Bunu öğrenmek istiyoruz.....
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Civra »

Tamam Sukunet. Figen lütfen.
Azcık dikkat edin. Genel bir olayı kişisel bir düzeye indirgeyip saldırgan tavır içine girdiğiniz zaman olacaklar ortada.
Bunu nasıl göremezsiniz.
Durmuş sende az sabret yarın ola devran döne..
SIRRAGEEEE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Abi
Lathendarın Sunucu carımın Bloklanmasının sebebini Şöle acıklamıştı...

Son günlerde forum davranışlarınızı kontrol ederseniz sunucu yasaklamasının nedneini fark edeblirsiniz.

Yaw ne alaka forum hesbımla oyun hesabım Bir degİL....
BElki Biri Benm adıma forum hesabı actı benim adıma KOnuşmuş Olamazmı...
BU nasıl Bİr İş....
SIRRAGEEEE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

İkv Destekden Gelen Mesaj

Merhaba,

Öncelikle bir konuya açıklık getirmemiz gerekiyor. Sandığınız gibi sadece bir karakterin banlanması gibi bir durum olamaz. Cezalar hesaplara verilir. Bu hesaplara ait tüm karakterler cezalı duruma düşer. Bunun haricinde Moderasyon konusunda gereken her türlü yaptırımı kullanmak sobee'nin elindedir. Gereksiz yere uzatılan ve ısrarla tekrarlanan hatalarınız varsa muhakkakki bununda bir yaptırımı olacaktır. İyi günler dileriz.
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Civra »

Tamam Durmuş bunu zaten ben yazdım. Bu yüzden yanlış karar verip senin oyun hesabının bloğunu kaldıracaklar.
Forum ve oyun hesabın aynı olsa idi kurallarda yazdığı için bloklama şansına sahiptiler ama bir tahmin yürüterek cezayi işlem yapamazlar. Nasılki ben bir gerçeği söylediğim halde bana kanıtları ile birlikte desteğe müracat edin diyorlarsa bu aynı şey. Yok biz IP nosundan tespit ettik demeleride boş gerçekçi değil. Aynı IP numarasından birçok kişi oynayabilir. Yani senin sahip olduğun oyun hesabına blok atamazlar.
Şimdi bu gerçeği biliyormuyuz, biliyoruz. Senin yapman gereken ise yarını beklemek. Lütfen artık cevap yazma.
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ya civra ben o yaziyi ceza alacagimi bilerek yazdim lafimi kimseden esirgemiycegimi az cok bilirsin ama benim yazimi kopyalayip birine oyundaki carina blok uygulanmasini kimse sakin karsilamaz kaldi ki lathanderin yaptigi ozel bir ugras gerektiriyor durmusun yazisini kopyalayip bir kismini silip benim yazimi eklemek gibi.hem ben cok sakinim ve gayette neseliyim bana insanliktan uzak kisiligim oldugunu soyleyen lathanderin insanligini kendi eylemlerinde goruyoruz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön