Bende iş gereği son gün gitmeyi düşünüyorum...Yaslikurt yazdı:Peki bu özel kutular sınırlı sayıdamı ben fuarın son günü gitmeyi düşünüyorum :?:
GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
Paranla ŞEREF Kazanma, ŞEREFİNLE Para Kazan...
Daha önce cevaplandırılmış özür dilerim ..atabey yazdı:Verilen kod o hesaptaki tüm kullanıcılara hitaben mi olacak Lathander?
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sen Çok Boş Konuşuyosun YaJouRney yazdı:Şimdiden ne bekliyorsun ? Ne zaman geleceğini, neler geleceğini söylemelerini mi ?kabusxpislickjj yazdı:Genişleme Paketi Hakkında Biraz Bilgi Verebirlmsnz
Genişleme Paketi ile ilgili ilk bilgiler Fuar'da gösterilecek.. Artık Fuar'dan birkaç ay sonra da görürüz umarım Genişleme Paketini .
_____________________________________________________________________________________________________
PiSLiCk
Çok basit bir sorum olacak, aslında açıklaması yapılmış gibi fakat tam olarak anlayamadım...
Bir kutu = Sadece 1 karakter değiştirme hakkı mı oluyor ?
Yani diyelimki benim 999999999 numaralı Sobee üyeliğime kutuyu aldım, bu kutu ile üyeliğimin içinde XX karakterini mi değiştirebilirim yoksa hem XX hem YY hem GG hem de TT'yi değiştirebilir miyim ? Eğer sadece XX ise gerçekten büyük maddi zararımız olacak, kutu falan her ne kadar indirimli de olsa burası bir sanal dünya ve kimse aniden o kadar parayı yatırmak istemez, şahsen ben istemem... :?
Yani diyelimki benim 999999999 numaralı Sobee üyeliğime kutuyu aldım, bu kutu ile üyeliğimin içinde XX karakterini mi değiştirebilirim yoksa hem XX hem YY hem GG hem de TT'yi değiştirebilir miyim ? Eğer sadece XX ise gerçekten büyük maddi zararımız olacak, kutu falan her ne kadar indirimli de olsa burası bir sanal dünya ve kimse aniden o kadar parayı yatırmak istemez, şahsen ben istemem... :?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Rescuer yazdı:Çok basit bir sorum olacak, aslında açıklaması yapılmış gibi fakat tam olarak anlayamadım...
aynı soru benimde kafama takıldı cevap gelirse iyi olur
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
abiya ençok şuna üzüldüm benim hesaba 400 lira teklif ettiler sırf beta diye bende adamı engelledim sonuçta kaç yıllık oyun hayatım var
bir an pişmanlık duymaya başladım 
- ViperTeam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
blueyes yazdı:Rescuer yazdı:Çok basit bir sorum olacak, aslında açıklaması yapılmış gibi fakat tam olarak anlayamadım...
aynı soru benimde kafama takıldı cevap gelirse iyi olur
Alınacak her kod tek kullanımlık olacaktır.
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~
İkv ne zaman birşey yaptıysa hep kötü yönde düşünüldü,hep isyan içinde bulunuldu ama anlayamadığım en ufak bir şeyde bu kadar kötülediğiniz yönetimin bulunduğu oyunu hala oynamaktalar.
Plus Kutu alanlara karakter ismi değiştirme hakkı veriliyor hiç birinizmi isminizden memnun değilsiniz öyleyse o isimde karakter neden açtınız bunu sizden yönetim mi istedi? hayır.
He alanların isimleri değişti diyelim bu onlara sizden farklı ne gibi bir + değer sağlayacak ?
Plus Kutu alanlara karakter ismi değiştirme hakkı veriliyor hiç birinizmi isminizden memnun değilsiniz öyleyse o isimde karakter neden açtınız bunu sizden yönetim mi istedi? hayır.
He alanların isimleri değişti diyelim bu onlara sizden farklı ne gibi bir + değer sağlayacak ?
HİPHOPSTYLE
İsim değiştirme hakkı gerçekten güzel olmuş ama sitenizin de anasayfasında yazdığı gibi 700.000 oyuncudan kaçının yararlanabileceğini düşününce güzel bir de haksızlık olmuş
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
İkv özel kutu çıktığından bu yana aralıksız alıyorum ve 3,5 yıldır ilk defa böyle bir haksızlık görüyorum.. İzmirde oturuyorum ve Fuara gelemicem. Loncadan çıktığım çarımın ismini değiştirmek istiyorum. Ama yok illa fuara geleceksin diyolar olmaz böyle birşey ya YÖNETİM İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ÇOK KAN KAYBEDECEK BUNU YAPTIĞINIZ İÇİN.