PLUS ÜYELİK SORUNU
PLUS ÜYELİK SORUNU
ARKADASLAR MYNETTEN MOBİL ÖDEME İLE PLUS ALDIM E-pin şifresi geldi bana fakat İKV sitesindeki e-pin bölümüne girdigimde üyelik ve şifremi yazdıgımda üyelik veya şifreniz yanlış diyo ama oyuna girerken problem yok lütfen çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaslar yardım PLS !!!!! 
Re: PLUS ÜYELİK SORUNU
Mynet üyelik tiplerinde Mynet servislerine (Mynet E-Mail, Mynet Oyun Vb.) veya İKV'ye giriş yapmak istediğinizde birden fazla seferde hatalı şifre kullanarak giriş yapmayı denediğinizde güvenlik nedeni ile Metin Sorgusu yapılmaktadır.
Mynet servislerinden herhangi birine veya İKV ye giriş yapmak istediğinizde Metin Sorgusu yapılıyor ise Metin sorgusunu doğru bir şekilde yaptığınızda Mynet servislerine ve İKV'ye giriş yapabilmektesiniz. E-pin aktivasyonlarında ise metin sorgusu yapılan üyelik ile girmek istediğinizde "Yanlış kullanıcı adı veya şifre, lütfen tekrar deneyin" uyarısını almaktasınız. Bir sonraki gün metin sorgusunun sona ermesinin ardından E-pin aktivasyon sayfasına Mynet üyeliğinizle giriş yapabilir ve E-pin aktivasyonunu yapabilirsiniz.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Mynet servislerinden herhangi birine veya İKV ye giriş yapmak istediğinizde Metin Sorgusu yapılıyor ise Metin sorgusunu doğru bir şekilde yaptığınızda Mynet servislerine ve İKV'ye giriş yapabilmektesiniz. E-pin aktivasyonlarında ise metin sorgusu yapılan üyelik ile girmek istediğinizde "Yanlış kullanıcı adı veya şifre, lütfen tekrar deneyin" uyarısını almaktasınız. Bir sonraki gün metin sorgusunun sona ermesinin ardından E-pin aktivasyon sayfasına Mynet üyeliğinizle giriş yapabilir ve E-pin aktivasyonunu yapabilirsiniz.
- Zqama
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: PLUS ÜYELİK SORUNU
Erdogan yazdı:Mynet üyelik tiplerinde Mynet servislerine (Mynet E-Mail, Mynet Oyun Vb.) veya İKV'ye giriş yapmak istediğinizde birden fazla seferde hatalı şifre kullanarak giriş yapmayı denediğinizde güvenlik nedeni ile Metin Sorgusu yapılmaktadır.
Peki ttnet te ki çarımı sobee ye atamıorum msn nize gelicek dedi ama gelmio ndn ?