bu gün wsde ii yenildin ama XD 100 binine aldım xD
Kabusxyanlız İlk Olarak Çocukluguna Veriyorum...Bu Gun Bana V.s Diyorsun 2 dk Geç Yazınca Maden Başında Ezik Korktu Diyorsun Parası Yok Diyorsun...Ve Ben 38 Lv ım Bu Hafta İçinde AÇtım Hesabı...Bu Soöylemlerin Üzerine Sana Sana 4 Aded İtem Yansıtıyorum Anında Ederi 65 M Ve Üzrimdeki Max Ları Yansıtıyorum Ederi 15 m...Üstumde Ki Para İse Tılsımın 3 De Birine İtem Dizer...
Ve Bunlar Üzerine Aynen Şunu Diyorsun AAaaa Atmasakmı Wayyy Korktm Şimdi HE Falan V.b...Bende Tamam Atalım Diyorum Üstümdeki İetemleri Çıkarıyorum Yeniyosun Zorla ( Lordxmadenci Hesabınla Mı Ne ) Vee Yuppiii Diyorsun Seviniyorsun...Ve Ardından Diyorsun Ki 1 M Werirmisn Bende Alman Alayım...Peki Ezik Parası Yok Dedin Adam Nereye Gitti Korkak Dedin Adam Nereye Gitti Sana Sorarım ????
Sayın Kabus Loncası Liderine Başkanına Burdan Söylüyorum Bahsi Geçen Arkadaş Salam Papuç Dildir...
Sevgili Sayın İncitici Loncası Başkanı ilede Bu Yazı Üzerine Konuştum Bu Arkadaşın Loncasına Katıldını Fakat Çocuk Oldunu 2 Gün Sonra Loncadan Ayrıldını Söledi ( Ve Büyücüsüne İtem Dizdirmek İstemiş + İnciticix Loncasından Bir Takım Taleplerde Bulunmuş) Bilginize Saygılarımla....
Kabusxyanlız İlk Olarak Çocukluguna Veriyorum...Bu Gun Bana V.s Diyorsun 2 dk Geç Yazınca Maden Başında Ezik Korktu Diyorsun Parası Yok Diyorsun...Ve Ben 38 Lv ım Bu Hafta İçinde AÇtım Hesabı...Bu Soöylemlerin Üzerine Sana Sana 4 Aded İtem Yansıtıyorum Anında Ederi 65 M Ve Üzrimdeki Max Ları Yansıtıyorum Ederi 15 m...Üstumde Ki Para İse Tılsımın 3 De Birine İtem Dizer...
Ve Bunlar Üzerine Aynen Şunu Diyorsun AAaaa Atmasakmı Wayyy Korktm Şimdi HE Falan V.b...Bende Tamam Atalım Diyorum Üstümdeki İetemleri Çıkarıyorum Yeniyosun Zorla ( Lordxmadenci Hesabınla Mı Ne ) Vee Yuppiii Diyorsun Seviniyorsun...Ve Ardından Diyorsun Ki 1 M Werirmisn Bende Alman Alayım...Peki Ezik Parası Yok Dedin Adam Nereye Gitti Korkak Dedin Adam Nereye Gitti Sana Sorarım ????
Sayın Kabus Loncası Liderine Başkanına Burdan Söylüyorum Bahsi Geçen Arkadaş Salam Papuç Dildir...
Sevgili Sayın İncitici Loncası Başkanı ilede Bu Yazı Üzerine Konuştum Bu Arkadaşın Loncasına Katıldını Fakat Çocuk Oldunu 2 Gün Sonra Loncadan Ayrıldını Söledi ( Ve Büyücüsüne İtem Dizdirmek İstemiş + İnciticix Loncasından Bir Takım Taleplerde Bulunmuş) Bilginize Saygılarımla....
Legendxbaşkan
ulen kimsin nesin bilmiyorum
bi ws de yenilince bu kadar canın sıkıldı öylemi ?
Böyle Bir Sayfaya Ben Gerek Duymuyorum...Tüm Üretimlerimiz Üyelerimiz TARAFINDAN Bilinir Ve İhtiyac Göre Üretim Yapılır...Formda Böle Bi Konuya Gerek Yoktur..
Legendxbaşkan
ulen kimsin nesin bilmiyorum
bi ws de yenilince bu kadar canın sıkıldı öylemi ?
haha
A Be Yavrum Sen Kimsinde Bana Sen Kimsi Diye Hesap Soruyosun Benin Lonca Sayfamda Benle İleri Geri Konuşuyorsun?Oyunda Benden Alman İtem Almak İçin Para İsteyenin Forumdaki Artisligi Gülünç Bi Olay...İşte Tılsım Bu Tip Adamlardan Kalkınamıyo...Tılsımın İlk Sorunlarından Beri Bu Tip Adamları Barındırması...Ben Burdan Kendimi Övmek İçin Sölemiyorum Dogru Soluyorum Ben Oyunda Senden 879 Tane Alırım Senin 879 Tanen Ben Etmez ( Gerçek Hayatta Bilemem Ona Karakterine Bi Lafım Yok Ki Gerçek Hayatta Beni Baglamaz Burda Benim Sözlerim Karakter İsminedir ) Ki İtemleri Çıkarıp Ws Attım Halede Çıkarıp 100 Bin Werdm De Sevindin Halde Kalkmış Bana Burda Dayılık Yapıyosun We Snradan Da Diyorsun Ki Senin Okadar Çok İtemin Paran War Benm 170 Binim Odu Diyorsun Gel 200 Binine Ws Diyosun...Derler Ya ALışmış Kudurmuştan Beteridr Diye Bide Derler Ya A Yavrum Papaz HEr Zaman pilav Yemez O Hesapsın Sen...Kabus Loncası YEtkilileriylede Bu Durumu Bizzat Görüşücem Tılsımda Senin Gibi Adamlara Çocuklara Kesinlikle Yer Wermem Rahat Bırakmam Bu Konuyu O yuzden Bu Kadar Uzattım Şimdi Formumu Bidaha Kirletme...
kabusxyalnız dioyrsunkii yendimm legenxbaşkan'ıı 40 yılda bir kemik her köpeiğin hakkıdır ama paradan bahsediosn gir sene başakanımla 10 m snee yapın bii osaman anlaaa ve bu konuyu kapat sayfamızıı kirlet mee Ve başkanım sniinle itemsiz ve atmışş bnuda yaz forumun köşesinee vs atacağın zaman başkanlaa bakarsın bu adam bnmle itemlerinii çıqarıp attı diee..!
Kardeşim hüseyin ve selim bizim bliyosunuz ki bir amacımız vardı bu loncayı kurarken tılsımı kalkındırmak tılsıma renk katmak tılsıma heyecan getirmek biz bu yolda yuruyoruz tabıkı onume kasısler cıkacak ve ben bundan şikayetci değilim açıkcası varsın olsun yeterki inanılan yoldan sevdadan ve ya davadan vazgecılmesın / gülü seven dikenıne katlanırmıs derler=) bız tılsımı sevıyoruz ve bole olaylarada azcık katlanıcaz tabı bu katlanma suresının sebebı bu durumlar ortadan kalkana kadar surecek ben ınannıyorum kı degerlı tılsım oyuncuları.kabusx loncası yonetımı ve ıncıtıcıx loncası yonetımı gereken ılgıyı ,alakayı ve hizmeti verecektir .Bizim dileğimiz ise forum sayfamızın gereksız yere kırletılmemesıdır ve bu en güzel sekilde dile getirilmiştir sayın başkanım tarafından şimdi geriye kalan şey ise biraz saygı,ve görevleri yerine getirmek.Kardeşim ben ınanıyorum ki daha çok güzel seyler olacak o yuzden bunları yasanan ufak sorunları kafaya takmamak gerektıgını ve rıcalarımdan bırısıde eger bole ufak seylerı arkadaslarımız dıle getırecekler ise özele yazmalarını temmenniğ ederim bütün herkese tesekur ederım sımdıden bu yazımı okudukları için
Legendxlider yazdı:Kardeşim hüseyin ve selim bizim bliyosunuz ki bir amacımız vardı bu loncayı kurarken tılsımı kalkındırmak tılsıma renk katmak tılsıma heyecan getirmek biz bu yolda yuruyoruz tabıkı onume kasısler cıkacak ve ben bundan şikayetci değilim açıkcası varsın olsun yeterki inanılan yoldan sevdadan ve ya davadan vazgecılmesın / gülü seven dikenıne katlanırmıs derler=) bız tılsımı sevıyoruz ve bole olaylarada azcık katlanıcaz tabı bu katlanma suresının sebebı bu durumlar ortadan kalkana kadar surecek ben ınannıyorum kı degerlı tılsım oyuncuları.kabusx loncası yonetımı ve ıncıtıcıx loncası yonetımı gereken ılgıyı ,alakayı ve hizmeti verecektir .Bizim dileğimiz ise forum sayfamızın gereksız yere kırletılmemesıdır ve bu en güzel sekilde dile getirilmiştir sayın başkanım tarafından şimdi geriye kalan şey ise biraz saygı,ve görevleri yerine getirmek.Kardeşim ben ınanıyorum ki daha çok güzel seyler olacak o yuzden bunları yasanan ufak sorunları kafaya takmamak gerektıgını ve rıcalarımdan bırısıde eger bole ufak seylerı arkadaslarımız dıle getırecekler ise özele yazmalarını temmenniğ ederim bütün herkese tesekur ederım sımdıden bu yazımı okudukları için
SAYGILARIMLA
Cok GuzeL AcıkLamıssın ELLerıne SagLık..
Iyı ForumLar
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux