PROF yazdı:en çok parayı işlenmiş gümüşten kazanmıştım sonra bi yel+meteor pantolona bütün parayı vermiştim 1m o zamanlar büyük paraydı nerde krip nerde apa teheeey
Ben En Cok Parayı Bakırdan Kazanmıştım
Bronz yada Kobalt Üretimi İçin Gerekliydi Sanırım 12 tane
Oda Meteor İtemlerde Lazmdı
16 Levelda 2 Ay Bakır Cekip Satardım...
AnatolianTigeR yazdı:İsim Değiştirme Hakkı Çıksın Bakın 2 günlük oyuncular nasıl eskiyim diye dolaşacak :S
AnatolıanTıgeR,SoNeRII
Kardeşim İsim Degiştirme Hakkı Gelicek Fakat
Beta Carlar Gibi İsim Degiştirilmeyecek
Su anki Nick Kurallarına Göre Degişecek...
Tanıdıgm Soner İsen Tamer Kardeşime Cok Cok Selam Söyle
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
MaLesef öyle değil fatih abi ... İstediğin Nickte Açabiliyorsun Buna BüyükLü küçükLü Nickte Dahil herhangi bi beta carın olmasına gerek yok beta degılsen bıLe nickini BüyükLü küçükLü yapabılırsın ..
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
pasaxturab yazdı:MaLesef öyle değil fatih abi ... İstediğin Nickte Açabiliyorsun Buna BüyükLü küçükLü Nickte Dahil herhangi bi beta carın olmasına gerek yok beta degılsen bıLe nickini BüyükLü küçükLü yapabılırsın ..
Bu bilgiye nerden sahip oldunuz ? büyük harf alındığına :|
justine yazdı:Lathander cevapladı soru-cevapta..
Sorun değil ya zaten açsın millet büyüklü küçüklü..
Biz de büyüklü-küçüklü oynarız :mrgreen: :mrgreen:
Sadece eminönü - labirent varken uzayıp giden maden kuyruğunu o madenin başındaki terbiyesizlikleri özledim..Oyunun tadı tuzuymuş da bilememişiz...
aynen öyle ya walla keşke o zamanlar hiç bitmeseydi.
harf konusuna gelince eskiler zaten birbirini tanıyor ismini değiştirenler hemen belli olur merak etmeyin
eski nicklere özenip yaparlarsa onlara da özenti deriz olur biter başkası olma kendin ol , taklit olma orjinal ol
"leviathan" the original
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ. Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
bunları boşverin beta olan bellidir yeni isterse bütün oyuncular oyunda beta açsın benim adam akılı 10-15 dostum vardı halen kaldımı bilmem ama onlar normal bir hesabada girse ben onları tanırım yani onun için sorun yok:D
mesela benim çarımın nicki Badxkraliçe. ben bunu BadxKraliçe yapsam beni herkes eski versiyonda oynamış mı sanıcak ? hayır tabiikide. kimin ne olduğu belli.
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
mitmet yazdı:mesela benim çarımın nicki Badxkraliçe. ben bunu BadxKraliçe yapsam beni herkes eski versiyonda oynamış mı sanıcak ? hayır tabiikide. kimin ne olduğu belli.
eski versiyonda oynamış bırakmış oyuncuların nicklerine benzetirsen inanırlar
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ. Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
mitmet yazdı:mesela benim çarımın nicki Badxkraliçe. ben bunu BadxKraliçe yapsam beni herkes eski versiyonda oynamış mı sanıcak ? hayır tabiikide. kimin ne olduğu belli.
eski versiyonda oynamış bırakmış oyuncuların nicklerine benzetirsen inanırlar
doğru. onu düşünmemiştim
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!