slmlar. kuklacı sunucusundan tılsım sunucusuna karekterimi aktarabildim. YoRgUnKrAl adlı carımla bundan böyle ARZ olarak sunucunuzda onlıne olmaya başladım.ordan size bol bol hediye ve serverinizde bulunmayan reçeteler getirdim. pek uzun bir konu açamadım ve dağınıklığından dolayı özür dileiim.gmndereceğiniz iletilere tek tek cevap vermeye çalışacağım. serverinize ve klanınıza hayırlı olsun .
carımın son hali
http://img151.imageshack.us/i/ekran112210233004.jpg/
kuklacıdan tılsıma beta transferi
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: kuklacıdan tılsıma beta transferi
ÖncelikleHoş geldin iyi zaman geçirirsin umarım ben E.ö sunucusunda karakterim var onu tılsıma nasıl aktaracam
hoş geldin tılsıma
Benim bildiğim sunucular arası karakter transferi olmamaktadr.Sadece aynı sunucu içerisinde hesaplar arası ( mynetten sobeye veya ttnete ) olmaktadır.
Benim bildiğim sunucular arası karakter transferi olmamaktadr.Sadece aynı sunucu içerisinde hesaplar arası ( mynetten sobeye veya ttnete ) olmaktadır.
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Bende öyle biliyorum eğer oluyorsa carım var aktarayım
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
sunucular arası char aktarımı varmı arkadas .YoRgUnKrAl yazdı:slmlar. kuklacı sunucusundan tılsım sunucusuna karekterimi aktarabildim. YoRgUnKrAl adlı carımla bundan böyle ARZ olarak sunucunuzda onlıne olmaya başladım.ordan size bol bol hediye ve serverinizde bulunmayan reçeteler getirdim. pek uzun bir konu açamadım ve dağınıklığından dolayı özür dileiim.gmndereceğiniz iletilere tek tek cevap vermeye çalışacağım. serverinize ve klanınıza hayırlı olsun .
carımın son hali
varsa soyle bende aktarayım
Katilbalina
FuU
LastFuU
FuU
LastFuU
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Bende Kuklacıdan Geldım
Ama Nasıl Çar Aktarılıyo ?
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
parıse hg
uymarım pişman olmazsın burda FIYATLAR BIRAZ UÇUK
uymarım pişman olmazsın burda FIYATLAR BIRAZ UÇUK
kanunixxbaşkan
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Evet GM tanıyosun hatta amcanın oğlu GM seni pat diye kuklacıdan tılsıma aktardı ne hikmetse ?YoRgUnKrAl yazdı:slmlar. kuklacı sunucusundan tılsım sunucusuna karekterimi aktarabildim. YoRgUnKrAl adlı carımla bundan böyle ARZ olarak sunucunuzda onlıne olmaya başladım.ordan size bol bol hediye ve serverinizde bulunmayan reçeteler getirdim. pek uzun bir konu açamadım ve dağınıklığından dolayı özür dileiim.gmndereceğiniz iletilere tek tek cevap vermeye çalışacağım. serverinize ve klanınıza hayırlı olsun .
carımın son hali
Hadi başka kapıya insanları salak mı sandın...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Fearoftheclipse yazdı:Evet GM tanıyosun hatta amcanın oğlu GM seni pat diye kuklacıdan tılsıma aktardı ne hikmetse ?YoRgUnKrAl yazdı:slmlar. kuklacı sunucusundan tılsım sunucusuna karekterimi aktarabildim. YoRgUnKrAl adlı carımla bundan böyle ARZ olarak sunucunuzda onlıne olmaya başladım.ordan size bol bol hediye ve serverinizde bulunmayan reçeteler getirdim. pek uzun bir konu açamadım ve dağınıklığından dolayı özür dileiim.gmndereceğiniz iletilere tek tek cevap vermeye çalışacağım. serverinize ve klanınıza hayırlı olsun .
carımın son hali
Hadi başka kapıya insanları salak mı sandın...
++