iyi günler dilerim.
yeni çıkan kutuyu herkes biliyordur.yeni bölgenin resimleri fuarda yayınlanacakmış ve yeni bölge geliyormuş ben bir şey soracağım...
reklamda fuara özel diyor yani normalde o kutular net üzerinden satışa çıkmayacakmı?
ben normal kutuyu aral dan alıyorum onu alabilecekmiyim?
gm ler cevapları bekliyorum...
YENİ KUTU(GM CEVAP VER)
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
YENİ KUTU(GM CEVAP VER)
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Re: YENİ KUTU(GM CEVAP VER)
Fuar'a özel olanlar ;
İKV Kutu'nun içindeki İsim Değiştirme Hakkı ve İKV Tişörtleri.. (Bunlar sadece Fuar'da bulunmakta, başka yerde satışı bulunmamaktadır.)
Fakat yeni gelecek Genişleme Paketi (Yeni Seviyeler, Yeni Bölgeler vs.) bu Fuar'a özel değiL. Sadece Fuar'da yeni gelecek Paket'in çok özel görüntüleri olacak
İKV Kutu'nun içindeki İsim Değiştirme Hakkı ve İKV Tişörtleri.. (Bunlar sadece Fuar'da bulunmakta, başka yerde satışı bulunmamaktadır.)
Fakat yeni gelecek Genişleme Paketi (Yeni Seviyeler, Yeni Bölgeler vs.) bu Fuar'a özel değiL. Sadece Fuar'da yeni gelecek Paket'in çok özel görüntüleri olacak
2009-2013
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
biraz mantıklı düşünürsen aslında bu sorunun cevabını bulabilirsin.. sen 49 lvl oynarken millet 59 mu oynayacak ? biraz saçma olmazmı.haa diyorsan 59 gelince ben oyuna giremeyecekmiyim bu da saçma olur böyle bişey olmaz mutlaka internet üzerinden indirilecek link verilir..hadi verilmedi diyelim fuara giden hayırsever arkadaşlar upload eder herhaldekafemeze yazdı:iyi günler dilerim.
yeni çıkan kutuyu herkes biliyordur.yeni bölgenin resimleri fuarda yayınlanacakmış ve yeni bölge geliyormuş ben bir şey soracağım...
reklamda fuara özel diyor yani normalde o kutular net üzerinden satışa çıkmayacakmı?
ben normal kutuyu aral dan alıyorum onu alabilecekmiyim?
gm ler cevapları bekliyorum...

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
benim demek istediğim o değil sadece fuara özel kutularmış isim değiştirme kodu fln sadece fuara özel bu çok mantıksız herkesi illa istanbula getirmeye çalışıyolar kutu 20 olsun nette satılsın alayım 15 20 olmasıda farketmez
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Merak etme. Önümüzdeki aylarda tüm oyunculara da bu hak tanınır..kafemeze yazdı:benim demek istediğim o değil sadece fuara özel kutularmış isim değiştirme kodu fln sadece fuara özel bu çok mantıksız herkesi illa istanbula getirmeye çalışıyolar kutu 20 olsun nette satılsın alayım 15 20 olmasıda farketmez
2009-2013
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Konu kilit
ops:
Konu kilit
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Arkadaslar biraz mantıklı olun lütfen bu hediyeler normal kutunun yanında satış noktalarında dagitilamaz bu sadece fuara özel bir şeydir fuara katılıp kutu aldığımız taktirdehem orda bulunduğumuz için hemde oradan kutu alıp destekte bulunduğumuz için verilecek bir hediyedir bu. Yeterince açık sanırım.kafemeze yazdı:benim demek istediğim o değil sadece fuara özel kutularmış isim değiştirme kodu fln sadece fuara özel bu çok mantıksız herkesi illa istanbula getirmeye çalışıyolar kutu 20 olsun nette satılsın alayım 15 20 olmasıda farketmez
Hadi bakalım.
GM ben böyle olmasigerektigini düşünüyorum aslı nedir bu isin bir aydınlatır misin
Hadi bakalım.
Aradığınız bilgileri bu konuyu takib ederek bulabilirsiniz;
viewtopic.php?f=46&t=44037
Ayrıca yapılacak bu etkinliğin genele yayılıp, yayılmayacağı kesin olmamakla beraber; yapılacak tüm etkinlikler Sizlere ilgili yerlerden bildirilecektir.
Forum kuralları ve inisiyatif dahilinde konu kapatılacaktır!...
viewtopic.php?f=46&t=44037
Ayrıca yapılacak bu etkinliğin genele yayılıp, yayılmayacağı kesin olmamakla beraber; yapılacak tüm etkinlikler Sizlere ilgili yerlerden bildirilecektir.
Forum kuralları ve inisiyatif dahilinde konu kapatılacaktır!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti