Merhaba;
Öncelikle Bu Konuyu Acma Sebebim;Cok Sevdiğim Bir Arkadaşım FORUM hesabına giremiyor bütün yolları denemiişş ama yinede giremiyor PANO YÖNETİCİSİ İLE İRTİBATA GECİNCE hata veriyor neden böyle öğrenebilirmyim ??
İLGİLENDİGİNZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Yönetici Arkadaşlarım Yardım Edebilirmisiniz ?
Yönetici Arkadaşlarım Yardım Edebilirmisiniz ?

Scwhaftiger
Scwhafzer
Re: Yönetici Arkadaşlarım Yardım Edebilirmisiniz ?
Merhaba,boTRon yazdı:Merhaba;
Öncelikle Bu Konuyu Acma Sebebim;Cok Sevdiğim Bir Arkadaşım FORUM hesabına giremiyor bütün yolları denemiişş ama yinede giremiyor PANO YÖNETİCİSİ İLE İRTİBATA GECİNCE hata veriyor neden böyle öğrenebilirmyim ??
İLGİLENDİGİNZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Almış olduğunuz hata mesajını veya ekran goruntusunu buraya ekliyebilirseniz daha çok yardımcı olabiriz. Şu an için bu verdiğiniz bilgiler ile yardımcı olmak pek mümkün değildir. Ancak kullanmış olduğunuz internet tarayıcınızın " Geçmişi Sil" seçeneğini kullanarak tekrar deniyebilirsiniz.
İyi Forumlar.
Merhaba;
Sayın Tahirbey arkadaşımın bana gönderdiği hatalar bunlar..yardım edilebilicek bir konu ise yardımlarınızı bekliyorum..
Sayın Tahirbey arkadaşımın bana gönderdiği hatalar bunlar..yardım edilebilicek bir konu ise yardımlarınızı bekliyorum..

Scwhaftiger
Scwhafzer
boTRon yazdı:Merhaba;
Merhaba,
Göndermiş olduğunuz resimler foruma girişle alakalı resimler değildir.
İyi Forumlar.