Karakter İsim Değişikliği Hakkında (Tek Konu)
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: Karekter iSİM DEĞİşTİRME COK SAÇMALIK
Sanane kardeş herkes bunu istiyordu ve oldu sen ordan hırlama hadi bak dalgana yaylan !
BBM PİN : 2709C9F2
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karekter iSİM DEĞİşTİRME COK SAÇMALIK
SİZE KEMİK ATANMI OLDU :!: :!:
BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN.BAŞINIZA BÖYLE BİR DURUM GELIRSE NE OLCAK.BELKİ SİZ ONU DÜSÜNDÜNÜZBEN KONU AÇINCA AVLADINIZ ***
BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN.BAŞINIZA BÖYLE BİR DURUM GELIRSE NE OLCAK.BELKİ SİZ ONU DÜSÜNDÜNÜZBEN KONU AÇINCA AVLADINIZ ***
Son..
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Re: Karakter İsim Değişikliği Hakkında (Tek Konu)
İsim değişikliyi bence loncalarla beraber gelmeliydi
<)
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
bencede isim değiştirme lonca sistemiyle gelmeliydi
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
mobil odeme ile alının plusa daha falza verdigimiz halde kutu alanlara tanınan ozellikler daha iyi.. tamam sonunda bunuda kabullendik ama isim degistirme bari butun kutu alanlara tanınmalı.. yalnız karakterlerim beta ve ismini degistirmek istesem muhtemelen Abcd seklinde olacak.. kendimi gectim insallah butun kutu alanlar faydalanabilir.. + tip degistirme gelse iyi olurdu..
" Haksızlık Bu ! " Diyenler, Destek Olun !
İsim Değiştirme Konusunda çok büyük bir HAKSIZLIK yapıldı. Kim istemez ki ismini büyüklü-küçüklü yazmak ? Bu yaptığınız bizleri oyundan soğutmaktan başka bir işe yaramadı.
Amacınız da belli oldu ;
Para Kazanmak . [Ama bu konuda Yönetim'e bir tek laf bile söyleyemem. Çünkü İkv'nin gelişmesi için bu gerekli]
Kutu alamayanlar, giden arkadaşlarından alsın diyosunuz. Giden arkadaşımız falan da yok. Ne yapıcaz ?

_____________________________________________________________________________________________________
Lathander kardeşim, bu yazıyı okumanı istiyorum .
Siz Yönetim'e makul bir önerim var. İKV Kutu çıktığında İmza Günleri düzenlediniz.
Bence bu imza günlerini tekrar düzenlemeli ve bu İmza günündeki Kutu'larda da "İsim Değiştirme Hakkı" yer almalı.
Diğer büyük şehirlere de gelmeniz çok iyi olur .
Örnek olarak ;
Ankara/Bursa/İzmir .
Ankara'ya gelmiştiniz geçenlerde fakat Ankara'da oturmama rağman gelememiştim AnkaMall'a. Ama böyle birşey düzenlerseniz hemen gelirim tabi ki. Ayrıca bol keseden 2-3 Kutu alırım, Söz Olsun
Amacınız da belli oldu ;
Para Kazanmak . [Ama bu konuda Yönetim'e bir tek laf bile söyleyemem. Çünkü İkv'nin gelişmesi için bu gerekli]
Kutu alamayanlar, giden arkadaşlarından alsın diyosunuz. Giden arkadaşımız falan da yok. Ne yapıcaz ?

_____________________________________________________________________________________________________
Lathander kardeşim, bu yazıyı okumanı istiyorum .
Siz Yönetim'e makul bir önerim var. İKV Kutu çıktığında İmza Günleri düzenlediniz.
Bence bu imza günlerini tekrar düzenlemeli ve bu İmza günündeki Kutu'larda da "İsim Değiştirme Hakkı" yer almalı.
Diğer büyük şehirlere de gelmeniz çok iyi olur .
Örnek olarak ;
Ankara/Bursa/İzmir .
Ankara'ya gelmiştiniz geçenlerde fakat Ankara'da oturmama rağman gelememiştim AnkaMall'a. Ama böyle birşey düzenlerseniz hemen gelirim tabi ki. Ayrıca bol keseden 2-3 Kutu alırım, Söz Olsun
2009-2013
Re: " Haksızlık Bu ! " Diyenler, Destek Olun !
SONUNA KADAR ARKANDAYIM :!: :!: :!:
Haksızlık hemde çok büyük bir haksızlık yapıldı :!:
Haksızlık hemde çok büyük bir haksızlık yapıldı :!:
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Yaw Kardeşim Boş Boş Konu Açmasan Daha İyi Olmaz mI ?
Cok İsmini Degiştirmek İstiyosan Fuara Gel OlsuN Bitsin
PiSLiCk
Fuar'a gel demek o kadar kolay değil. Ver bilet paramı geleyim.kabusxpislickjj yazdı:Yaw Kardeşim Boş Boş Konu Açmasan Daha İyi Olmaz mI ?
2009-2013