SaoLaSın KardeşiM ßir Sen Güzel Cevap verdınQuadroo yazdı:İlk değil fln demeyin kabul edinKolay değil Tebrikler!
KaDiM 6 KiŞi KeSiLDi....
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: KaDiM 6 KiŞi KeSiLDi....
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
ilk olmadığını bende biliyorumda ilki sonu önemli değil tebrik etmek lazım. Benimde görevim aylarca olmadı ama beni kullanıp görevini yaptıranlar dışında kimseye lafım olmaz, çağarmak zorunda değil. her klanda değişik etkinlikler olmustur kimi loncasının adı için kimi kendi reklamı için kimide sadece egosu için sonuçta bir oyun ve sürekli bir yarış ilkini elde etme arzusu, kimse buna müdehale edemez. Ayrıca 9 aydır kadim yapamadıysan (ki 9 ay oldumu kadim geleli onuda unuttum) bu onların suçu değil senin yanlış kişilere güvenmenden kaynaklanıyor.
gelelim sana yasin
ulen neden haber vermiyonuz
yakup bey sefa bey sizlere soruyorum
))
tebrikler arkadaşlar başarılarınızın daim olmasını temenni eder gözlerinizden öperim
gelelim sana yasin
ulen neden haber vermiyonuz
tebrikler arkadaşlar başarılarınızın daim olmasını temenni eder gözlerinizden öperim
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- adresbu
- Tılsım Tanığı
SaoL Aßi Varsa Gidelım keselım Sorun deılSanatkarr yazdı:ilk olmadığını bende biliyorumda ilki sonu önemli değil tebrik etmek lazım. Benimde görevim aylarca olmadı ama beni kullanıp görevini yaptıranlar dışında kimseye lafım olmaz, çağarmak zorunda değil. her klanda değişik etkinlikler olmustur kimi loncasının adı için kimi kendi reklamı için kimide sadece egosu için sonuçta bir oyun ve sürekli bir yarış ilkini elde etme arzusu, kimse buna müdehale edemez. Ayrıca 9 aydır kadim yapamadıysan (ki 9 ay oldumu kadim geleli onuda unuttum) bu onların suçu değil senin yanlış kişilere güvenmenden kaynaklanıyor.
gelelim sana yasin
ulen neden haber vermiyonuzyakup bey sefa bey sizlere soruyorum
))
- adresbu
- Tılsım Tanığı
Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168506499839012&set=a.111993332156996.11417.100000389897312&ref=notif¬if_t=photo_comment
- Taskopru37
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Aferin Yasin
Bidakine banada bi pm
3-5 kadimi olan çarım var büyü-şifa-savaş duruyo
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
- adresbu
- Tılsım Tanığı
Tmm islam Taßikide
ama teq ßen kesmedım ona göre xKeRTeNKeLeßeKx'in payı çok ßüyük 
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Tbrk ederim .
Benimde görevm var birdaha düzenlerseniz gelebilirim
Benimde görevm var birdaha düzenlerseniz gelebilirim
- Swiadectwo0
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Hll sizee ama ama bizde kestiq ama ölümsüzleştirediq havamı atıyonuz lann ..xD :lol: :lol:
Ama yinede büyük marifet ister tabi kolay deil Hll olsun

Ama yinede büyük marifet ister tabi kolay deil Hll olsun
Sunucu:Eminönü
Klan:Lodos
Rütbe:2 Yıldız
Küfür seviyesi:yüksek
Komedi:Yüksek
Saygı:Yüksek

Cesur ol...Cesur olmasan da öyle davran. Aradaki farkı kimse bilmez.
Klan:Lodos
Rütbe:2 Yıldız
Küfür seviyesi:yüksek
Komedi:Yüksek
Saygı:Yüksek

Cesur ol...Cesur olmasan da öyle davran. Aradaki farkı kimse bilmez.
Métin Abi Varsa GöRévin GidéLim YapaLım Abi Sorun deıL BoŞ BoŞ DoLanaCaqımıza GidéR KéSériz 
- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Cunocuneyt yazdı:KADİMİ 6 KİŞİ İLE KESMENİN YADA 3 KİŞİ İLE KESMENİN YOLLARINI BİLİYORMUSUNUZ ? AMA ARKADAŞLAR MUTLULUK BU DEİL BEN SAVAŞÇIMLA 9 AYDIR BU KADİMİ YAPAMADIM SIRF SİZİN GİBİ İNSANLARIN BEN EN İYİSİNİ YAPARIM, YAPAMAZSAMDA KAÇARIM DÜŞÜNCELERİ GİBİ DUYGULARI YÜZÜNDEN HALA GÖREVİMİ YAPMIŞ DEİLİM. İŞİ BİLENLER YANDAŞÇI OLUYOR. İŞİ BİLMEYENLER YARDIMCI OLUYOR, KULLANILIYOR. ŞİMDİ BURAYA ÇIKMIŞŞINIZ KADİM BENNEM KAÇ KİŞİ İLE KEŞİLMİŞTİR DİYORSUNUZ. SİZİN İSİMLERİNİZİ VE SİZİ TANIYORUM SELAM ALIP VERİYORUM AMA BİR KEZ OLSUN KADİM GÖREVİNİ YAPAMAYAN ARKADAŞLAR GELSİN YARDIM EDELİM FİKRİ ZİHNİYET SİZİN GİBİ KİŞİLERDE OLUŞMAMIŞ ANLAŞILAN. ANCAK YAN ÇARINIZA KESERSSİNİZ ÇİFT OTURUMLA SONRADA KADİMLER 30M 40M 50M DİYE SATARSINIZ. ARKADAŞIM SİZE BU OYUNDA YARDIM ETMEYEN İNSAN OLMUŞTUR ELBET AMA ÇOĞU KEZ YARDIMLARLA BU SEVİYELERE GELDİĞİNİZİ UNUTMAYIN. KADİM OLMASADA OLUR. AMA SİZLERİN HALİ BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE NE OLUR BİLEMEM. KADİM 3 KİŞİ İLE KEŞİLMİŞTİR. EEE NE OLMUŞ YANİ İHTİYACI OLANLARA MI KESİLMİŞTİR. YOK EEEE KİME KENDİNİ DAHA FAZLA KAZANMA DAHA FAZLA EL ÜSTÜNDE TUTAN BUGÜN VAR YARIN OLMAYACAK OLAN İNSAN OĞLUNUN BENCİL DUYGULARI İLE KESİLMİŞTİR ANLAYACAĞINIZ BOŞU BOŞUNA KEŞLMİŞTİR. BUNU TEBRİK EDEMEYECEĞİM KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR NEDENİ İSE FAYDALI OLAN BİR AMAÇ UĞRUNA KESİLMEDİĞİ İÇİN SADECE YAZIKLAR OLSUN DEYECEĞİM.
9 AYDIR NERDESIN SEN KARDES KADIMLE TOP OYNAR OLDU ARTIK SUNUCU HEBERINMI YOK

amenna ve saddakna amentü