Bu insanlara Kimse Dur Demeyecek mi?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Bu insanlara Kimse Dur Demeyecek mi?

Mesaj gönderen Dafnehira »

Yonetime guvenip affetmemiz hata onlar benim ozelimi okusalardi valla hic gozunun yasina bakip affetmezdim kaldi ki burada birilerinin birilerini takmadigida ortada iplerini sali vermisler bunlarin kuyruk acilari dinecege benzemiyor
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
kozaS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kozaS »

affetmeyipte ne yapaclardı arkadaşım iki akılsızın suçunu tüm ikv mi çekecekti arkadaşlar iyiniyetli davrandı şikayet etmediler.bundan sonrası yönetim kimi kulağını çekecekse çeksin görevden alınanlar kime güveniyorlarsa bu bellidir zaten yanılıyormuyum ?
Kullanıcı avatarı
Veda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Veda »

Canı yanan eşek attan yürük olur !!
AnLamı(Herhangi bir durumdan ötürü canı yanıp acı çekmiş olan kimse, aynı durumla bir daha karşılaşmamak için kendisinden beklenilenin üstünde bir çaba gösterir. Öyle ki altından kalkamaz sanılan işleri bile başarır, çok iyi sonuçlara ulaşır.
iftira gibi:))
Haksızlığa gelemem.. Hatır gönül dinlemem ben kurşun yerim laf yemem... Ölürüm ama doğruyu söylemekten vazgeçmem...

ŞEKERPAREE
Kullanıcı avatarı
ceronimooo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ceronimooo »

Merhaba
Dün aksam klan kanalından yasananları DEV Lathander'in aldıgı karar ve verdigi cezaya karsı cıkmamak adına sikayet kanalı aracılıgı ile basvuru yaparak destege ilettim. Forumda ve oyunda artık bu konuyu tartısmamamak konunun kisisellesmesini ve yonetimin gerekeni yaptıgını dusundugumden konu acmadım. Acan kisiye tesekkür ediyorum.Fakat acıkca resimlerdende gorunuyorki bu kendini bilmez kisilerin yaltakcıları ve kendileri benim üzerime gelerek ve magdur olan Şekerparee ye karsı agıza dahi alınmayacak hakaret tehdit ve iftiralarla saldırmaya devam ediyorlar.
Yazı yazan saldıran kisilerin amacının biz olmedik goreven alınsakta bizi kimse deviremez bak hala konusuruz bizi destekleyenler oldukcada sizler burada zararlı cıkacaksınız. Bir dahaki sefere kimse sikayetci olamasın adına yaptıkları asikardır.
Verilen cezanın uygulanmıyor olması birilerinin bunlara yonetimden hala destek vermesi yada yaptıklarına goz yumuyor olması aklılalrda soru isareti olusturmalıdır bence. Amacınız yonetimi hatalarında yargılayan kisileri aranızdan uzaklastırmaksa acıkca soyeyin hata yada hesabımızı kapamak icicn mazeret üretmek icicn bu masaları kullanmayın. İstenmedigimizi anladıgımız an bu oyundan ayrlacagımızı herkes bilmelidir. babanızın malı gibi kullanıp blok atmak icicn küstürmek icicn mazeret aramayın acıkca yazın yeter.
Ayrıca dev statüsünde bulunan ve karar olarak acıklama yapan kisinin bu kisilere blok bile verememesi yada verdi ise uygulanmıyor olması kendisinin bu konudaki taraf yada amacının ne oldugunu düsünmeme neden olmaktadır. Ne askerligim ne evliligim ne kisiligim ne insanlıgım kladı saldırılmadık. Bumudur haklı oldugumumuz hallde gorecegimiz muamele. Yazık cok yazık oyuncuların vicdanı bunun hesabını size elbet her ortamda soracaktır.
Ayan karakteri yonetici listesinde yer aldıgı ve DEV tarafından BLOK veridligi acıklandıgı halde bunları yapabiliyorsa bunu yaptıran kimdir diye sormakdan gecemiyorum sevgili oyunculara ?
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Yapılan bu eylem bir çok şeyi açıkca ortaya koymaya yetiyor aslında.
Burda hatalı olan kimseler var ve hatalı oldukları konuda aldıkları bir takım cezalar var.
Fakat burdaki resimler yapılan hatanın ve verilen cezanın yetersiz olduğunu gösteriyor.
Özel in okunması ve bunun ile tehdit edilmesi durumundan ceza almış kişi. Oyunda ve yine kişilerin özel hayatları ile dalga geçmeye devam ediyor. Burda yapılmış bir şikayet dizi oluştu aslında.
Yönetimde her mevkideki insana bu dün akşamki olay iletildi ancak hiç bir tepki verilememiş olması şaşırttı bizleri.
Kimse kişisel egosu için kişilere bu denli rencide edici hakaretler kullanamaz. Eğer bir yaptırım uygulanmış ve eğer bir muhakeme sonu bir karar alınmış ise bu karardan etkilenenler kalkıpta karara Şikayet eden kişilerin özel hayatını kullanarak karşı çıkamaz.
Burda bir hata olduğunu düşünüyorum ve eminimki önceki olaydaki hassasiyeti bu olayda sergileyecektir Yönetim.
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Çok Flim Hareketler Bunlar ;)
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dafnehira »

ha bu arada su benim insanliktan uzak kisiligim oldugunu soyleyen cok sayin kisiliginde kisiligine yakisan eylemlerinin ne kadar gercekci oldugunu gormus bulunuyorum yetki bende diye elinde kimin oynattigi belli olan iplerle bizlere maval okumasin bir daha.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Az önce oyunda gördük gerçekten bu insalara müdahale edilmediğini.
İnsanlıktan çıkmışlar yemin ediyorum o küfürleri herhangi bir Gm veya Dev görse veya onlara edilse ne yaparlardı?
SIRRAGEEEE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEEEE »

Bu nasıl İş kardeşim..
ADam GÖrevden alındı Car blok yedi diyorsunuz....
Ban Yiyen BLok yiyen benim carım Oluyor....
BLok yapacaksanOyun hesabıma yap....
BEnim Hsabım Sobede ve Blok Yemiş...
Sırf Gel özelmi Oku Sana güzel şeyler DÜşünüyorudm demekdenmi...
DÜşünmekdemi yesakkardeşim...
Bu nasıl Bİr İlahi adalet...
ORda adam dan dun millete posta koyar ...
Sözde Blok verdiginiz adam....
Heyyy Lathendar.... Beyefendi Bİ acıklama bekliyorz....
SIRRAGEEEE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEEEE »

Anca Sizin şeyiniz Bize kAlkıyor...
Bazıları hale Sözde bloK Verdiginiz cezaverdginiz...
Millete dalavere yapan adam hale Oyunda Kol sallıyrak geziyor....
Olan bizlere OLuyor... Bu nasıL iş be kardeşim...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön