Sanada iyi bayramlar fatihim
Gereksiz polemiklere girme diyen arkdaşlar Ben ne kendime nedE loNCAMA çarpınılı i şekilde konuşma yapılırsa cevabını yazarım Polemige girecek bişey yok
~~CİHANI HÜKÜMRAN LONCASI~~
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Re: ~~CİHANI HÜKÜMRAN LONCASI~~
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
]fero lonca hayır olsun kardeşım allh tamamını edirsin
GAZİXONURBURKEL TELELOMBARDİA
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
FeRhaT Bn girmek İstiyorummm...
refrexci
Karaxpalaiki
mastırşifacı
refrexci
Karaxpalaiki
mastırşifacı
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Toplantımızdan bi kaç kare sonlara dogru oldugundan fazla kimse kalmadı ama bu kadarınada şükür

IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
-
- Acemi Savaşçı
Tek Zırhsız benmişim :lol: Olsun Loncadaki DostLuk Yeter
**Geceninefendisi**
- shadowprols
- İskele Babası
Loncamız Şuan İtibariyle Çok Güzel bi Lonca Loncamızdakilerin Hepsi Saygılı Ve Dürüst İnsanlardır Saygı Ve Dürüstlüğün Olduğu Bi Lonca Bi Toplum Bi halk Asla Zarar Görmez
Ergenekonhekim
Keon
Ergenekonhekim
Keon

- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
arkadaslar orada bi kişi yok farkettiniz mi

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
-
- FareAdam Düşmanı
ahsu6344 yazdı:arkadaslar orada bi kişi yok farkettiniz mi
Evet ''ahsu6344'' Toplantıya bazı arkadaşlarımız gelemedi. Gelemeyen arkadaşlarımız bize malzeretlerini bildrdi. Bu kadar açıklama yeterli sanıyorum..
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Tüm Loncaya SeLamlar..
Ferhat Geçen Bir Konu Konuştuk Dedin Ben Loncanıza Laf Atmışım. ÖyLe Bir Ne Konu Ne Laf Geçti Ağzımdan Evde İnt. Yoq Yeni BağLadık Daha Gece Saat 1 De Kim Çarıma Girer. Kuzen BiLiyor Sadece Fatih. Oda Akşam 8 OLdusa Pc Kapatıyor. 1 De Pc Açık OLmaz Bizde . SeLman AbiyLe Konuştum Oda Dior Sen Laf Atmadınmı . Çarımın Şifre ÜyeLiqini Kimse BiLmior. Benden Habersiz Giren Varsada İtem Maden Para ALıp Çıkardı Çardan Çara ELini BiLe Vurmamış. Gmmi Gİrdi Çara Devmi Gİrdi BeLLi DeqiL Şifremi Kimse BiLmior . Dediqim Gbi BİLen Varsada Boşatırdı Çarı . Esat DeqiLde Başka Çarmı GÖrdünüz Sizemi ÖyLe GeLdi. AnLamadım. Nickmi Benziyordu. BeLki Esetti. BenzerLik Yani. Eseti de Tanımam . SeLman Abi Bu Konuyu Foruma AnLatırsın İyi OLur . Saat Kaçta AÇıktı Esatdamı Laf Attı Esatbeydemi. Klandamı Attı BöLgedemi. Meteordemi Adadamı E.ödemi Nerdese Bunu SöyLese İyi OLur.
Loncanız H.UğurLu OLsun. Çok İyi Bİr Lonca Çok AbiLerimde Var Loncanıza Tekrardan H.oLsun !
Ferhat Geçen Bir Konu Konuştuk Dedin Ben Loncanıza Laf Atmışım. ÖyLe Bir Ne Konu Ne Laf Geçti Ağzımdan Evde İnt. Yoq Yeni BağLadık Daha Gece Saat 1 De Kim Çarıma Girer. Kuzen BiLiyor Sadece Fatih. Oda Akşam 8 OLdusa Pc Kapatıyor. 1 De Pc Açık OLmaz Bizde . SeLman AbiyLe Konuştum Oda Dior Sen Laf Atmadınmı . Çarımın Şifre ÜyeLiqini Kimse BiLmior. Benden Habersiz Giren Varsada İtem Maden Para ALıp Çıkardı Çardan Çara ELini BiLe Vurmamış. Gmmi Gİrdi Çara Devmi Gİrdi BeLLi DeqiL Şifremi Kimse BiLmior . Dediqim Gbi BİLen Varsada Boşatırdı Çarı . Esat DeqiLde Başka Çarmı GÖrdünüz Sizemi ÖyLe GeLdi. AnLamadım. Nickmi Benziyordu. BeLki Esetti. BenzerLik Yani. Eseti de Tanımam . SeLman Abi Bu Konuyu Foruma AnLatırsın İyi OLur . Saat Kaçta AÇıktı Esatdamı Laf Attı Esatbeydemi. Klandamı Attı BöLgedemi. Meteordemi Adadamı E.ödemi Nerdese Bunu SöyLese İyi OLur.
Loncanız H.UğurLu OLsun. Çok İyi Bİr Lonca Çok AbiLerimde Var Loncanıza Tekrardan H.oLsun !
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII