Selamlar diğer konum link paylaşımından dolayı kilitlenmişdir özelden linkleri atmama izin var sony vegas + full fraps programının 4 alternatif linkini özelden isteyenlere verebilirim uploadlar bana aittir.
onun haricinde konumuz burada sony vegas hakkında baya sorular var sorunlar var bunları birlikde çözelim soralım daha farklı fikirler ortaya koyalım
ilk paylaşım benden çok umutlu değilim ama fan art için yapdığım videoyu daha önce koymadım şimdi koyuyorum son 1 gün kaldı umarım çalmazsınız çalarsanızda hakkımı helal etmem (Jenerikde Adım Yazıyor).
sağolun arkadaşlar yiğit dediğin gibi senaryoda biraz zayıfım bunuda zamanla hallederim ilk videom bunlar daha önce hiç yapmamışdım seneye çok süper bir video ile katılıcam o zaman hiç kimsenin kazanma şansı olmayacak
Gltsry yazdı: Linkleri attığın için teşekkür ediyorum ayrıca videolarında süper
önemli deil ben teşekkür ederim taramdan mutlaka geçir eğer virüs bulursan bana haber verirmisin bnm pc ye virüs bulaşmış sanırım millete yaymayım virüsü terzi kendi söküğünü dikemez die buna deniyormuş bilgisayarcıyım sabahdan akşama kadar 15 pc ile uraşıyorum eve gelince bi kendi pc me virüs programı bile yüklemiyorum :lol: