Karakter ısmı degıstırme
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Karakter ısmı degıstırme
arkadaslar bu karakter ısmı degıstıme fuara gıdenlere verıyolarda ben ıst degıl ankarada oturuyosan gıtme ımkanım yoksa ne #@!? yıcez
sacma olmus
Katilbalina
FuU
LastFuU
FuU
LastFuU
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Re: Karakter ısmı degıstırme
Bu olayı galiba Fuar a gelenlere bir hediye olarak düşünmüşler.
Her sene verilen buluşma hatırası yerine bu hakkı sağlayacaklar.
Burda bir haksızlık olduğunu söylemek çok mantıklı değil. Sonuçta bu Fuar ve oraya giden kişilere de küçük bir armağan vermeleri gayet doğal.
Nede olsa Daha önce bazı arkadaşlara bu konuda izin vermişlerdi. Fuar a gidene de versinler
Her sene verilen buluşma hatırası yerine bu hakkı sağlayacaklar.
Burda bir haksızlık olduğunu söylemek çok mantıklı değil. Sonuçta bu Fuar ve oraya giden kişilere de küçük bir armağan vermeleri gayet doğal.
Nede olsa Daha önce bazı arkadaşlara bu konuda izin vermişlerdi. Fuar a gidene de versinler
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Oyuna girişte ve bölgeler arası geçiştki Loading Sayfalarında yazıyor
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Böyle bir sacmalık olamaz fuar istanbulda oluyor veya büyük illerde yakın olan veya ımkanı işi olmayaN gidebiliyor ben Manisa'dan kalkıp ora nasıl geleyım veya Diyarbakırda oturan bir arkadaş ora nasıl gelsin hediye isim değiştirmekle olmas bence bunu fuar gidenlerle sınırlı bırakmamalılar.. Gerceği kendi ismimden memnuM ben gayet değiştircek olsam neye o isimde car acayım ....
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Doğuda oturanlar napcak?
Eğerki yönetimin böyle bir imkanı varsa kutu aracılığıyla tüm oyunculara sağlansın..
Hiç adil değil..
Eğerki yönetimin böyle bir imkanı varsa kutu aracılığıyla tüm oyunculara sağlansın..
Hiç adil değil..

sonucta bu sadece bir hediye bence cok guzel dusunulmus guzel bir jest
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Ankaradan 3 Kişi GideBİLİRİZkatilbalina yazdı:arkadaslar bu karakter ısmı degıstıme fuara gıdenlere verıyolarda ben ıst degıl ankarada oturuyosan gıtme ımkanım yoksa ne #@!? yıcez![]()
![]()
sacma olmus
C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base\ui buradan KardeşimKabusxmaster yazdı:Fuara gidecek olan arkadaşların karakter isimlerini değiştirebilme imkanının verilmesi nerede yazıyor veya nerede duyuruldu,benim bu konu hakkında bir bilgim yokta...