Ne oluyor madenlere ???
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ne oluyor madenlere ???
Arkadaşlar fiyatlar kanatlandı gidiyor yönetim birşey yapıcakmı ne olucak merak içerisindeyim doğrusu bir çözüm bulunacak mı ?? Bulunmayacaksa söylesinler bırakayım oyunu boşu boşuna uğraşmama deymez
<)
Re: Ne oluyor madenlere ???
Merhaba;
Daha öncede benzer konular açıldı oyunda herşey bir denge üzerine kurulu arz talebe göre maden fiyatları yükselmekte oyuncu çok madenler az çıkıyor böyle oluncada haliyle piyasa katlanıyor oyunda ticaret gelişiyor ama böyle arada feryatlar yükseliyor bunlar denge unsurudur değişmesi beklenemez oyunu bırakmak şahsi kararınızdır.
Daha öncede benzer konular açıldı oyunda herşey bir denge üzerine kurulu arz talebe göre maden fiyatları yükselmekte oyuncu çok madenler az çıkıyor böyle oluncada haliyle piyasa katlanıyor oyunda ticaret gelişiyor ama böyle arada feryatlar yükseliyor bunlar denge unsurudur değişmesi beklenemez oyunu bırakmak şahsi kararınızdır.
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ama şu var maden fiyatlarının düşmesi gerekirken birden fırladı ve inmiyor ve fiyatları geçtim oyunda maden bulamıorum şahsen satanKruis yazdı:Merhaba;
<)
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
evet .s bir çözüm getirsinler bu madenlere fiyatlarını düşürsünler demiyorum daha çok saf maden çıksın .s koca 1gün boyunca 12.5saat elmas çektim ve sadece 1tane çıktı oda bana değil .s yarım gün orda boşuna oturdum .s şuanda sancakta menekşe 30 40m arası değişiyo hatta kadim ile tks edenler bile var .s sancakta ejder üretmek neredeyse imkansız
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd