Semi ben Üniversite 2.sınıf öğrenciyim adım Mertkan yaşım 22 seninle tanışma fırsatımız olmadı ben oyuna giremediğim için benimle ilgili merak ettiğin bir şey varsa burdan sorabilisin kardeşimeseslisemi yazdı:Bısım Baskan Kaça Gıdıo Acaba ?
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Mertkan
- Demirci Çırağı
La bide isyan mı çıkaracan bana terbiyesizAzrailll yazdı:aleyküm selam.hele reis oyuna bi dönsün migratta yaparız sığınakta.
reis olmayınca oyuna kimse girmiyor.
valla bakıyom reis açık 4-5 kişi daha açık bakıyom reis açık değil kimse açık değil bikaç standart hergün oyuna girenler dışında.
kanka sınav tarihlerini öne al biran önce bitir sınavlarınıda dön da adamı hasta etme
valla lonca içinde ayaklanma başlatırım isyan ederiz söyliyim he
Gel artık sende reis ozmn yaMertkan yazdı:La bide isyan mı çıkaracan bana terbiyesizAzrailll yazdı:aleyküm selam.hele reis oyuna bi dönsün migratta yaparız sığınakta.
reis olmayınca oyuna kimse girmiyor.
valla bakıyom reis açık 4-5 kişi daha açık bakıyom reis açık değil kimse açık değil bikaç standart hergün oyuna girenler dışında.
kanka sınav tarihlerini öne al biran önce bitir sınavlarınıda dön da adamı hasta etme
valla lonca içinde ayaklanma başlatırım isyan ederiz söyliyim hebak bi isyan ayaklanması olursa senden bilirim ona göre gelecem geleem merak etmeyin şubat tatilinde en geç her gün sizinle beraberim
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
Mertkan abi itemlerin İlterişkagan da istediğin zmn alabilirsin kp kasmıyom zaten lazım değil bana.
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
45 ten 49 a kdr Görev İtemi Şifacılar için Neler Bilen Varmı Acaba
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
sa. herkese kolay gelsin.
öğrendiğim kadarıyla fuara gelenlere karakter ismi değiştirme hakkı veriliyormuş
. bu bizim için büyük fırsat 
Azrail ve Shoterxazrail adlı çarlarımı .. Börteçinexshoterr ve Börteçinexshoterrr yapmayı düşünüyorum
gelenler yeni çar açmak yerine direk adlarını değiştirsin . süper bişey ::D
öğrendiğim kadarıyla fuara gelenlere karakter ismi değiştirme hakkı veriliyormuş
Azrail ve Shoterxazrail adlı çarlarımı .. Börteçinexshoterr ve Börteçinexshoterrr yapmayı düşünüyorum
THexGaMeLoRd [Ejder Asa(^)]
lılGaMeLoRdlıl [Latif(^)]
GaMeLoRd [Ashab-ı Keyf(^)]
IıIGaMeLoRdIıI
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
Sadece Gelnlere mi ? Bende büyücmü Degiştirecem ldos Yapacam... İnşallah sadece gelenlere deildir d herkezedir... Fuar Nerede?

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!
- Mertkan
- Demirci Çırağı
BÖRTEÇİNE LONCASI DİKKATİNE[/color]
Forum sayfasındaki olaylar ve oyun içerisindeki olaylara hiç bir Börteçine nin katılmamamasını istiyorum hayat tecrübelerime dayanrak söylüyorum ki onlar zamanla iyi olurlar sizler karıştığınız için kötü olursunuz...
Hiçbir olaya ne yorum yapılsın nede fikir beyan edilsin Börteçine loncası birileri ile düşman olduğunda kimse bize taraf olmadı bizde kimseye taraf olmayız bunu herkes böyle bilsin... Bu uyarı dikkate alınsın başka tartışma konularında yazısını gördüğümün fena halde canını yakarım!!!
Şimdiye kadar yazdıklarınız başım üstüne ama bundan sonra hiç kimseye bi konu hakkında destek yoktur ikinci bir emre kadar bu böyle devam edecektir...
İyi forumlar
Forum sayfasındaki olaylar ve oyun içerisindeki olaylara hiç bir Börteçine nin katılmamamasını istiyorum hayat tecrübelerime dayanrak söylüyorum ki onlar zamanla iyi olurlar sizler karıştığınız için kötü olursunuz...
Hiçbir olaya ne yorum yapılsın nede fikir beyan edilsin Börteçine loncası birileri ile düşman olduğunda kimse bize taraf olmadı bizde kimseye taraf olmayız bunu herkes böyle bilsin... Bu uyarı dikkate alınsın başka tartışma konularında yazısını gördüğümün fena halde canını yakarım!!!
Şimdiye kadar yazdıklarınız başım üstüne ama bundan sonra hiç kimseye bi konu hakkında destek yoktur ikinci bir emre kadar bu böyle devam edecektir...
İyi forumlar
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Mertkan yazdı:Semi ben Üniversite 2.sınıf öğrenciyim adım Mertkan yaşım 22 seninle tanışma fırsatımız olmadı ben oyuna giremediğim için benimle ilgili merak ettiğin bir şey varsa burdan sorabilisin kardeşimeseslisemi yazdı:Bısım Baskan Kaça Gıdıo Acaba ?
Semih, lider makama kayıtlı değildir. Lonca da başkan benim mertkan liderimizdir.
Bu kural değil ama töre dir...

[right]Arif YAMAN[/right]
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
ben nbtım gene abi...

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!