NefsKnowing yazdı:Slm Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar
RoA üyelerinin Saygıdeğer ve Büyük Loncamıza Uygun Olarak Hareket Etmesini Talep Ediyorum!!
Yorum yazarken kime neye destek verdiğinizi unutmayın!
Kimsenin RoA ismini Kullanmaya Hakkı Yoktur Yaşanan Olaylada Alakamız Yoktur!!
TılSım RoA Lideri Nefx!!
+
Özlem Abla(Şekerparee) açtığı konuya diğer loncaların destek vermelerini veya destek vermeme sebeplerini belirtmelerini istemiş.Ayanxkevin ve Despoina nickli Denetmenlerin yaptıklarının görevi kötüye kullanmak olduğu açıktır.Bu yüzden Tılsım RoA olarak bizde şikayetlerin arkasındayız. Ancak forum üzerinden yapılan tartışmalar bir sonuca varmadığı için bu tarz konulara katılmayacağımızı, üyelerimizden de aynı tutumu göstermelerini beklediğimizi belirteyim.Yönetici Lathander ında söylediği gibi bu tarz konular konu hakkında fikri olmayan kişilerin komplo teorileri üretmelerine neden oluyor ve olayla alakası olmayan kişi veya loncaları zan altında bırakmaktan başka işe yaramıyor.İnşallah sonuç ne olursa olsun sunucumuz için hayırlı olur.İyi forumlar...
Cesurlar yazdı:
Bu yüzden Tılsım RoA olarak bizde şikayetlerin arkasındayız.
RoA böyle konularda taraf olmaz. Diğer loncalar gibi değiliz
İyiForumlar...
Şikayetlere katılmak, taraf olmakla aynı şey değildir. Eğer bir yanlış yapıldıysa bu yanlış konusunda yönetimi bilgilendirmek bana göre İKV ye destek olmak isteyen her oyuncunun sorumluluğudur. Tartışmalara katılmayacağımızı ve taraf tutmadığımızı yazımda zaten belirtmiştim.
Oyun içerisinde RoA üyesi olmayıpta Klan veya Bölge kanalından RoA üyeleri gibiymiş davrananlar var. Hüseyin veya başka bir yetkili bununla ilgilene bilir mi lütfen.
Şu anda süren üç tane oylamamız var katılımlarınızı bekliyoruz.Oylamaya katılmayıpta daha sonra ben bu kişiyi loncada istemiyorum diyenlerin görüşleri dikkate alınmayacaktır.İyi forumlar...
Yeni Gelen Arkadaşlarımıza Hoş Geldiniz Diyorum Constantine 'i Buğranın kadim efsanesinden hatırlıorum oyun genelinde ilk kesmişlerdi sarrafcı şifa arkadaşımızada hoş geldin diyorum
Sevgili ROA üyeleri bu Ahmex hakkında bişey yapmanın zamanı geldi bence adam ROA ile alakası olmamasına rağman her fırsatta klana Roa! die yazıyor bizimle alakası olmadığını her fırsatta belirtmeniz dileğiyle saygılar...