Fanart ' a gönderdigim resim :)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fanart ' a gönderdigim resim :)
Bence giremez resimde pek öyle ahım şahım görüntü göremedim
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Pardon geçen seneki kurallar aklımda kaldığı için bu senekilere bakmaya gerek duymamıştım ama kurallar değişmiş 
Peki bu kural iyi bir şey'mi hayır.Mesela orda başka biyerde yayımlanmış olabilir yazıor bunun için oyuncular eserlerini yayınlıyor ama o eseri başkası'da fan art'a yollarsa :?: Eee ozaman ''Ayıkla pirincin taşını'' :lol:He ayrıca yönetimin yazım yanlışı Yayınlanmış değil Yayımlanmış olucak.
Peki bu kural iyi bir şey'mi hayır.Mesela orda başka biyerde yayımlanmış olabilir yazıor bunun için oyuncular eserlerini yayınlıyor ama o eseri başkası'da fan art'a yollarsa :?: Eee ozaman ''Ayıkla pirincin taşını'' :lol:He ayrıca yönetimin yazım yanlışı Yayınlanmış değil Yayımlanmış olucak.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
-
yusuferkam
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
Ben buna benzer fotoğraflar daha önce gördüm pek güzel değil dereceye girmez bence
Piskan
Piskanfour
Piskanfive
Piskansix
Piskan
Piskanfour
Piskanfive
Piskansix
- AnatolianTigeR
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
Yine Türk Bayrağı Sömürülerek Yarışma Jürisi'ni etkileme uğraşındaki bir çalışma!

- Patasana
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
İlk yollayana verilir haklarıYaslikurt yazdı:Pardon geçen seneki kurallar aklımda kaldığı için bu senekilere bakmaya gerek duymamıştım ama kurallar değişmiş

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
şampıyon amacın ne senın
bu resimle yarışmaya girmeyi düşünmuyon demi
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
snmz35 yazdı:şampıyon amacın ne senınbu resimle yarışmaya girmeyi düşünmuyon demi
KaraXHayalet yazdı:Bence giremez resimde pek öyle ahım şahım görüntü göremedim
yine bi ŞANLI Bayragımızın Resmini KOYUYORUZ..
SİZ Heralde ÇIPLAK GRUB RESMİ KOYCAN !!!!!!!!
Salak Salak Konuşmayın , Napsaydım Denizi mi Çekseydim İflisimi ? , Kadimimi ? , Neyi Çekseydim İşiniz Gücünüz Eleştiri Ve ÇokBilmişlik !
Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !
Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
fenerli41 yazdı:snmz35 yazdı:şampıyon amacın ne senınbu resimle yarışmaya girmeyi düşünmuyon demi
Eleştiri çekemiyorsan ne diye actın konuyu
Salak Salak Konuşmayın , Napsaydım Denizi mi Çekseydim İflisimi ? , Kadimimi ? , Neyi Çekseydim İşiniz Gücünüz Eleştiri Ve ÇokBilmişlik !
Adosisxunruly - Turanadosis
fenerli41 yazdı:snmz35 yazdı:şampıyon amacın ne senınbu resimle yarışmaya girmeyi düşünmuyon demi
Şampiyon olmak sence bu kadar basit mi ? Türk bayrağını göndermedik diye türk değil miyiz . Düşün biraz hayal gücünü çalıştır o zaman bayraktan bile değişik şeyler yapabilirsin.Ama sade bir bayrak resmi derece bile gireceğini düşünmüyorum. Oyunu birgün gez gün boyu güzel yakaladığın bir yeri yolla mesela lag girince olan bir görüntü v.b daha iyi sonuçlar elde edersin , oyun içi görüntede .

- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Çok basit bir çalışma hiç bir özelliği yok
Charı işportacının oraya getirip mauseyi biraz kımıldatıp Türk Bayragını çekmişsin
ben bir emek göremiyorum
Haksız mıyım ??
Ona bakarsan bu resimden daha iyi Resimler olacaktır bana kalırsa dereceye giremez
Charı işportacının oraya getirip mauseyi biraz kımıldatıp Türk Bayragını çekmişsin
ben bir emek göremiyorum
Haksız mıyım ??
Ona bakarsan bu resimden daha iyi Resimler olacaktır bana kalırsa dereceye giremez