Her yere ayrı yetenek, ayrı dirençmi gerekiyor?eseslisemi yazdı:Ark 45 Lvl Şifacıyım Grup Bölgelerıne Gircem Yetenekler Ve Dirençler Nasıl Olmalı Acıl Blen Yazabılrımı ?
Biri çaktırmadan yazsın, bu direnç nedir ? ne işe yarar ?
Her yere ayrı yetenek, ayrı dirençmi gerekiyor?eseslisemi yazdı:Ark 45 Lvl Şifacıyım Grup Bölgelerıne Gircem Yetenekler Ve Dirençler Nasıl Olmalı Acıl Blen Yazabılrımı ?
Karakter Penceresindeki Dirençler Varya Onları Yetenklerdeki Fiziksel Ve elemnt dirençlerini 15 Yaparsan 400 artırıyosun Bı canavar ve Oko Sana Daha Az vuruyoustax66 yazdı:Her yere ayrı yetenek, ayrı dirençmi gerekiyor?eseslisemi yazdı:Ark 45 Lvl Şifacıyım Grup Bölgelerıne Gircem Yetenekler Ve Dirençler Nasıl Olmalı Acıl Blen Yazabılrımı ?
Biri çaktırmadan yazsın, bu direnç nedir ? ne işe yarar ?
Melek kardeşim gerekli cevabı vermiş, açtığın çarların sınıf ve isimlerini, seni tanıyabileceğimiz kısa kişisel bilgilerini Sayfamızda paylaşırsan iyi olur.dilovan05 yazdı:Yazdığınız her şeyi okudum ve bu kurallara uyucağıma eminim loncanıza katılmak
istiyorum :?: :?: :?: :?:
Öhö İlkokul Üniversitesinden diploma alalı yıllar oldu.. :lol:eseslisemi yazdı:Bısım Baskan Kaça Gıdıo Acaba ?
Hg kardeş melek ablanın dediği gibi börteçine li bir karakter açrak katılailirsin yanlız ben listeyi günceleyyeceğim orda loncaya katılım formunu doldurmak mecburi onu doldurrusan sevinirmdilovan05 yazdı:Yazdığınız her şeyi okudum ve bu kurallara uyucağıma eminim loncanıza katılmak
istiyorum :?: :?: :?: :?:
Arif abim hamd olsun iyiyim sınavları atlattık Allah a hamd olsun ama sunum yapıyoruz hocalara bölüm turizm olunca insanlara hitap şeklimizle ilgili bir nevi eğitim alıyoruz sınırlı oturduğum bilgisayarda da ancak sunum yapabiliyorum tabi bide forum takibi sizden uzak kalmam dışında herşey yolunda he bide benim ilteri nin itemleri kimde çar çıplak kalmış soyulmadı demiustax66 yazdı:Mertkan yazdı:s.a loncam nasılsınız bir çoğunuzdan uzak kaldım bu aralar idare edin... Emre abi oyuna gel oyuna gel dedin 1 saat bekledim gelmedin ne ayaksın koçum sen
![]()
ALEYKÜMSELAM.
Liderim nasılsın ? imtihanlar iyi geçiyormu ?