bLaDexm yazdı:Oyun Oyunluktan Çıkmış Resmen Ticaret İşine Dönüşmüş.Zaten Şu Son Güncelleme İle Şans Oyununa Dönmüştü Bunla Tam Oldu
[ Bu Mesajı Görmek İçin Şans Butonuna Basınız ] :lol:
bLaDexm yazdı:Oyun Oyunluktan Çıkmış Resmen Ticaret İşine Dönüşmüş.Zaten Şu Son Güncelleme İle Şans Oyununa Dönmüştü Bunla Tam Oldu
Olci benim imzadaki Tskxdxebkk yerine Ebkk'lısını yapar mısın aynı olsun sadece Tskxdx'i kaldırasın...Kable yazdı:bLaDexm yazdı:Oyun Oyunluktan Çıkmış Resmen Ticaret İşine Dönüşmüş.Zaten Şu Son Güncelleme İle Şans Oyununa Dönmüştü Bunla Tam Oldu
[ Bu Mesajı Görmek İçin Şans Butonuna Basınız ] :lol:
Emre 4 Menekşeyi Tamamladık Charına Ashab Üretecektik Yoğurdu Bulamadık Hakkını Kaybettin Malesef.payitahtxintikam yazdı:la kankalarr... bana 4 tane menekşe lazım satan varsa 10 m den alırım![]()
bLaDexm yazdı:Emre 4 Menekşeyi Tamamladık Charına Ashab Üretecektik Yoğurdu Bulamadık Hakkını Kaybettin Malesef.payitahtxintikam yazdı:la kankalarr... bana 4 tane menekşe lazım satan varsa 10 m den alırım![]()
Emree bana sat malzemeleriiipayitahtxintikam yazdı:bLaDexm yazdı:Emre 4 Menekşeyi Tamamladık Charına Ashab Üretecektik Yoğurdu Bulamadık Hakkını Kaybettin Malesef.payitahtxintikam yazdı:la kankalarr... bana 4 tane menekşe lazım satan varsa 10 m den alırım![]()
knk yoğurt var bende sen getir menekşeleri
Mustafa ayık ol la!..ChuckBartowsKi yazdı:Öncelikle Merhaba ,
Kişisel Sebeplerden Dolayı Loncadan Ayrılma Kararı Almış Bulunmaktayım ( Karar Yeni Değil Uzun Süreli Bir Karar ) Bazılarınıza Paylaşmıştım Bu Fikri Zaten Fakat Kısaca Anlatayım ;
Bazı İnsanlar Oyunu Fazla Abartıyor Hayat Felsefesi Haline Getirmiş Bunlarda Bana Rast Gelince Aksi Düşünceler Gerginlik Yaratıyor Bu Sebeple Ufak Çaplı Tartışmalar Çıkıyo Ben Kimsenin Kırılmasını İstemediğim ve İlerideki Lonca Olaylarını Engellemek İçin Loncadan Tamamen Ayrılmış Bulunmaktayım ...
Kararım Kesin ve Değişmiyecektir Zaten Oyuna Ara Vermeyi DüşünüyodumDostluklarımızın Bozulmayacağını Düşünüyorum Umarım Öyledir
![]()
Sarahxxintikam Adlı Karakterimi Silmeyi Düşünmüyorum Pek Girmiyorum Zaten Bu Sorun Çıkartıcaksa Silebilirim veya Boş Hesaba Aktarıp Size Verebilirim ...
Sergen bi tek yoğurtlar kaldı la sen yoğurt al diğer saflar benden ama bana üretelimJnoxintikam yazdı:Emree bana sat malzemeleriiipayitahtxintikam yazdı:bLaDexm yazdı:Emre 4 Menekşeyi Tamamladık Charına Ashab Üretecektik Yoğurdu Bulamadık Hakkını Kaybettin Malesef.payitahtxintikam yazdı:la kankalarr... bana 4 tane menekşe lazım satan varsa 10 m den alırım![]()
knk yoğurt var bende sen getir menekşeleri![]()
![]()
payitahtxintikam yazdı:Mustafa ayık ol la!..ChuckBartowsKi yazdı:Öncelikle Merhaba ,
Kişisel Sebeplerden Dolayı Loncadan Ayrılma Kararı Almış Bulunmaktayım ( Karar Yeni Değil Uzun Süreli Bir Karar ) Bazılarınıza Paylaşmıştım Bu Fikri Zaten Fakat Kısaca Anlatayım ;
Bazı İnsanlar Oyunu Fazla Abartıyor Hayat Felsefesi Haline Getirmiş Bunlarda Bana Rast Gelince Aksi Düşünceler Gerginlik Yaratıyor Bu Sebeple Ufak Çaplı Tartışmalar Çıkıyo Ben Kimsenin Kırılmasını İstemediğim ve İlerideki Lonca Olaylarını Engellemek İçin Loncadan Tamamen Ayrılmış Bulunmaktayım ...
Kararım Kesin ve Değişmiyecektir Zaten Oyuna Ara Vermeyi DüşünüyodumDostluklarımızın Bozulmayacağını Düşünüyorum Umarım Öyledir
![]()
Sarahxxintikam Adlı Karakterimi Silmeyi Düşünmüyorum Pek Girmiyorum Zaten Bu Sorun Çıkartıcaksa Silebilirim veya Boş Hesaba Aktarıp Size Verebilirim ...knk şaka bi kenare yolun açık olsun sonuçta bu senin kararın bizde saygı duymak zorundayız, bu tabiki arkadaşlığımıza zarar vermeyecek her zaman bi ihtiyacın olursa yanındayız yada en azından benim adıma öyle..
ok by