neyse finallere kalmadan ejderin malzemeyi tamamlarım inşallah
iyi oyunlar
Cümlemize aykut bu akşam girebilicek durumdaysan saat 8 gibi oyunda olmaya çalış...ElitConan yazdı:of bende bayramda geceleri ejderin eksik malzemeleri tamamlayacaktım fakat internetin azizliğine uğradım![]()
neyse finallere kalmadan ejderin malzemeyi tamamlarım inşallah
iyi oyunlar
Ali abim bir ara bi sorunlar oldu genel bir sorun o pek çok kişinin düştü boşver biz değil post kasanlar düşünsün onuBeyzade yazdı:Bu arada benim iletilerin hepsi silinmis) ileti sayima bak 5 olmus .
Saol atakan ısınma turların iyi gidiyor bakıyorum performansa göre yeni görevler bekliyor seni biliyosunAtamessi yazdı:yeni haftanın herkese mutluluk getirmesini temenni ederim
Ha iyi o zaman ersinim. Ben su konudan dolayimi sildiler iletileri sandim. 5 olsa ne yazar 5milyon olsa salla gitsin valla. Neyse ben bugün erken yatiyorum haberiniz olsun size iyi eglenceler iyi oyunlar ben cok yorgunum yarin aksama katilirim araniza. Hadi iyi gecelerrrrrrrrrrrFearoftheclipse yazdı:Ali abim bir ara bi sorunlar oldu genel bir sorun o pek çok kişinin düştü boşver biz değil post kasanlar düşünsün onuBeyzade yazdı:Bu arada benim iletilerin hepsi silinmis) ileti sayima bak 5 olmus .
bakalım ersin ileride herşey olabilirFearoftheclipse yazdı:Saol atakan ısınma turların iyi gidiyor bakıyorum performansa göre yeni görevler bekliyor seni biliyosunAtamessi yazdı:yeni haftanın herkese mutluluk getirmesini temenni ederim