İMZALAR ...
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
- akolukirik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Re: Kullanıcı imzaları hazırlanır
kardeş bana kendi imzan gibi afilli bir şekilde imza yaparmısın önemli değil keni kafana göre takıl seninkiler güzel 
Çarın adı : Royalxşifacısı
Çarın adı : Royalxşifacısı
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
Kendi imzalarım kendime özeldir diğer sayfaları incelersen bu konuda cevap yazmıştım...
Kendi kafanda ki imza şeklini söylersen yardımcı olabilirim (Benimkiler'e benzer değil)
Kendi kafanda ki imza şeklini söylersen yardımcı olabilirim (Benimkiler'e benzer değil)
Göster
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
ama özel bir imzaSanalkorkun yazdı:Kendi imzalarım kendime özeldir diğer sayfaları incelersen bu konuda cevap yazmıştım...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Tripkolic61
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Benimki Tripkolic ve Meksikaxatesi degisebiLiRek yazılabiLiRmi hareketli şimşek çakmış gibi son imza istemem 3. oldu
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol

Hataları örtmede gece gibi ol

asilaz yazdı:ardeş bu linke sürekli değişecek şekilde Sonxasi (mavi) Sonxasii (mavi) Sonxçakıl (kırmızı) Sonxefsun (yeşil) olursa cok sevınırım.

Link:http://img266.imageshack.us/img266/1862/52660421.gif
1 istemede,2 den fazla imza istemeyiniz...
Not:Kendi imzada olan ,imzalardan istemesseniz sevinirim...[/quote]
kardeş zaten tek bir imza istedim tek 1 imzda 4 isim yanıp sönecek istedim eksık olmus bu
İleri gitmen için bazen geri dönmen lazım...
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
Tripkolic61 yazdı:Benimki Tripkolic ve Meksikaxatesi degisebiLiRek yazılabiLiRmi hareketli şimşek çakmış gibi son imza istemem 3. oldu

Link:http://img528.imageshack.us/img528/1377/simsiz1.gif
Göster
- akolukirik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü

2 si arasında yanıp söner bişekilde arkasında kenan alttan girip çıkartıp bişekildey yaparmısın renk konusu önemli değil bide imzada bittikten sonra Royalxşifacısı tek tek harf gelerek sonrada bir leşerek çıkarsa sevinim eğer çoksa bir iki tanesini yapma sana kalmış
SANAL KORKU BANA Kodadıxstigmata ve Relaxxeefendyy Büyücü için Dönerli ahmet kaya resimli bi imza yapar mısın devrimci ferhat yazsın bide tşkler şmdiden
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
Diğer yazdığım iletileri dikkatli okuyunuz;Benim imzalarıma benzeyen türde imzalar istemeyiniz...akolukirik yazdı:2 si arasında yanıp söner bişekilde arkasında kenan alttan girip çıkartıp bişekildey yaparmısın renk konusu önemli değil bide imzada bittikten sonra Royalxşifacısı tek tek harf gelerek sonrada bir leşerek çıkarsa sevinim eğer çoksa bir iki tanesini yapma sana kalmış
Ferhatbey yazdı:SANAL KORKU BANA Kodadıxstigmata ve Relaxxeefendyy Büyücü için Dönerli ahmet kaya resimli bi imza yapar mısın devrimci ferhat yazsın bide tşkler şmdiden

Link:http://img207.imageshack.us/img207/7483/exportp.gif
Göster