Karabela'dan Selamlar...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Karabela
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Karabela'dan Selamlar...

Mesaj gönderen Karabela »

WARIORXKRALI yazdı:la ihsan bu ne biçim iş kardeşim sen gidiyorsun bende yakında geliyorum eskisi gibi takılırıdk neyse artık sağlık olsun

Enesim 02 - 05 Aralıkdaki fuarda beklediğim güncelleme olursa geri dönerim ama saten yazın askere gitmeyi düşünüyorum neyse paslaşırız skp ekli saten sende ordan ulaşırız burdan özelden yazarsın ben hep bralardayım yani oyunda olmasamda kendine iyi bak Allah'a emanet ol :)

Karabela-Karabüyücü-Karaşifa-Blacktrouble
Kullanıcı avatarı
Sxtoluene
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sxtoluene »

Karabela yazdı: [/b]

Yazın gidicem sen gibi bölücü soylarının kökünü kazımaya hiç merak etme sen ;) millet seni ne çabuk unuttu hayret ediyorum doğrusu oyuna ilk zamanlar apolyo şeyimin başı apolyoyu savunan seni :D her neyse konumdan def ediyorum yüzsüz yüzsün yazıyosun ulan kadım biz ergenekonla keserken şeyime kapanmadığın kaldı :D ama adam sandık ya bu zamana kadar hep karşımızdakileri ondan oldu haklı herkes suç bende ya :) hee bu arada kimin malına tama edip etmiceğimi herkes bilir her ne kadar inkar etselerde dostumda düşmanımda kimsenin malına tama etmiyeceğimi bilir ;) çekememezlikden geliyo bunlar bende ne yapım gülüyorum sadece :D tekrar söylüyorum iyi dinle BENİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN :D hee sen gibiler saten anten olduğundan hemde çanağından takmanıza gerek yok... :D :D :D MY ENEMIES :D sen gibi muhteremlere yaptım gir izle :D :D http://www.youtube.com/watch?v=y1cnCoi7CX8

Karabela-Karabüyücü-Karaşifa-Blacktrouble[/quote]

SENİN AĞZIN HEP :D :D BU ŞEKİLDE AÇIK AZCIK KAPA DA BİŞEYLER GİRMESİN İÇERİ GÜLÜYÜM DERKEN BOĞULMA :idea: :idea: :idea:
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Kullanıcı avatarı
Buzxshifa
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Buzxshifa »

ilk sayfadaki yorumlarda Bserinerxtwo hesabı yakıldı filan yazmış GM o benim forum hesabımdı ama orda küfür görebiliyor musunuz yoksa benim gözler mi bozuk arkadaş yaw :D
*ÇERKEZşifa = Şifacı
*ÇerkezIITaNeeMII = Savaşçı
*Sihirlixgirl = Büyücü

"Dünya malı uçan halı... Kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina" Üstâd

Gerçek ismim = Burak SERİNER
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

Karabela yazdı:askere gidiyon demek he :D dikkat et pembe tezkere ile yollamasınlar seni ;)
oyunu bırakmana ben bir insan olarak sevindim ASOSYALlikten kurtulman güzel bir olay,sabah saat 7 de pc yi açıp akşam uyuya kalana kadar oynamak bence güzel bir davranış biçimi değil ;)
kim senin sayende adam oldu ben zaten adamdım ;) boş boş laf geveliyon
emanete hıyanet eden bi adamsın sen ihsan herşey foruma yazmak kadar basit olsaydı keşke ;)
[/b]

Yazın gidicem sen gibi bölücü soylarının kökünü kazımaya hiç merak etme sen ;) millet seni ne çabuk unuttu hayret ediyorum doğrusu oyuna ilk zamanlar apolyo şeyimin başı apolyoyu savunan seni :D her neyse konumdan def ediyorum yüzsüz yüzsün yazıyosun ulan kadım biz ergenekonla keserken şeyime kapanmadığın kaldı :D ama adam sandık ya bu zamana kadar hep karşımızdakileri ondan oldu haklı herkes suç bende ya :) hee bu arada kimin malına tama edip etmiceğimi herkes bilir her ne kadar inkar etselerde dostumda düşmanımda kimsenin malına tama etmiyeceğimi bilir ;) çekememezlikden geliyo bunlar bende ne yapım gülüyorum sadece :D tekrar söylüyorum iyi dinle BENİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN :D hee sen gibiler saten anten olduğundan hemde çanağından takmanıza gerek yok... :D :D :D #@!? MY ENEMIES :D sen gibi muhteremlere yaptım gir izle :D :D http://www.youtube.com/watch?v=y1cnCoi7CX8

Karabela-Karabüyücü-Karaşifa-Blacktrouble[/quote]
emanete hıyanet eden adam ;) skypeta ağlamıyormuydun la :D herneyse daha fazla rencide etmeyeyim.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
Karabela
İskele Babası
İskele Babası

[içerik silinmiştir.]

RedNight
Kullanıcı avatarı
Sxtoluene
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sxtoluene »

Karabela yazdı:[içerik silinmiştir.]

RedNight
baakk uyarıyorum :D :D :D :D :D bunu çok yapma diyorum boğazında kalır diyorum terbiyesizleşmek istemiyorum
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Kullanıcı avatarı
WARIORXKRALI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen WARIORXKRALI »

Karabela yazdı:
WARIORXKRALI yazdı:la ihsan bu ne biçim iş kardeşim sen gidiyorsun bende yakında geliyorum eskisi gibi takılırıdk neyse artık sağlık olsun

Enesim 02 - 05 Aralıkdaki fuarda beklediğim güncelleme olursa geri dönerim ama saten yazın askere gitmeyi düşünüyorum neyse paslaşırız skp ekli saten sende ordan ulaşırız burdan özelden yazarsın ben hep bralardayım yani oyunda olmasamda kendine iyi bak Allah'a emanet ol :)

tamam kardeşim skypede gürüşürüz sende kendine iyi bak allaha emanet ol
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı
Resim
Galaktoz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Galaktoz »

HERKESİ BİLEN BİLİYOR KİMSE MUHATAP OLMASIN BÖYLE İNSANLARLA. KİM HIRSIZ KİM HAYSİYETSİZ KİM #@!? KİM ADAM GİBİ ADAM BİLEN BİLİYOR. GEREKSİZ YERE TARTIŞMAYA GEREK YOK.
ŞİMDİ OLANLARI BAŞTAN ANLATIYORUM. KARARI SİZ VERİN :
İHSANLA İYİ BİR ARKADAŞLIĞIMIZ OLDUĞUNU SANIYORDUM HER GÜN BERABERDİK NEREDEYSE SKYPE DE. KONYADA OKUYORDUM BEN İHSANIN YAŞADIĞI ŞEHİRDE. REEL DE DE GÖRÜŞTÜK. REÇETELER İLK ÇIKTIĞI ZAMAN ECEL ÜRETMEYE KARAR VERDİK. MADENLERİ ÖYLE BÖYLE DERKEN TAMAMLADIK. 26 MİLYON İKVTEAMKİNGS YANİ SEVDİĞİM KARDEŞİM ARKADAŞIM ENSAR DAN BORÇ ALDIK. MADENLERİMİZİN ÇOĞUNUDA ( SİBRYALI ŞELİT VB. ) BACARDİDEN ALDIK. HATTA BACARDİYLE İHSAN ANLAŞAMAYINCA BEN ALDIM KENDISINDEN. MALZEMELERİ İHSAN TAMAMLAMIŞTI BENİMDE 1 ADET İRİDYUM EKSİKTİ. BUTUN MADENLER İHSANIN KASASINDA DURUYORDU ( ! ) ÜRETİMLER GELMEDEN ÖNCE İHSANIN KASASINDA DURAN MADENLER NE HİKMETSE KAYBOLDU. BANA SÖYLEDİ CANIN SAGOLSUN DEDİM. Pencelllmahser ( Cevat ) Msscrazy ( Nebi ) GİBİ ARKADAŞLAR SANA İRİDYUM VERELİM KASANDA GEZDİR DEDİLER. İHSAN ŞEHİRDEN ÖLÜP GELEMEDİĞİ İÇİN YAPAMADIK.. BEN SANA ÖDERİM DEDİ. ACELE ETME O ZAMAN DEDİM. BİR KAÇ AY GEÇTİ ECEL ÜRETMEKTEN VAZGEÇİP BÜYÜCÜME EJDER ÜRETMEYE KARAR VERDİM İHSANA DEDİMKİ : '' MADENLERİ AYARLADA GARDAŞ BEN ECELDEN VAZGEÇTİM O MADENLERİ SATIP EJDER ASA ÜRETECEM DEDİM. BEN BUNU SOYLEYINCE ARAMIZ SOĞUMAYA BAŞLADI.ŞİMDİ HATA BENDE KABUL EDİYORUM . O MADENLERİN BAŞINA NE GELDİYSE GELDİ. İSTER ÇALINDI İSTER KAYBOLDU HATA BENDE VERMEYECEKTİM. NEYSE.. ARADAN KISA BİR ZAMAN GEÇTİ TABİ BU ARADA ENSARA OLAN BORCU DA BEN ÖDEDİM. ZAMAN GEÇTİ YİNE İHSAN KP KASMAYA BAŞLADI HABERİM YOKTU. AMA AÇMIŞ OLDUĞU EBENAZİFE İSİMLİ ÇARI BİLİYORDUM. DAHA ÖNCE O ÇARDAN İSYANFARqIM A KÜFÜR ETMİŞTİ. LODOS KALENİN ORADA ARADAN GEÇERKEN DENK GELDİ BU KP ÇARI KALKTIM KESTİM. ARTIK GIVIGIM VARDI ÇUNKU İHSANA ARKAMDAN KONUŞMALARI GELMİŞTİ KULAĞIMA. YANINDA ASİBEY ( OKAN ) VARDI.BERABER KASIYOLARMIŞ KP Yİ. İKİSİ BİRDEN ANA AVRAT KÜFÜR ETTİLER BEN KÜFÜR ETMEDİM DAHADA ZORUNA GİTTİ. SONRA ARAMIŞLAR SKYPEDEN PUMA YI YANİ DOĞAN ABİYİ. DOĞAN ABİYE ANLATMIŞLAR DURUMU. ALDI DOĞAN ABİ KONUŞMAYA NE OLDU DİYE SORDU. ANLATTIM DURUM BU SEVMİYORUM GICIK KAPIYORUM 26 LWL ÜSTELİK ARZ HEMDE İHSAN OLDĞUNU BİLDİĞİM İÇİN KESTİM DEDİM. BİLİYORMUYUDUN DEDİ EVET DEDİM. ARAYI DÜZELTMEK İÇİN YAPICI KONUŞMALARDA BULUNDU. BENİM TEK SÖYLEDİĞİM SÖZ ŞUYDU : İHSAN BEN O KONYAYA GELECEM SANA HİÇ BİŞEY DEMİYORUM TEK SÖYLEYECEĞİM BEN KONYADA SENİ ARADIGIMDA ÇIK GEL.. BİZİM İHSAN DA ERKEK ERKEK TAMAM DEDİ. SÖZ MÜ GELECEN Mİ ? DEDİKİ SÖZ.. İYİ DEDİM. DOĞAN ABİ BEN SİZE HİÇ BİŞSEY DEMIYORUM NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN DEDİ. OKANA SÖYLEDİĞİM SENİNLEDE GÖRÜŞÜRÜZ. OKAN DAHA SONRA HATASINI KABUL ETTİ ZATEN. NEYSE GİTTİM KONYAYA. ARADIM İHSANI İLK GÜN SINAVI VARMIŞ. İKİNCİ GÜN KENDİSİ BENİ ARADI BEN SINAVDAYDIM 2 SAATE GELECEM DEDİM. TAMAM DEDİ. İŞİM UZAYINCA GELEMEDİM NETİCEDE AKŞAM OLDU. AKŞAM BEN ARADIM YİNE İHSANI. GÖRÜŞELİM DİYORUM BUGUN OLMAZ YARIN DİYOR. YARIN BEN DÖNECEM DİYORUM. YOK YARIN ŞİMDİ CIKAMAM DISARI DİYOR PEKİ DEDİM ADRESİNİ VER BEN GELEYİM SİZE AŞAĞI İNERSİN KONUSURUZ DİYORUM. BANA VERDİĞİ CEVABA BAKARMISINIZ. MİSAFİRİM VAR AŞAĞI İNEMEM :D :D
İNSEN GELSEN ŞAŞARDIM ZATEN :D

NEYSE OLAYLAR BUNDAN İBARET UZUN SÜREDİR GÖRÜŞMÜYORUZ.. MÜMKÜNSE GÖRÜŞMEYELİMDE.. ANLLATIKLARIMIN HEPSİNİ İSİMLERİ GEÇEN ŞAHISLARA SORABİLİRSİNİZ.. HEPSİ YAŞIYORLAR ÖLMEDİLER DAHA..
BUNLARI ANLATMA AMACIMI GELİNCE .. KONUYU AÇAN İHSAN KELLEKESEN OLMUŞ BAŞIMIZA ADAM SANMAYIN DİYE.. ADAM OLSA KENDİ MEMLEKETİNE GİTTİM ÇIKAR GELİRDİ. BURADAN HODRİ MEYDAN DİYORUM AYNI ŞEYİ GELSİN KENDİSİ YAPSIN ADRES VEREYİM İSTERSE İSTERSE OSMANİYEYE GELSİN BENİ ARASIN BEN GİDEYİM YANINA. TABİ ARMAYA YADA GELMEYE Bİ TARAFI YERSE :D
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!

Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm

MAZİDEKİ DOSTLAR
Kullanıcı avatarı
Karabela
İskele Babası
İskele Babası

Galaktoz yazdı:HERKESİ BİLEN BİLİYOR KİMSE MUHATAP OLMASIN BÖYLE İNSANLARLA. KİM HIRSIZ KİM HAYSİYETSİZ KİM #@!? KİM ADAM GİBİ ADAM BİLEN BİLİYOR. GEREKSİZ YERE TARTIŞMAYA GEREK YOK.
ŞİMDİ OLANLARI BAŞTAN ANLATIYORUM. KARARI SİZ VERİN :
İHSANLA İYİ BİR ARKADAŞLIĞIMIZ OLDUĞUNU SANIYORDUM HER GÜN BERABERDİK NEREDEYSE SKYPE DE. KONYADA OKUYORDUM BEN İHSANIN YAŞADIĞI ŞEHİRDE. REEL DE DE GÖRÜŞTÜK. REÇETELER İLK ÇIKTIĞI ZAMAN ECEL ÜRETMEYE KARAR VERDİK. MADENLERİ ÖYLE BÖYLE DERKEN TAMAMLADIK. 26 MİLYON İKVTEAMKİNGS YANİ SEVDİĞİM KARDEŞİM ARKADAŞIM ENSAR DAN BORÇ ALDIK. MADENLERİMİZİN ÇOĞUNUDA ( SİBRYALI ŞELİT VB. ) BACARDİDEN ALDIK. HATTA BACARDİYLE İHSAN ANLAŞAMAYINCA BEN ALDIM KENDISINDEN. MALZEMELERİ İHSAN TAMAMLAMIŞTI BENİMDE 1 ADET İRİDYUM EKSİKTİ. BUTUN MADENLER İHSANIN KASASINDA DURUYORDU ( ! ) ÜRETİMLER GELMEDEN ÖNCE İHSANIN KASASINDA DURAN MADENLER NE HİKMETSE KAYBOLDU. BANA SÖYLEDİ CANIN SAGOLSUN DEDİM. Pencelllmahser ( Cevat ) Msscrazy ( Nebi ) GİBİ ARKADAŞLAR SANA İRİDYUM VERELİM KASANDA GEZDİR DEDİLER. İHSAN ŞEHİRDEN ÖLÜP GELEMEDİĞİ İÇİN YAPAMADIK.. BEN SANA ÖDERİM DEDİ. ACELE ETME O ZAMAN DEDİM. BİR KAÇ AY GEÇTİ ECEL ÜRETMEKTEN VAZGEÇİP BÜYÜCÜME EJDER ÜRETMEYE KARAR VERDİM İHSANA DEDİMKİ : '' MADENLERİ AYARLADA GARDAŞ BEN ECELDEN VAZGEÇTİM O MADENLERİ SATIP EJDER ASA ÜRETECEM DEDİM. BEN BUNU SOYLEYINCE ARAMIZ SOĞUMAYA BAŞLADI.ŞİMDİ HATA BENDE KABUL EDİYORUM . O MADENLERİN BAŞINA NE GELDİYSE GELDİ. İSTER ÇALINDI İSTER KAYBOLDU HATA BENDE VERMEYECEKTİM. NEYSE.. ARADAN KISA BİR ZAMAN GEÇTİ TABİ BU ARADA ENSARA OLAN BORCU DA BEN ÖDEDİM. ZAMAN GEÇTİ YİNE İHSAN KP KASMAYA BAŞLADI HABERİM YOKTU. AMA AÇMIŞ OLDUĞU EBENAZİFE İSİMLİ ÇARI BİLİYORDUM. DAHA ÖNCE O ÇARDAN İSYANFARqIM A KÜFÜR ETMİŞTİ. LODOS KALENİN ORADA ARADAN GEÇERKEN DENK GELDİ BU KP ÇARI KALKTIM KESTİM. ARTIK GIVIGIM VARDI ÇUNKU İHSANA ARKAMDAN KONUŞMALARI GELMİŞTİ KULAĞIMA. YANINDA ASİBEY ( OKAN ) VARDI.BERABER KASIYOLARMIŞ KP Yİ. İKİSİ BİRDEN ANA AVRAT KÜFÜR ETTİLER BEN KÜFÜR ETMEDİM DAHADA ZORUNA GİTTİ. SONRA ARAMIŞLAR SKYPEDEN PUMA YI YANİ DOĞAN ABİYİ. DOĞAN ABİYE ANLATMIŞLAR DURUMU. ALDI DOĞAN ABİ KONUŞMAYA NE OLDU DİYE SORDU. ANLATTIM DURUM BU SEVMİYORUM GICIK KAPIYORUM 26 LWL ÜSTELİK ARZ HEMDE İHSAN OLDĞUNU BİLDİĞİM İÇİN KESTİM DEDİM. BİLİYORMUYUDUN DEDİ EVET DEDİM. ARAYI DÜZELTMEK İÇİN YAPICI KONUŞMALARDA BULUNDU. BENİM TEK SÖYLEDİĞİM SÖZ ŞUYDU : İHSAN BEN O KONYAYA GELECEM SANA HİÇ BİŞEY DEMİYORUM TEK SÖYLEYECEĞİM BEN KONYADA SENİ ARADIGIMDA ÇIK GEL.. BİZİM İHSAN DA ERKEK ERKEK TAMAM DEDİ. SÖZ MÜ GELECEN Mİ ? DEDİKİ SÖZ.. İYİ DEDİM. DOĞAN ABİ BEN SİZE HİÇ BİŞSEY DEMIYORUM NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN DEDİ. OKANA SÖYLEDİĞİM SENİNLEDE GÖRÜŞÜRÜZ. OKAN DAHA SONRA HATASINI KABUL ETTİ ZATEN. NEYSE GİTTİM KONYAYA. ARADIM İHSANI İLK GÜN SINAVI VARMIŞ. İKİNCİ GÜN KENDİSİ BENİ ARADI BEN SINAVDAYDIM 2 SAATE GELECEM DEDİM. TAMAM DEDİ. İŞİM UZAYINCA GELEMEDİM NETİCEDE AKŞAM OLDU. AKŞAM BEN ARADIM YİNE İHSANI. GÖRÜŞELİM DİYORUM BUGUN OLMAZ YARIN DİYOR. YARIN BEN DÖNECEM DİYORUM. YOK YARIN ŞİMDİ CIKAMAM DISARI DİYOR PEKİ DEDİM ADRESİNİ VER BEN GELEYİM SİZE AŞAĞI İNERSİN KONUSURUZ DİYORUM. BANA VERDİĞİ CEVABA BAKARMISINIZ. MİSAFİRİM VAR AŞAĞI İNEMEM :D :D
İNSEN GELSEN ŞAŞARDIM ZATEN :D

NEYSE OLAYLAR BUNDAN İBARET UZUN SÜREDİR GÖRÜŞMÜYORUZ.. MÜMKÜNSE GÖRÜŞMEYELİMDE.. ANLLATIKLARIMIN HEPSİNİ İSİMLERİ GEÇEN ŞAHISLARA SORABİLİRSİNİZ.. HEPSİ YAŞIYORLAR ÖLMEDİLER DAHA..
BUNLARI ANLATMA AMACIMI GELİNCE .. KONUYU AÇAN İHSAN KELLEKESEN OLMUŞ BAŞIMIZA ADAM SANMAYIN DİYE.. ADAM OLSA KENDİ MEMLEKETİNE GİTTİM ÇIKAR GELİRDİ. BURADAN HODRİ MEYDAN DİYORUM AYNI ŞEYİ GELSİN KENDİSİ YAPSIN ADRES VEREYİM İSTERSE İSTERSE OSMANİYEYE GELSİN BENİ ARASIN BEN GİDEYİM YANINA. TABİ ARMAYA YADA GELMEYE Bİ TARAFI YERSE :D

Dediklerinin hepsi doğru evt sonuna kadar katılıyorum benim kimseye borcum kalmadı sonuçta çıkardım verdim o a..q madenleri nere gittiyse artık desteğede yazdım onlardan da cvp gelmedi her neyse onları üstlenip hepsini ben ödedim genede ve son yeri yalan söleme bari o kadar doğrudan sonra , sen beni aradığında sınava giricektim senle konuştum sınava girdim ve o gün tam 3 tane sınavım vardı ertesi gün ben seni aradığımda gardaş dosya teslim etcem gelicem dedin o günde konyada öyle bi yağmur yağdı ki her yer sel oldu biliyosundur tmm dedim ona rağmen okuldan çıktım o yağmura sele rağmen çarşıya indim seni aradım açmadın aradım açmadın 2-3 sefer bu oldu böyle sonra telefonunu kapattın bana o gün döncem osmaniyeye diyodun sen beni ertesi gün aradın da ihsan ev adresini ver aşada görüşelim dedin ben sana misafir mi var dedim ulan yazıklar olsun be olum her ne pahasına olursa olsun yalan söleme yalan söleyince madalya vermiyolar sana hee öyle kendini küçük düşürme millete :D gel hala borcun var diyosan tek kelime etmicem ne kadarca borcum ödüyecem :) bide anlamadığım son bişey sen o gün osmaniye ye dönüp mü aradın beni ondan tam 3-4 gün öncesi beni Hasan senin tel den aramadı mı ? :) bu arada o klan yerinde ettiğim küfürler bi anlık sinirdi bilirsin sinirliyim bi anda parlıyorum elimde olmadan eski arkadaşız ya ordan hatırlarsın belki :) herşeyi geride bıraktım artık o..ç ları derken o lavuga yazdığım yazıda sen ve diğer eski arkadaşlarımı kasdetmedim etmiceğimide bilmen gerekiyo saten onlar kendilerini biliyo Kont kim ki bizle ne kadar mazisi vardı Allah için ? her neyse oyunu dediğim gibi bıraktım belki bu arada labilir bilmiyorum İKV deki gelişmelere bağlı :) oyunda en güzel günlerim sizlerle geçti yiğit öldür hakkını yeme derler ya tıpkı öyle artık İKV geride bırakıyorum kimseyide kötülemek istemiyorum Konya ya gelirsen tel beklerim 2 tel nom var sende ikisinden birisi mutlaka açık olur yalansız ama Osmaniye ye dönmeden ararsan sevinirim ;) eski arkadaşım Mesut...

Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

bi insan anca bu kadar dönebilir :D lafa bak eski arkadaşım mesut ve üç nokta :D

o eski arkadaşım dediğin adama daha 6-7 ay once ana bacı kayıyordun sen karaktersizsiniz ihsan senden adam olmaz ;)

kp kardeşi seni,anladın sen bu lafı ;)

emanete hıyanet eden adam.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön