Gm Ler Ne iş Yapıyor !!!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
querillaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Gmler Uyuyormu !!!!!!!!!

Mesaj gönderen querillaa »

ArkadaşLar Yaklaşık bir haftadır carım Silindii 3 ayLık kutu yüklüydü destege defalarca mesaj göndermeme Ragmen şuana kadar Değişen bi durum yok Ben anLamıorum bunlar napıyor Bi açıklama Yaparlarsa sewinirim e-mail bi mesaj bile gelmedi ..............

:@@@@
Kullanıcı avatarı
Buzxshifa
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gmler Uyuyormu !!!!!!!!!

Mesaj gönderen Buzxshifa »

GM mi? GM de neymiş? GM ne arar la ikv'de :D 2 yıldır burdayım daha öyle bişe görmedim :D
*ÇERKEZşifa = Şifacı
*ÇerkezIITaNeeMII = Savaşçı
*Sihirlixgirl = Büyücü

"Dünya malı uçan halı... Kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina" Üstâd

Gerçek ismim = Burak SERİNER
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;

Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.

Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;

Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.

İyi eğlenceler.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
querillaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Onu Anladıkda Carlarım Silineli 1 hafta oldu YakLaşık Neden hala Gelmedi onu diyorum en az 4 5 destege Mesaj yolladım bi netice yok bi bilgi Verirseniz sevinirim Lütfen
Kullanıcı avatarı
querillaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

İlla tekrar Konu açacaz bi diyoruz carlar Silindi neden haLa gelmedi bu bize neyden Bahsedio
Kullanıcı avatarı
querillaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Konuya Bi el at Gm

[Dailymotion]Arkdaşım Karakterlerim silindi diyorum 4 5 defa destege Mesaj attım Carlarım Hala gelmiş değil Bu karakter Kurtarma İşlemi Ne kadar sürüyor [/Dailymotion] Bilen biri Yardımcı Olsun Lütfen bekleye bekleye Sıkıldım artık
Delixnomercy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Konuya Bi el at Gm

Mesaj gönderen Delixnomercy »

3 aylık plus warmıydı carında silinirken
Kullanıcı avatarı
querillaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Konuya Bi el at Gm

Vardı Tabikide ....... Anlamıorum bu gmler ne ediyor 1 haftadır destege mesaj yolluozz.. hala tık yok sizi,n keyfinizimi beklicez biz
Kullanıcı avatarı
querillaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Gm Ler Ne iş Yapıyor !!!!

İlla defalarca Yeni Konu Açacaz Carımız Silindi Yaklaşık 1 haftadır .. Destege Mesaj yolluyorum hala Carlarım geri gelmedi Ne zman gelicek Ne zaman sonucLanır Bi cevap İstiyorum Sizin Keyfinizi bekleyemeyiz ..3 Aylık kutu wardı ..

Bi Açıklamaa Lütfenn Sacma saban Şeyler deyip Yok efendim E-postana mesaj gelmiyorsa Sorun sendeymiş gibi cevaplarda ne Oluyor Lütfen Gerçekçi bi AçıkLama ............
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gm Ler Ne iş Yapıyor !!!!

Mesaj gönderen mitmet »

hani yeni bölgeler geldiğinde seviniyosun hep. hevesle çar kasıyorsun. hevesle çarını diziyorsun. sonra bunları bitirdiğin için mutlu oluyorsun ya. işte o mutluluğu yapıyorlar :) :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Sohbet” sayfasına dön