iNANCIMI YİTRMEYE BAŞLADIM...
Re: iNANCIMI YİTRMEYE BAŞLADIM...
Paranoyak olmam izlenmediğim anlamana gelmez. :twisted:
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tr Army
ahuS yazdı:Tılsım Sunucusunda oynamıyorum ama bu yapılan aslında sadece Tılsım Sunucusunu değil tüm oyunu ilgilendiriyor. Sabitlenen konudaki tüm yorumları okudum, yöneticilerin yazdıklarınıda okudum ve en son şu anki konuyu okudum. Bir yanlışı tespit etmişsiniz ve bu yanlışın düzeltilmesi için başvurularda bulunmuşsunuz. Bence çokta güzel bir yanıt almışsınız ki olay mahkemeye bile gitse size 1 günde asla çözüm sunmazlar. Her kurumda işler aşamalı şekilde yürür. Elbette İKVde de böyledir. Bir kişi hata yapar, bu kişiden sorumlu olan kişiler ile görüşülür. O kişi hata yapan kişi ile görüşür. Daha sonra almış olduğu yanıtları harmanlar, hatanın nereden kaynaklandığını tespit eder. Yani burada x kişi hata yapmış, alalım yetkisini banlayalım olsun bitsin gibi bir tepki bekliyorsanız bu bence sadece sizi rahatlatır. İKV yi değil. Problemin köklü çözümü için bu hataya neyin sebep olduğu araştırılmalı, yani x kişi neden bunu yaptı? Egosu içinse bu iyi bir tespittir ve buna göre adım atılır. Buna göre yetki düzenlemesi hatta sorumluluk düzenlemesi yapılır. Bunlar tek bir günde yada 1 haftada yapılabilecek işler değildir. Herşeyin düzenli şekilde yapılması gerekiyor ki şu an içinde bulunulan duruma tekrar düşülmesin. Evet çok büyük bir yanlışlık var İKV de şu an. Ama bunun düzeltilmesine destek olmak istiyorsak eğer bildirimlerimizi yapıp yalnızca cevap bekleyelim. Yok efendim cevap gelmedi, kapatılmaya çalşılıyor, yok bilmem ne.. Bu sözler sadece parazit olarak kalır ve işlemleri yavaşlatır.
Hatta şöyle söyleyeyim;
Eğer ben Mevlüt Dinç yada yetkili bir yönetici olsaydım, sırf şu konularda bulunan saçma yorumlardan ötürü hata hakkında oyuncularla konuşmak istemezdim. Çünkü ynlış pencereden bakıyor çoğunuz. Yapılan açıklama benim bugüne kadar gördüğüm en güzel yaklaşımı içeren açıklama. Neden mi?
Daha önce hata yapan kişilerin yetkileri alınmış banlanmışlar yada ne bileyim benzer cezalar verilebilmiştir. Ama burda yönetim, hatanın kaynağına inip bunu düzeltmeyi tercih ediyor ve bunu sizinle paylaşıyor üstelik desteğinizi bekliyor. Bence oturup bir düşünün. Şurada yönetime yüklenerek elinize bu durumda ne geçer?
Yönetim size bu yanlışı destekliyoruz dememiş?
Yönetim size düzeltmeyeceğiz dememiş?
Yönetim bir hata yoktur da dememiş?
Yönetim size teşekkür ederek destek olmanızı ve birlikte bu hatanın çözümünü bulmayı teklif etmiş. Ha hala olayı kişiselleştirip aynı yorumları yapanları görüyorum. Onlarında gerçekten amaçlarının farklı olduğunu düşünüyorum.
Yazımı çok uzun tuttum,
Eğer tarafsız bir gözden tavsiye niteliğindeki yazımı dikkate alırsanız eminim bir çok kişi sevinir.
Hataların düzeltilmesi için tepkileri olması gerektiği gibi verelim.
Ahu Eylül
Güzel bir yorum olmus eline saglık ....
Gelelim Ayanxkevin ve Despoina karakter sahibli arkadaslarımızı sunucuda herkes tanır heleki Arz klanında Ayanxkevini tanımayan yoktur eh beni de hasbel kader bütün sunucu tanır şimdi konuya vesile olan fotoya baktıgımda bu arkadasın zaten her iki oyuncuyuda tanıdıgı konusmalarından gozukuyor hatta dalga gecerek dewam ediyor konusmalarına konusmalarda tehdit yada baska bir amacda yok her iki yönetimde bulunan arkadasımızın bariz bir yanlısı da yok ha su sorulabilir konusmalarına bakmak suc mu degil mi ona buradaki oyuncular degil üst yönetim kararını verir verecektir ha bazı oyuncular yazmıs benim özelim izleniyor bbg evimi burası diye onlara Dreamtr ca bir cevab verem isteyen ustune alınsın be ahmak kafalılar öyle bir durum yok zaten onu yapan yöneticide yok kafanız bunu neden anlayamıyor ? ama gerektigi durumda incelerim diyor yönetim kaldı ki bu hakkı oyunu oynarken kabul ediyorsunuz Şimdi soru şu bu arkadaşlarımız o kadar cok özel işleri varsa bunu msnde de yapabilirler ne yapacak ne konusacaklarsa artıkın
Yukardaki yorum boyledir anlasılmayan bir tarafı varsa oyundan ulasın şimdi bu iki kendini akıllı milleti salak sanan fakat icyüzlerine inince ne olduklarını cok iyi bildigimiz arkadaslara bundan sonrası sizin sahsınızla ilgili cvb vermek yada ulasmak isterseniz nerde nasıl ne sekilde beni bulacagınız belli inanın merak ettiginiz her soruyu cevablayacam her ikinizinde birbiriniz hakkında....
Konuyu acan arkadaslar yani Ceronimo ve Sekerpare bildigimiz kadarı ile sevgililer allah muhabbetlerini artırsın soyleyecek lafımız elbette olur ama dikkatli oynasınlar bizimde bildiklerimiz vardır elbet bunlar burda soylenecek laflar degil Daha düne kadar Ayanxkevine ve bana Apo Göker benide migrata götürün diye yalvaran digeride abi benim carlara Giray girmiyor bari sen girde su buyucu adam et diyen arkadaslardır ne oldu da birden kılıclarınızı cektiniz Ayanxkevine dondurdunuz kılıcınızı hayırdır diye sorarlar adama adamın size su sunucuda ki cogu kişiden fazla iyiligi olduguna ben sahidim ....
Şimdi Mustafa Yılmaz arkadasımız 31 yasında oldugunu felan yazmıs mahkemeye felan verecekmiş güldürme Mustafa sen sana senin yöneticiliginde kufur eden seni tehdit eden kişileri mahkemeye veremedin onun icin salla ha sunuda unutma illa ki bir mahkeme olursa inan senin kaybedecegin cok seyler olacaktır birinci karsı tarafın sahidi ben olur senin bütün foyanı ortaya doker gercek yuzunu ortaya cıkarınca su an yanında olanların bile senden nasıl hızla uzaklasacagını gorursun ha bu bir tehdit midir evet Mustafa Yılmaz tehdittir hadi yerse beni de mahkemeye ver...
Abdullah Sucu
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
Dreamtr Sana bu laflarim senin su iki arkadasin ayankevin ve despino onlarin okuma yazmasi yokmu cesareti yok mu tehtit konusuna gelince oyunda beni kac kez tehtit ettin hatirliyormusun diyorsunki benim yasim 35 kimilerine önek oluyorsun kimisine ördek cünkü bölgeden cok yazini okudum ve her tartismanda gel nerde istiyorsan bulusalim diyorsun bana calli ya gel kafani kiriyim dedimistin hatirladinmi ama ben 24 yasindayim sen 35 sunu unutma yillar adami olgunlasirmaz yasanan olaylar adami olgunlastiirir sen anladigim kadari ile özelin okunmasinda bile seni oyunda adam edenleri koruyorsun ee tabi haklisin sen onlarin abisi bizim sevmedigimiz bi karaktersin
Sana sunu soruyorum farz etki senin özelini okudum ve burda suclanan benim inan bana su fromda benim en yüksek cezayi yemem sadece 1 saati cünkü böyle bir durumda bile adamcilik yapiyorsun bence az durust ol adam kayirma onlar aybini yapmis sende silkelen bi dusun bir insanin sevgilisi ile muhabbei olur bi insanin utanacagi bi derdi olur bir insan diyerine sifre ws biseyler verebilir özel okumak nedirya özel adi ustunde özel ne diyim ben sana sen gene idaa edeceksin gel cocuk calli ya diye ama ben gene olgun davrancam cünkü 3 kurusluk oyun icin bir insanla realde kavga edecek gücüm yok korkakda diyebilirsin iyi fromlar ...
Sana sunu soruyorum farz etki senin özelini okudum ve burda suclanan benim inan bana su fromda benim en yüksek cezayi yemem sadece 1 saati cünkü böyle bir durumda bile adamcilik yapiyorsun bence az durust ol adam kayirma onlar aybini yapmis sende silkelen bi dusun bir insanin sevgilisi ile muhabbei olur bi insanin utanacagi bi derdi olur bir insan diyerine sifre ws biseyler verebilir özel okumak nedirya özel adi ustunde özel ne diyim ben sana sen gene idaa edeceksin gel cocuk calli ya diye ama ben gene olgun davrancam cünkü 3 kurusluk oyun icin bir insanla realde kavga edecek gücüm yok korkakda diyebilirsin iyi fromlar ...
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
_________________________________________________________________________________
Zorabi
_________________________________________________________________________________
Zorabi
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Çok Doğru Sölemişsin İhsan'ım.. KatıLıyorumBilgetonyukuk yazdı:Değer verdiğim insanların bir bir arkasını dönüp gitmesine mi yanayım, yönetim görev yapan insanların böyle davranmalarına mı... Allah sonumuzu hayır etsin sabrımızın sonunun selamet olması temennisiyle . . .
şimdi konuya vesile olan fotoya baktıgımda bu arkadasın zaten her iki oyuncuyuda tanıdıgı konusmalarından gozukuyor hatta dalga gecerek dewam ediyor konusmalarına konusmalarda tehdit yada baska bir amacda yok her iki yönetimde bulunan arkadasımızın bariz bir yanlısı da yok
Bu kadar taraflı bi yazıya pes diyorum doğrusu karşısındaki insanı alt edebilmek için özeline giren kişilere karşı böle bi tutumu ancak onla aynı zihniyetteki bi kişi gösterebilirdi Dreamtr de bölece tarafını göstermiş oldu.
Ve biz hala bu denetmen yöneticilerin alacakları cezaları sabırsızlıkla bekliyoruz :evil:
Bu kadar taraflı bi yazıya pes diyorum doğrusu karşısındaki insanı alt edebilmek için özeline giren kişilere karşı böle bi tutumu ancak onla aynı zihniyetteki bi kişi gösterebilirdi Dreamtr de bölece tarafını göstermiş oldu.
Ve biz hala bu denetmen yöneticilerin alacakları cezaları sabırsızlıkla bekliyoruz :evil:
-
- FareAdam Düşmanı
Hala özeller okunabilir. Bunu oyun oynarken kabul etmiş bulunuyorsunuz diyenlere gülüyorum sadece.
Bunu söyleyenlere şunu söylüyorum senin en özeline girsem kameraya çeksem ve bunu 3-5 kişi ile paylaşsam tepkiniz ne olurdu acaba.???
Bunu söyleyenlere şunu söylüyorum senin en özeline girsem kameraya çeksem ve bunu 3-5 kişi ile paylaşsam tepkiniz ne olurdu acaba.???
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
Dreamtr (Abdullah Sucu) Allah a küfür eden şerefsizin teki arkadaşlar bence bu odunun dediklerine aldırış bile etmeyin.
Bu konuyu destekliyor, konuyu açan arkadaşların gönüllerince bir haber almalarını diliyorum.İyi Forumlar
Bu konuyu destekliyor, konuyu açan arkadaşların gönüllerince bir haber almalarını diliyorum.İyi Forumlar
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
- Terkidiyar
- Salgın Koruyucusu
Bune sacmalık bole bız ne dıyoruz bu adam ne dıyor bızım ozelımızı okuyup gırgır gecıyolar
Ayrıca gorewlerını kotuyu kullandıkları baska bır fotoda gosterılmıstır ancak foto sılınmıstır
Ayanxkevın ve desponıa ısımlı kısılerın dıyer oyuncular uzerınde yetkılerını kullanarak kurdukları bır
gurup topluklugu korudukları acık bır sekılde sergılenmıstır.
Bızım tepkımız bunadır
Benım ozelım kımseyı ılgılendırmez arkadasım varmıs yokmus kımle nasıl ne konusmusum sanene kardesım
OZELI okuma belkı soyle olabılır bır durum olur bır oyuncu sıkayet alır ve bu durumun gercekcılıgını
arastırmak ıcın gerı sarar okurlar
Bunlar oyundayken o anda ne yazdıysak okuyolar bu ne haddını asan .........................
Ayrıca gorewlerını kotuyu kullandıkları baska bır fotoda gosterılmıstır ancak foto sılınmıstır
Ayanxkevın ve desponıa ısımlı kısılerın dıyer oyuncular uzerınde yetkılerını kullanarak kurdukları bır
gurup topluklugu korudukları acık bır sekılde sergılenmıstır.
Bızım tepkımız bunadır
Benım ozelım kımseyı ılgılendırmez arkadasım varmıs yokmus kımle nasıl ne konusmusum sanene kardesım
OZELI okuma belkı soyle olabılır bır durum olur bır oyuncu sıkayet alır ve bu durumun gercekcılıgını
arastırmak ıcın gerı sarar okurlar
Bunlar oyundayken o anda ne yazdıysak okuyolar bu ne haddını asan .........................
Kod: Tümünü seç
[code]
Arkadaşlar lütfen biraz sabırlı olun.Konunun gecikmesi o konuya önem verilmediğinin değil,verildiğinin bir göstergesidir.Emin olun ki bu durum en iyi şekilde ele alınmıştır.Oyun destek takımında bildiğiniz gibi 100'e yakın arkadaşımız,kardeşimiz bulunmaktadır.Herkes hata yapabilir ve hata yapacak kişiler zaten bizleriz.Kimse kimseyi görevlendirirken bu insan hata yapmaz diye görevlendirmiyor herkes hata yapabilir bu mesajı okuyanlara sunu sormak istiyorum kimse ben bu hayatta hata yapmadım diyebilir mi? Bu olayda en kısa zamanda çözüme kavuşacaktır.Hep yıkmak için atılan mesajları görüyorum lütfen bu konuda biraz daha yapıcı olalım.1 2 3 .... kişi ya da kişiler yüzünden tüm İKV camiası ve yönetimini suçlamak bana göre doğru değil.Başta da belirttiğim gibi sizden ricam sabırlı olun gereken cevap ve yaptırımlar doğru zamanda ve doğru şekilde açıklanacaktır.
Gülümsemeniz daim olsun..
Gülümsemeniz daim olsun..
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
Abdullah Sucu yu yargılamayın arkadaşlar. Konuya bakış açısı öyle onun, düşüncesi budur saygı duymak lazım.
Yazdığı yazının tek eleştirilecek tarafı değişkenliği görememiş olmasıdır.
Nedir bu değişkenlik? Kişiler iyilik yapabilir, kişiler kötülükte yapabilir. Önemli olan aldıkları yetkiyi (gücü) onlardan istenen düzeyde yapıp yapmamalarıdır. Bizim itiraz ettiğimiz noktada budur.
Peki bu kişilikte gelişen değişkenlik nasıl oluşur.
1- Arkadaş çevresi genişleyince
2- Parasal güce kavuşunca
3- Yargısal güce kavuşunca
Kazanılan bu güçler kişilik üzerinde etkisi ne kadar azsa etrafınada o kadar az zarar verir.
Olayda yetkiyi kötüye kullanma söz konusu. Yönetimde şimdi bu verilen yetkinin zararları üzerine bir toplantı yapıyor.
Çünkü yetkiyi geri alsalar bu kez uygulamaya geçirdikleri sistem işlemez hale gelecek. Bu gibi sakıncalar ne kadar dikkat etselerde insanoğlu bu nefsine hakim olmakta zorlandığı için engellemeleri zor. Bir yerde mutlaka hata yapıyorlar.
Bunun tek çözümü bu uyguladıkları (veya dağıttıkları yetkiyi aza indirgemek çünkü hata oranı azalacak) sistemi ortadan kaldırıp bütün dünyanın uyguladığı filtre sistemine geçmek, güvenliği bu sanal ortamda kişinin kendisine bırakmaktır. Filtre sisteminin alt yapısını hazırlayıp neleri yasaklayacağını bireyin özgür iredesine bıraktığınız zaman yönetimide bir sürü bürokratik ve yargısal süreçten kurtulmasını sağlayacak. Bunu nasıl göremiyorlar anlamıyorum.
Konu buradaki 2-3 denetmenin yetkilerinin alınıp alınmamasını aştı artık.
Yada Abdullah Sucunun bu yazısını yazmadıktan sonra artık grup bölgelerine alınıp alınmaması değil.
Yaptığı bir hata daha var. Abdullah senden bunu beklemezdim. Biz ne yapmıyorduk, ahlaksızlıktan kaçınıyorduk. Kimin kimle sevgili olduğu veya arkadaş olduğunu yazının bir yerinde belirtmen kadar hiç bir şey beni üzmedi.
Arkadaşlar şunu yazılarımızda yapmayalım. Dolambaçlı yollardan hakaret veya küfür etmeyelim. Varsa bir sözünüz direk yazın. Küfür edecekseniz edin. Hakaret edecekseniz edin ama ahlaksızlık etmeyin. Özellikle bir bayana ne yapmış olursa olsun yapılan her türlü kötü söz benim gözümde ahlaksızlıktır.
Konuyu amacından saptırmak için bazı olumsuz saldırılar olacaktır. İstedikleride budur zaten. Aklıselim davranıp bu gibi yazıları dikkate almayıp yokmuş gibi davranalım. Lütfen sadece yorumlarda bulunup saygısızlık etmemeye özen gösterelim.
Yazdığı yazının tek eleştirilecek tarafı değişkenliği görememiş olmasıdır.
Nedir bu değişkenlik? Kişiler iyilik yapabilir, kişiler kötülükte yapabilir. Önemli olan aldıkları yetkiyi (gücü) onlardan istenen düzeyde yapıp yapmamalarıdır. Bizim itiraz ettiğimiz noktada budur.
Peki bu kişilikte gelişen değişkenlik nasıl oluşur.
1- Arkadaş çevresi genişleyince
2- Parasal güce kavuşunca
3- Yargısal güce kavuşunca
Kazanılan bu güçler kişilik üzerinde etkisi ne kadar azsa etrafınada o kadar az zarar verir.
Olayda yetkiyi kötüye kullanma söz konusu. Yönetimde şimdi bu verilen yetkinin zararları üzerine bir toplantı yapıyor.
Çünkü yetkiyi geri alsalar bu kez uygulamaya geçirdikleri sistem işlemez hale gelecek. Bu gibi sakıncalar ne kadar dikkat etselerde insanoğlu bu nefsine hakim olmakta zorlandığı için engellemeleri zor. Bir yerde mutlaka hata yapıyorlar.
Bunun tek çözümü bu uyguladıkları (veya dağıttıkları yetkiyi aza indirgemek çünkü hata oranı azalacak) sistemi ortadan kaldırıp bütün dünyanın uyguladığı filtre sistemine geçmek, güvenliği bu sanal ortamda kişinin kendisine bırakmaktır. Filtre sisteminin alt yapısını hazırlayıp neleri yasaklayacağını bireyin özgür iredesine bıraktığınız zaman yönetimide bir sürü bürokratik ve yargısal süreçten kurtulmasını sağlayacak. Bunu nasıl göremiyorlar anlamıyorum.
Konu buradaki 2-3 denetmenin yetkilerinin alınıp alınmamasını aştı artık.
Yada Abdullah Sucunun bu yazısını yazmadıktan sonra artık grup bölgelerine alınıp alınmaması değil.
Yaptığı bir hata daha var. Abdullah senden bunu beklemezdim. Biz ne yapmıyorduk, ahlaksızlıktan kaçınıyorduk. Kimin kimle sevgili olduğu veya arkadaş olduğunu yazının bir yerinde belirtmen kadar hiç bir şey beni üzmedi.
Arkadaşlar şunu yazılarımızda yapmayalım. Dolambaçlı yollardan hakaret veya küfür etmeyelim. Varsa bir sözünüz direk yazın. Küfür edecekseniz edin. Hakaret edecekseniz edin ama ahlaksızlık etmeyin. Özellikle bir bayana ne yapmış olursa olsun yapılan her türlü kötü söz benim gözümde ahlaksızlıktır.
Konuyu amacından saptırmak için bazı olumsuz saldırılar olacaktır. İstedikleride budur zaten. Aklıselim davranıp bu gibi yazıları dikkate almayıp yokmuş gibi davranalım. Lütfen sadece yorumlarda bulunup saygısızlık etmemeye özen gösterelim.