buna katılırım hatta duble katılırımCrack yazdı:Sığınaklardan ve miğrattan kovulan daha doğrusu tekmeyi yemiş savaşçı arkadaşlar kulak verin.
Uzun zamandır savaşçıma girmemiştim ama geçenlerde bi kaç item aldım ve normal bir seviyeye getirdim. Mısır çarşısından sığınak görevlerini aldım. Buraya kadar normal.
Fakat 1 gün boyunca Sığınak için gelen asansöre hiçbir grup beni almadı. Tandıklar aracılığıyla girdim görevlerimi yaptım.
Görevle bitmiyor ama dimi içerde şaheserler var. Daha direnç kırmasını bilmeyen büyücü arkadaşlar savaşçıları gruplarınaalmaz olmuşlar. Kendi kendine oluşan bir grup standartı var. 5 büyücü 1 şifa. Hak veriyorum onlara, çünkü savaşçımla girdiğimde onları iyiden iyiye yavaşlattım. Hatta Düşünen Adam'da(Boss) iksir içmek zorunda kaldılar çünkü 1 adet büyüce yerine grupta ben vardım. Dolayısı ile grubun vermesi gereken hasar düştü ve Düşünen Adam 10 Enerjideyken kudretleri bitti.
Bilemiyorum ne kadar iyi ama savaşçımın Maxı şuan 2700 civarında. Fakat içerideki çoğu düşmana max işlemiyor ordanda gruba bi faydam olmadı. Bir keresinde Defansif olarak girdim o daha da beter. Sadece arada Durdurma attım, çoklu gruplarda ise 10 snliğine bir düşmanı oyalayabildim sonrasında öldüm. Yani buradan da bi faydan dokunmadı grubuma.
Şimdi bu noktada ben diyorum ki ; Acaba bölgelere giriş sayısı artsa 7 kişi olsa. Grupta 1 adet savaşçı bulundurma zorunluluğu olsa nasıl olur. Minimum sayı 6 olması şartıyla. Yanı bölgelere girecek grup ister 5 büyücü 1 şifadan oluşacak
isterse 7 kişide girebilecek , ama 7 kişi girmek isterse grubunda 1 savaşçı olması zorunlu olacak. Yani 6 büyü 1 şifa yok.
Neler kazandırır bizlere ?
- Bölgeyi tamalama süresi biraz azalır. Aynı günde bir grup 2 veya 3 kere giriyorsa bi kaç kere daha girmeye vakti kalır.
- Büyücülerin savunduğu savaşçı hızımızı kesiyor bizi yavaşlatıyor düşüncesi ortadan kalkar. Çünkü gruptaki büyücü sayısı değişmeden ilave olarak bir savaşçıyı gruplarına alabilecekler.
- Grubun ömrü uzayacak ve şifalar biraz daha rahat edecek.
- Bölgelere giremeyen KAnkileri olmayan ama sert vurdumu ikiye bölen arkadaşlar daha sık bölgelere girecek.
- Sunucudaki ortamınıza göre değil de bir savaşçıyı ne kadar iyi kullanmanıza göre şahser düşürme sansınız eşitlenecek.
- Sadece büyücülerin girebildiği bir Alan olmasına rağmen bu kadar rağbet gören bir bölüme savaşçılarıda dahil etmiş olacağız.
Ben bu fikrin kimseyi incitmeyeceğine inanıyorum. Teknik olarakta Bölgelerde bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Zaten kendi kendine olmuşmuş ve olması gereken grup yapısı bozulmayacak. İlave bir savaşçı olacak grupta o kadar. Herkes eşitlenecek.
HENÜZ DESTEĞE GÖNDERİLMEDİ. Yorumlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum. Savaşçıda olsa, İnsan insandır
Grup Bölgesine Girebilmek İçin 7 Kişilik Gurubunuz Olmalı !
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Grup Bölgesine Girebilmek İçin 7 Kişilik Gurubunuz Olmalı !
- yasinberk99
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
bnce biraz sabır
Xxxalinxxxx-Xxxaskersevgisix-Xxxalixxxx
Gideceğin Yeri Bilmiyorsan Vardığın Yerin Bir Önemi Yoktur-Xxxaskersevgisix
Gideceğin Yeri Bilmiyorsan Vardığın Yerin Bir Önemi Yoktur-Xxxaskersevgisix
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Geçen 3 büyü 3 ofansifli savaşcı sığınak yaptık ve çok iyi ilerLedik büyücü olarak katılıyorum..
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
kesinlikle katılıyorum
yönetim öyle bir şey yapmalı ki
artık migrata 2
sığınağa en az 1 savaşçı alınmalı
fikir güzel + veriyorum . . .
yönetim öyle bir şey yapmalı ki
artık migrata 2
sığınağa en az 1 savaşçı alınmalı
fikir güzel + veriyorum . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Gruplar 7 kişi olursa illa 7. kişi savaşcı olucak diye bi şart yokki. Yeni gelicek olan eklentilerde savaşcı üstün kılınacaktır bence.
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

VatanXLydeR yazdı: Gruplar 7 kişi olursa illa 7. kişi savaşcı olucak diye bi şart yokki. Yeni gelicek olan eklentilerde savaşcı üstün kılınacaktır bence.
7. kişinin zorunlu savaşçı olması lazım
zira savaşçılara pek iş düşmüyor sadece lonca ve arkadaşları (tanıdıkları) olanlar girebiliyor.
e normal bi savaşçıya sığınaktan item düşürmek zor oluyor
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
smartenes yazdı:"Şimdi bu noktada ben diyorum ki ; Acaba bölgelere giriş sayısı artsa 7 kişi olsa. Grupta 1 adet savaşçı bulundurma zorunluluğu olsa nasıl olur. Minimum sayı 6 olması şartıyla. Yanı bölgelere girecek grup ister 5 büyücü 1 şifadan oluşacakveym2 yazdı:hiç aklına 1 savaşçı yerine 1 büyü alıcakları aklna gelmedimi daha hızlı gitmek için
isterse 7 kişide girebilecek , ama 7 kişi girmek isterse grubunda 1 savaşçı olması zorunlu olacak. Yani 6 büyü 1 şifa yok."
Sana tam destek Crack

- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

Adam king beyler dağılınAmiR yazdı:Sığınaga ıkı savaş üç buyu 1 şifada girdimişimdir. Eğer savaşı oraya sertle ıkıye bölmek ıcın girerse bölemez onu bölerler.
Sıgınak ve migrat için bir savaşcı lazım[sa] oda tank olmalı yani defans.
Sen defansda sadece durdurma atmısın ama zırhını 70 yap elinden geldiği kadarıylada max enerji item giy. ılk sen cek yaratıkları ve büyüler senden tek tek alırlar. Kısaca tank olmusun ama tanklıgını kullanmamısın sanırım..
vesselam.
BBM PİN : 2709C9F2