%---Kömürgözlüm Gerçeği---&

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

%---Kömürgözlüm Gerçeği---&

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Arkadaşlar dün gece eminönünde olanlar olaylara şahit olmuştur mutlaka Kömürgözlüm adlı şahıs tarafından bana çeşit çeşit hakaretler sayıldı ve sonra benle bir iddaya girdi iddası şuyduki komutana 100 kişi toplayacak eğer toplayamassa o charını silecek eğer 100 kişi toplarsa ben charımı silecektim işte ilk fotomuz...

Resim

Bekledik ve süresi dolunca değil 100 kişi 20 kişi bile toplayamadı ve başta sözünde durur gibi bir görüntü çizdi foto 2...

Resim

Ve yavaş yavaş çirkeflikler başladı foto 3...

Resim

Ve son olarak karakterini ortaya koyan resim foto 4...

Resim

Sanırım artık kömürgözlüm charındaki kişinin ne kadar sözünde duran birisi olduğunu ve ne kadar güvenilir birisi olduğunu anlamışsınızdır...
Çok uğraştım gece saatlerce fakat bu ufaklığın nasıl birisi olduğunu tüm tılsıma kanıtladım...

Saygılarla...
NOT:KONUDA GEÇEN BENİM KULLANDIĞIM CHARLAR LONCAMIZDAN AYRILAN VE OYUNU BIRAKAN ENDER KARDEŞİMİN BANA BIRAKTIĞI CHARLARDIR ENDER İLE BİR ALAKASI YOKTUR...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

yilmaz3062
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: %---Kömürgözlüm Gerçeği---&

Mesaj gönderen yilmaz3062 »

Olay çok basit ve saçma; ama adam olan adam sözünü tutar...
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan

[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Ayakçı takımı Bunlar al birini vur ötekine . Bunlardan doğru bir hareket beklemek ahmaklıktır . İki kelimeyi bir araya getirmekten aciz zavallı hepsi .Muhatap olduğun insanları seçmelisin ersin !..
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

yilmaz3062 yazdı:Olay çok basit ve saçma; ama adam olan adam sözünü tutar...
Bende onu sordum Kömürgözlüm'e delikanlı gibi sözünde durucak mısın? ödlek gibi kaçıcak mısın ?Kaçmayı tercih etti ödlek...
Cesurzade yazdı:Ayakçı takımı Bunlar al birini vur ötekine . Bunlardan doğru bir hareket beklemek ahmaklıktır . İki kelimeyi bir araya getirmekten aciz zavallı hepsi .Muhatap olduğun insanları seçmelisin ersin !..
Veli abi biz bu oyunda neler gördük sen biliyorsun artık kim ne yaparsa yapsın bana koymuyor içimi acıtmıyor çünkü o acıların hepsini bir bir yaşarak geldim bugüne oyunu öğrettiğin adam mı vurmadı,dost dediğin,abi dediğin adam mı vurmadı herşey bu oyunda artık herşeye hazırım acıtmıyor :D

Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Ersin paşam , adam olan adam sözünde durmalı.
Durmadığı aşikar :D adam değil demekki.
Böyle insanlarla tek kelime bile konuşmam.

Herşey ortada , sözünü tutmayanın benim gözümde değiri yoktur.
Birdaha bu kişiyle selam alıp vermeyin dahi.
Bu sizin adamlığınıza zede getirir...
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

AlpAykan yazdı:Ersin paşam , adam olan adam sözünde durmalı.
Durmadığı aşikar :D adam değil demekki.
Böyle insanlarla tek kelime bile konuşmam.

Herşey ortada , sözünü tutmayanın benim gözümde değiri yoktur.
Birdaha bu kişiyle selam alıp vermeyin dahi.
Bu sizin adamlığınıza zede getirir...
Aynen üstadım kaybeden ben olsam silicektim charımı veli abi şahidimdir onada söyledim abi bu adam 100 kişi toplasın ben oyunu bırakıyorum diye fakat değil 100 20 kişi bile toplayamadı :D işte böyle adam görünüp aslında adamlıktan gram nasip almamışlardan çok var oyunda...

Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen eseslisemi »

Hafta Sonu Komutana Tum Serverı Toplıcam :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Leaderjack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leaderjack »

bahsedilen kişi kömür zati fazla kaideye alinmaz sozune guven olmaz onun için ustune fazla gitmeyin cocukcagızın
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Zuhaha Bu olaya Gülerim sizin cakallagınızı ben bilirim ben maden cekınce 3 kısı ıle kesmeye calsınca suoqermı ne sızden bı eleman dedım son gülen ben olunca halınızı gorecem dıye ahada aynısı cıktı burda aglıyorsunuz dunn aksam 10.00 da (22.00)'da Benı madenden eddınız ama sıze dedımm son gulen olunca halnıızı gorecem dıyee vee dun aksam 10dan gece 01.00 a kadar sancagınızdan cıkartmadık kalkan 5 sn ıcerısınde geberıyordu ve bolgeden aglamaya baslayan sızlerdını yok oyle yok boylee bunlar okuması yok bunlar egıtım almamıs anca boyle dırdır edıyordunuz Sımdıde herzaman yaptıgınız haksız oldugnuz konulardaa hemen foruma konu acmaa Acınacak durumdasınız vallaha sız oyunda kahramansınız ya sımdı arkanızda 3 yalaka gelır zırlamaya derlemeye baslarr Ozellıkle parduşxbaskanına soyluyorum bu sozu Sımdıcıkar eskıden fena vurdum sana demı der Asla cunku hep sana vuran bendım..XD Sunqeon dedım Benle ugrasma yegen dıye ama anlamadı Lodoslarla ugrasanın halı burda hemenn Konu acmaktırr . Cok acınacak durumdasınız Aglamaya devam genclerr .... YAPIŞTIRRRRRR.. :D :D :D

SAMEDSEDİR
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

samedsedir06 yazdı:Zuhaha Bu olaya Gülerim sizin cakallagınızı ben bilirim ben maden cekınce 3 kısı ıle kesmeye calsınca suoqermı ne sızden bı eleman dedım son gülen ben olunca halınızı gorecem dıye ahada aynısı cıktı burda aglıyorsunuz dunn aksam 10.00 da (22.00)'da Benı madenden eddınız ama sıze dedımm son gulen olunca halnıızı gorecem dıyee vee dun aksam 10dan gece 01.00 a kadar sancagınızdan cıkartmadık kalkan 5 sn ıcerısınde geberıyordu ve bolgeden aglamaya baslayan sızlerdını yok oyle yok boylee bunlar okuması yok bunlar egıtım almamıs anca boyle dırdır edıyordunuz Sımdıde herzaman yaptıgınız haksız oldugnuz konulardaa hemen foruma konu acmaa Acınacak durumdasınız vallaha sız oyunda kahramansınız ya sımdı arkanızda 3 yalaka gelır zırlamaya derlemeye baslarr Ozellıkle parduşxbaskanına soyluyorum bu sozu Sımdıcıkar eskıden fena vurdum sana demı der Asla cunku hep sana vuran bendım..XD Sunqeon dedım Benle ugrasma yegen dıye ama anlamadı Lodoslarla ugrasanın halı burda hemenn Konu acmaktırr . Cok acınacak durumdasınız Aglamaya devam genclerr .... YAPIŞTIRRRRRR.. :D :D :D

SAMEDSEDİR

Kendini bir şey sanmış bu arkadaş =) Arzlarda e.ö de 3-5 kişi varken kendileri bir ordu kadarken sancağı basarlar 40 yıl havlarlar. Ne diyeyim eşit şartlarda savaşsak gelseniz sancağa?
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön