AlpAykan yazdı:Arkadaşlar , daha önce açılan konuya bakma ve yorumda bulunma fırsatım olmadı.
Hepinizden özür dilerim.
Ben ki forum kurduyum , bu konuya nasıl ve neden bakmadım.
İlk açılan konuyu Anka sunucusuna taşıdığımı belirtmek isterim.
Yalnız , yazılanları baştan sona dek okuduğumu bilmenizi isterim.
İnsanın özeline girilmesi suçtur.
Ve bu olayı mahkemelere taşımak bizim hakkımızdır.
Bu konuyu açan arkadaşımız da durumu gayet güzel ve ney bir şekilde özetlemiş.
Üstüne eklenecek bir şey yok.
Katılıyor ve destek verdiğimi belirtmek istiyorum.
Her türlü desteğe varım arkadaşlar.
Kayıt aşamasında, sitede veya alım sürecinde verdiğiniz bilgiler ve oyununuz açılırken bilgisayarınızın sistem konfigürasyonu ile ilgili sunucumuza gönderdiği bilgiler size daha iyi bir servis temin edilmesini sağlamaktadır.
Kişisel bilgileriniz sunucularımızda yüksek güvenlik ile saklanırlar. Bu bilgiler özellikle (fakat bununla sınırlı olmamak kaydıyla) istatistiki amaçlar için kullanılmaktadır ve;
- İşlemci, işletim sistemi, ekran kartı gibi bilgiler Oyun'un daha yüksek performansda çalışmasına yönelik çalışmalarımza yardımcı olur,
- Oyun'un nasıl kullanıldığını daha iyi anlamamıza yardımcı olur, - Sohbet ile ilgili kurallarına ihlaline yönelik şikayetlerin araştırılması ve değerlendirilmesi amacıyla Oyun içi tüm sohbetlerin kayıtları tutulmaktadır.
HArun gardaşım , buraya , yazılar yazmak çözüm değil zannımca.
Hemen ama hemen birşeyler yapmalıyız.
Konuyu mahkemeye taşıyalım.
Bizi konuları kilitleyerek susturacaklarını sananlar , bakalım o zaman ne yapıcaklar.
Yönetim , buraya açıklama yapmakla olayı çzömüş olmuyorsunuz , arkadaşlarımızın özeline giren ,
kendini yenetici sanan kişilere derhal bir müdahele edin ve gereken cezayı verin.
Yoksa biz adli mercilere başvuracağız.
Kayıt aşamasında, sitede veya alım sürecinde verdiğiniz bilgiler ve oyununuz açılırken bilgisayarınızın sistem konfigürasyonu ile ilgili sunucumuza gönderdiği bilgiler size daha iyi bir servis temin edilmesini sağlamaktadır.
Kişisel bilgileriniz sunucularımızda yüksek güvenlik ile saklanırlar. Bu bilgiler özellikle (fakat bununla sınırlı olmamak kaydıyla) istatistiki amaçlar için kullanılmaktadır ve;
- İşlemci, işletim sistemi, ekran kartı gibi bilgiler Oyun'un daha yüksek performansda çalışmasına yönelik çalışmalarımza yardımcı olur,
- Oyun'un nasıl kullanıldığını daha iyi anlamamıza yardımcı olur, - Sohbet ile ilgili kurallarına ihlaline yönelik şikayetlerin araştırılması ve değerlendirilmesi amacıyla Oyun içi tüm sohbetlerin kayıtları tutulmaktadır.
Burda sadece Şikayet değerlendirmeleri için yazıyor.
Sohbet ile ilgili kurallarına ihlaline yönelik şikayetlerin araştırılması ve değerlendirilmesi amacıyla Oyun içi tüm sohbetlerin kayıtları tutulmaktadır. Yanlızca şikayetlerin araştırılması amacından bahsediliyor Bu söz sanırım mahkemeye vermek için yeterli bir neden haksız mıyım ?
Acaba dıyorum Devlerın Gmlerın yonetıcılerın Ozellerını bız okusak ne tavur koyarlardı. bu kadar basıt bırseymı bu oyunu esıyle nısanlısıyla kız arkadasıyla vakıt gecırmek ıeylenmek ıcın oynayanlar var bu konustukları ozellerının baskaları tarafından okunması sacmalıktan baska bısey deyıl aynı seyı bız onlara yapsak gmler sız nasıl tepkı verırısınız
Fakat bundan önce bizlerin size daha iyi destek verebilmesi için dikkat edilmesi gereken bir unsur mevcut. Şu konuda yer alan (ben mesajımı yazmaya başlamadan önce 31 sayfaydı) mesajları tek tek okudum.
Dikkatimi çektide 32. sayfa 16,42 de başlamış ancak konu 17.42 de kapanmış
Hızlı okuma tekniği kursları vardır muhakkak