ejder mejder tanımam
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
ejder mejder tanımam
ejder mejder GBM MBM tanımam arkasında şifası olmadıkça kralı gelse sancağına tabutta gider

Re: ejder mejder tanımam
Su oyunda kac ejdeRlı qoRDm ıcınde asaLet yok . Su oyunda Bir coq Asacı qöRdüm İçinde meRhametİ çOK . .!xD Ejderin oldugu önemli degil onemlı olan taktıgı ve buyucu kullanmasını bıLmek ..
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
Güçlü Bildiğim adam yatmıs la 
Bu konuyu anca senn gibi zeka özrlü bir veled acardı zaten bravo kestn ama arkadan dalarak kestn üstüne üstün ben buz elektiriktm
) 3 kere kestm seni mantar madennde onun fotolarını neden koymadın ?? madem kesiorsun tüm sunucu önnde car silmesne ws atalm ? ozaman görelm kmi kesion sana 4 avans 5 te biter yermi? hadi veled bu soruma cevap bekliorm..
BySnıpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
sevnceksen gel bda kes bukadar dert yapma sen beni anca arkadan dalarak kesersn sana tüm sunucu önnde ws diorm yerse tabi sen ejderli kesen birisin
) 4 avans 5 te biter yenilen carını silicek kabulmü:)
BySnıpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
XxSnıpeRsxX (Sancak)
BySnİpeRs(Eminönü)
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
buyrun cenaze namazına hadı bakalım yıyomu şimdi ... tabutun sahıbını ne zaman belırlıyoruz ?Snipers yazdı:sevnceksen gel bda kes bukadar dert yapma sen beni anca arkadan dalarak kesersn sana tüm sunucu önnde ws diorm yerse tabi sen ejderli kesen birisin) 4 avans 5 te biter yenilen carını silicek kabulmü:)
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
walla arkadaş sana allah akıl fikir wersin
bide benm karşıma geç bkalw tanyrmsn ejder fln ama ben öle bedavaya ws atamam en as 20m Tkxxelegnasx
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
/evetMavixumut yazdı:walla arkadaş sana allah akıl fikir wersinbide benm karşıma geç bkalw tanyrmsn ejder fln ama ben öle bedavaya ws atamam en as 20m Tkxxelegnasx
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd